A sto je najjače dodzić se ne da. A meni bilo glupo da ga kupujem
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja se nadam da ce se dici ovo malo sve. Pa cu početi polaaako da odvajam po malo profita sa strane. Ne mogu da trpim ove stresove sve ili nista
A sto je najjače dodzić se ne da. A meni bilo glupo da ga kupujem
Samo onog Elona Muska treba njegove tvitove stavit na notifikacije i to je to.
Nisam ga ni ja kupio a smijao sam se kad je prije dvije nedjelje izbacio tvit tipa Staviću pravi doge na mjesec, u fizičkom obliku... kao lansiraće neku raketu sa dogeom i stavit je na mjesec... bolest.
Ovo je više stres zbog propuštenih šansi nego zbog realnog gubitka novca. Dođe mi da se napijem.
P.S.
Bitkoin je pao jer su neke finansijske institucije u USA ili đe već pod istragom za pranje novca preko njega... Šta će bit ako se potvrde te optuznice vidjećemo...sigurno još jači pad nego ovaj.
Last edited by Saruman; 19-04-21 at 09:58.
Čudi me da ovu info nije niko objavio
https://balkans.aljazeera.net/news/e...a-od-30-aprila
Ništa alarmantno ovo za Tursku. Zabranjeno im je plaćanje u kriptu, sve ostalo (kupovina-prodaja) je legitimno.
https://www.thesun.co.uk/money/14692...t-is-safemoon/
Prati li ko ovo, meni samo raste u wallet.ne znam, neki vele scam, dobar scam. Platu danas.
gađajte ga sa 20eura, pa ako ode na 0.01$ uzmite si stan.
Mogu li se ja kao totalni laik ukljuciti, ispratiti vas odje na sta tipujete, ovo sa klad sto uzimam da prenesem na kripto?![]()
Nije mi bitno ocu li izgubiti 100-200e, neka se nesto desava, pa mozda se nadje zlatna zica
Ima li neko samo u par recenica da mi objasni na pm koji program da skinem, sta i dje da pratim?
Tu es mon héro!
Čuo sam za njega prije par dana (Safemoon).
Ali ne uzimam ništa što nije na Bittrexu.
Dovoljno sam puta bio zapaljen.
Ako neko želi da odradi stake novca (štednja), kamata je 10.5% godišnje na stabilne valute.
Kamata se isplaćuje nedeljno, tako da ne novac brzo možete povući nazad ukoliko budr potrebe.
Ako želite registrujte se preko ovoga linka (moj reffereal)
Join Celsius Network using my referral code 11543660bc when signing up and earn $40 in BTC with your first transfer of $400 or more! #UnbankYourself
https://celsiusnetwork.app.link/11543660bc
https://join.swissborg.com/r/igorHCGN
@no-mercy i ostali
Javi se na PM ili na viber za sve što treba ili pišite ovdje.
Preporuka ide na Celsius ili SwissBorg. Još uvjek nijesam odlučio koja je bolja pa koristim obje.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Last edited by Bugi; 19-04-21 at 15:55.
Fora kod Safemoona je sto svaki put kad prodaš 10% ti je fee. Tako da klepaju kitove koji misle da zarade spuštajući cijenu i kupujući jeftino od paničara. Istovremeno se sa svakom transakcijom spaljuje coin tako da ova cifra od kvadrilion će ovim tempom brzo da se spušti koliko ga ljudi kupuju, samo zeleno na Bitmart, a većina ga uzima sa BNB na pancake. Ne znam, mozda je prošao voz da se zaradi neki ogroman novac ali moze se izgurat tu do x5 ako se bull nastavi. Hodlerima se dijeli svaki put kad neko proda valutu.
u prevodu ko izda pizda![]()
Ja sam ulozio u safemoon, oceangate. Pogledajte Vet - na radaru mi je od 0.002.
Dog je dobar za day trade.
P.S za ove ljude sto pitaju da im neko preporuci nesto, slabo to ide ovde.
Ja sam aktivan tek par nedelja ovdje, ali uglavnom ljudi pricaju o nekom potencijalnom koinu tek posle moon-a , tako da pratite razlicite forume,trendove na twitter, i mozda ugrabite nesto dobro.
I da, mnogi od ovih koina(pogotovo novi) su pump and dump, tako da uzimajte profit na vrijeme.
Preporuka za celcius isto.
Samo par stvari, ako ne grijesim:
Apr varira , ako krypto ide dolje, ili crash (citavi market) ide i apr. Ne znam kako funkcionise sa USD coin jer on direktno povezan sa dolarom.
Nije toliko bezbjedno za vecu svotu, imaju nedje napisano da kreditori moraju da imaju kolateral ili da im pokazu na papiru da mogu priustiti to i oni odredjuju je li to dovoljno.
Rekli su nedje u Jan/Feb da ce da uvedu self-insurance, e tad bi ulozio vecu svotu.
Dali su sad korisnicima po par stotina dolara jer su bili zrtve phishing attack.
Neko kaze da se desio data breach, neko kaze da je u pitanju izolovan slucaj..
Edit
Post iznad, htio sam napisati Elongate ne oceangate, i naravno uzmite pare cim ste u dobitku 2-3x, jer stampaju koinove kao dolar.
Last edited by Ijomi; 19-04-21 at 17:55.
Pa jedino preporučujem štednju u USDC.
To je stabilni coin, sve ostalo je kocka.
Čuo sam i ja za data breach, mada je nisam primio nikakav email tako da moji podaci nijesu ukradeni.
I naravno 2FA + biometrija obavezno.
Što se tiče insurance prijavio sam se i čekam da me pozovu na testm
Last edited by Bugi; 19-04-21 at 18:10.
Kako prebaciti usdc na Celsius? 11$ je fee.
bruh kako gazi safemoon, od danas od tri sam uletio x2 već. Pumpa ga jedno 100.000 dusha, nidje resistance. Sta li ce bit ako izleti na Binance, ne mogu ni da zamislim... Ja mislim da je KuCoin najavljen.
![]()
Meni je i Nexo se pokazao super, sad su malo spustili rate al je solidno ko BTC HODLuje.
Je li se ko zanimao sa BTT?
Danas je safemoon ili sto god je popularno ove nedjelje pao 55%. ovdje ima dosta ljudi kojima je prvo iskustvo spekulacija i gubitak. onda se razocaraju kad izgube, vjerovatno i prestanu da se interesuju, sto je šteta. Ne padajte na rast od 100% dnevno i sl, pump and dump sema ima od kad je kripto tržišta, a biće ih dok ima naivnih.
pravi uvod u kripto je kroz pobjedjivanje. Bugi je iznad pominjao staking, 10% kamate, dje to ima. ko hoće da ući može i da prouči arbitražu između spot i futures tržišta. Čak i hodl bitcoina i ETH je opet pobjeda za par mjeseci, ako ne i prije.
nema zarade ni ovdje bez truda, ali je svakako lakša nego na drugim mjestima.
Last edited by nsparks; 21-04-21 at 22:45.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks