Fuuuuuuuuuuj to goji. Što će ti to?
Da ne bude da spamujem: gledala po većim megamarketima, Voli ima ja mislim, frižideri đe je pavlaka, mlijeko, sirkovi, kečapi, jaja i td... Price...ne znam.
Topik zamišljen kao savjetovalište za kvalitetnu kupovinu, ili vodič: gdje kupiti određeni produkt.. odnos cijena i kvaliteta.. i sl.
Last edited by starwalker; 09-11-12 at 13:24. Reason: tipfeler
The more things change, the more they stay the same.
Fuuuuuuuuuuj to goji. Što će ti to?
Da ne bude da spamujem: gledala po većim megamarketima, Voli ima ja mislim, frižideri đe je pavlaka, mlijeko, sirkovi, kečapi, jaja i td... Price...ne znam.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ma reklamiram VoliA još da pohvalim Megu market i Martinoviće.
U ostale markete ne zalazim, gnušam ih se ne nude mi uslugu na nivou, fale im neki proizvodi koji ovi gorepomenuti imaju i to je to. Decidna sam!
Pored njih imaš prodavnicu zdrave hrane u Pg, Vodenica se zove ja mislim, kod redakcije Dan i oni imaju kvalitetan asortiman tako te „zdravine“ i čini mi se da su najpovoljniji.
A sad realno OT:
Nema sreće od toga starkić. Nećeš ušteđeti ništa. Jedno vrijeme sam se zamajavala sa tim, kod ovoga hemija toboš povoljnija, meso kod onih najpovoljnije i najsvježije... a jureći tamo ovamo obično pare odu na gorivoU svakom slučaju ako ne na to potrošićeš na nešto drugo, a i to su pare dođu-odu-nemaš-dođu i tako, cirkulišu jbga.
Mali smo mi još za velike supermegagigamarkete sa akcijama koje su zbilja akcije a ne ove naše što im rok ističe. Tužno.
Metro u okolini Bgd ima takve akcije, i znam rodbinu i prijatelje koji tako jednom mjesečno ili sedmično idu u nabavku sa jednog kraja grada sa torbama na drugi, jer sve znaju šta kad ima i pošto, jer oglašavaju, obavještavaju korisnike...kažu da uštede dosta.
Kod nas dijele te flajere, žali bože proizvode koje niko ne kupuje pa da im ne propadne to jadno ulaganje, oni to stave na akcije da nam uvale... Oko nove godine i uskrsa bude meso jeftinije, bude nekad nagrada kola, veš mašina - auh pretrgnu se. Mamicu im hohštaplersku.
@ tigrovo_oko, Phénix: Hvala!
Posni sir, gdje?
Uzimao sam dukatov posni u Voli ali evo ga nema već nedelju-dvije.
Ima onaj neki surutka piše, plastično pakovanje i to proizvođač neki iz Cg (opet u Voli-ju), jela sam to neko vrijeme prije godinu, al onda kako su mi problem mlečni proizvodi prestadoh.
Ella sir neko je neđe pitao u Cg nema da se kupi pa da znate.
Ovaj dukatov nisam znala ni da ima, vjerovatno će doći, strpi se nisi ti jedini bilder u Pg![]()
Na puter od kikirikija bas naiđoh u Voli na stari aerodrom prije neki dan đe su mliječni proizvodi.
all is worthwhile if the soul is not small .
Treba mi preporuka gdje mogu da kupujem pouzdano kvalitetno meso
i po mogućnosti domaća jaja, sir, mlijeko.
A ako iko zna nekoga na pijaci ko pouzdano prodaje svoje, neprskano (previše)
povrće i voće, a da nije uvozno ili kontaminirano.
Ja za sada kupujem meso u mesari Šahović, pa bih voljela mišljenje i o njoj.
Znam da svi hvale Planu, ali sam čula i negativna mišljenja.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Konkurencija Duplo-u i Kinder Bueno-u:
Voli Bazar
ovo je sex
![]()
Tu es mon héro!
Šta se događa sa ponudom smrznutog voća? Evo u zadnje vrijeme primjećujem da je mahom zamrzivače u marketima preplavio nižerazredni poljski Hortex s visokom cijenom za ponuđeni kvalitet (poluraspadnuto šumsko voće 300gr - 2e), dok je Frikom/Ledo totalno podbacio...(valjda Agrokor kriza) pa nema više od pola asortimana, ali su ipak plasirali nekakv smoothy voćni mix, u kojem je 60% banana.. kao da je ne znam kakvo nedostupno sezonsko voće + što estetski preružno izgleda za vidjeti dominantno braon smrznutu bananu među šumskim voćem.
Šta vi kupujete?
Voćni mix Frikom/Ledo. Nije nesto prebogat, al' najbolji od ponudjenih...mislim da je 400gr ananas, mango, jagoda i breskva. Nije lose.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja sam smrznute visnje uzima za pitu, kolac i sok, obicno sam uzima najjeftinije i nisam primijetio nesto da su gore no ove duplo skuplje, visnja ka visnja![]()
Ja uzimam Hortex i sasvim je ok. Crna ribizla 300g je nešto manje od eura u Voliju, a odlične su. Opipaj da ne uzmeš kocku leda jer se to odmrzavalo pa zamrzavalo, nego da je rastresito voće.
Domaće jagode iz Lakovića, ne one ogromne, nego sitnije koje su slatke, odlične za šejkove.
Zimi sam uzimao maline frikom - crna kutija 300g i to je isprobano dobro.
Ali nije isto izlomiti cokoladu,ta cokolada sto ti hoces ,ona se teze topi i idealna je za mafine ,to ima Pecovic ,e sad da li prodaju na malo neznam ,mada i Sicilija mislim da ima slican proizvod , ali neznam kako ide to za pojedince ,znam da oni uvoze Puratos cokoladu koja je extra .
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
ja koristim ono Naša kuća ili tako nekako to ti je Vitalovo ulje, provjereno...samo ga brendiraju kao Naša kuća i cijena mu je niža nego onom ena kojemu piše Vital Vrbas....pročitaj na najepnici puni i proizvodi Vital Vrba....inače i Naša kuća suhomesnati proizvodi su ti KarneksoviLično sam vidjela kad je iz paketa upakovanog i izlijepjenog karneks trakama vadila proizvode Naša kuća...a i piše ti na čajnoj ko je proizvodi
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks