Provizija od 7e na Cryperium za sta?Mjesecna,po transakciji,na 100e ili ..?Sta se tacno trazi u KYC?
Možda i na mjesec, možda se zaboravi
Sent from my KB2003 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Druze,kad vidis u komentarima da su Veliborka Grebenar,Aca Bozorovic,Jagoda Vukic(muskarac) preporucili sajt valjda kapiras da je scam.
Mislio sam da je tekst iz "Vijesti". Nisam čitao komentare. Nažalost
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Altcoin season, bruka. Na šta god da ste stavili pare zaradili ste.![]()
Imalo je i onih koji su "ulagali" u tether pa su i dalje na isto
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
je li ko imao Pundi X u binance?
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
potvrda za kripterium. nisu prevaranti
067-123456
jesam ja Pundi X koji su kasnije preimenovali u OLD . Milslim da ga gase ako ga nisu ugasili vec
https://medium.com/pundix/npxs-will-...x-894c0bde4275
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zna li neko kako withdraw sa kripto platforme ili novcanika na banku tj sta mi je potrebno? paypal itd kao sto znate nemamo tako da mislio sam otvoriti racun ali traze mi ugovor o radnom odnosu recimo za nlb odakle mi to kad sam freelancer i bavim se kripto trgovinom? nisam do sada prodavao ali evo odlucih da se oprobam i u tome ako neko zna vise informacije su dobrodosle hvala.![]()
Znam to nego me zanima sta tacno korisiti da li obican racun ili devizni tekuci? i kakva su iskustva sa krakenom? koristi li neko vidim dosta je veci od cex.io![]()
Je li razmisljao ko ovaj Helium hotspot da uzima? Kod nas je pusto sve, ne znam bi li se moglo zaradit sto
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://play.alienworlds.io/
Izlazi za 2 dana na Binance kroz neki staking ali i teleport.
https://coinmarketcap.com/currencies/alien-worlds/
Uglavnom, dosadna i besplatna igra sa potencijalom da zaradite do par stotina eur ako vas potrefi NFT kakav rijetki.
Ali ovo sa ingame valutom ako bude moglo da se mijenja na Binance će značit dosta, ako se ostvari ovaj blockchain teleport...
ako bih htio da depositujem na binance ethereum, moze da se withdrawa ali ne moze u kes da se isplati?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ethereum - decentralizirano računalo, može pokretati kod i pohranjivati podatke na svom globalnom blockchainu. Ovo omogućava kodiranje financijskih i pravnih ugovora na Ethereumu.
Monero - kriptovaluta s izuzetno jakim značajkama privatnosti i posvećenom tehnološkom zajednicom.
To dvoje svakako vrijedi pogledati. Čvrsti temelji, duga istorija u kripto prostoru (Monero je pokrenut 2012., ETH 2015.) i sjajni razvojni timovi koji se fokusiraju na tehnologiju.
I love to listen Fahad Khan motivational speaker, because he has great speaking skills.
A zamisli da si je prodao za 750e koliko si planirao
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Imam par RTX 2060 novih, neraspakovanih, koliko se mogu prodati?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
s obzirom da nema ovog shitcoin-a od safemoon-a na cex.io i binance, a drug me jedan udavi da ga kupi za 100€, ima li neko ideju na koju platformu da se kupi a da ta platforma nije scam?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks