Kako ne podržava? Drug mi je prije par dana verifikovao nalog i uplatio depozit, kupio kripto, sve uredno. Prilikom registracije meni javljalo mi je da nemam 3d autentikaciju, sto sam riješio pozivom operatera Hipotekarne u mom slučaju.
Što valja kupovati ovih dana? Luduju NFT. Je li ih kasno uzimati?
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Moze se trgovati na Binance direktno. Ovdje sam pisao i screenshot-ovao o tome kako se iz CG trguje. Zaista se necu ponavljati.
Pokušavaš da trguješ na pogrešan način.
Ja sam još 2107b stavila nekih 20eur na Cex i zaboravila na njih. Sad ih povratihUgasih 2fa nekako. Imam nalog i na cex i na binance i sve radi.
Što da kupim za ovih 20 eur jer kao sama krenem da istražujem, potrajaće, jer ja to moram kao temeljeito pa ću opet zaboraviti na ovih 20eur.
Znam da je to ništa ali bar nešto da uzmem. Što?
Kolege me savjetovale proje dva dana BTC, ali kakvo je sda stanje?
ako ces opet da zaboravis na njih onda kupi nesto sto ima potencijala da ode 10x za 3-4godine ... ETH i BTC ce sigurno poc nekoliko puta vise nego sad , ali ne znam oce li bas 10x . Ja bih mozda uzeo SFP ( imaju dore prognoze za njega ) LTC, , DOT , Link , ... mislim da svi oni mogu ic makar 5-10x od danas pa do sledeceg bull-a
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvala.
Mislila sam ne da zaboravim, nego tako nešto malo vrtim, igram seDa ivijek ostavljam tih 20eur a sa sotatkom da se igram pa ako se uvećava pomalo uvećava.
Ali provjeri isto na CEX odredjene crypto mozes da prodas minimum koliki oni odrede. Za ADU je minimum 50, za xlm minimum 30 isl.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
e i ovo sto amfi kaze za cex. Obavezno na binance prebaci te 20e preko xlm , pa tamo kupi koji hoces koin . Kod njih je limit 10$ po orderu . dok na cex ne mozes pola koina da kupis prodas ispod limita koji su oni postavili
brat mi prvi dan ubaci 50e da se igra malo i kupi matic i hot na cex , da ih proda oces trt . Matic limit 300kom a hot 11.000kom, morao je ubaciti josh 100e da dokupi i oslobodi ih ali smo onda sve prebacili na binance i cao
Last edited by Stivi; 02-04-21 at 10:09.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imam Ethereuma na Cudo miner, vrijednosti trenutno oko 150 €. Odavno tu sjedi pa sam mislio da prebacim na neki wallet pa onda na visa karticu.
Ako može neko ukratko da mi objasni koji wallet da koristim i kako sa njega ide transfer na banku?
Imam kripto na Binance. S obzirom da CG nije u SEPA zoni a visa direct ne radi, kako da izvucem pare brzo? CEX nalog ili?
Sjebao sam nesto, sav kripto sam pretvorio u EUR na binance, ne znam sto da radim sa njim i kako da ga podignem. Dal sve opet da vratim u kripto (i koji) i gdje to da proslijedim da ga podignem? Koristim hipotekarnu banku
Sto god radili nikako nemojte na Crypterium nista uplacivat nit kupovat ikakav crypto od njih prevaranti obicni nidje disclaimera ni za sta minimum za isplatu na bilo koji nacin je ogroman itd nikako ga ne preporucujem!
Mad, mozes li objasniti koja je procedura povlacenja preko Crypteriuma, provizije i sl?
Pretpostavljam da jeste lakse, zato te i pitah koja je tacno procedura povlacenja.
Da bi povukao pare moras prvo KYC odradit.Onda kripto direktno mijenjas za euro ili za neku drugu valutu.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Wtf?
https://bitcoin-club3.info/pr/news24...2&language=SR#
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Tekst inače prenijele vijesti
Edit: Ipak nisu vijesti. Zato i pomislih o čemu se radi kad oni izbacuju tekst. A ustvari mi je iskočila reklama.Listam temu rekoh nemoguće da niko ovakav tekst iz vijesti nije postovao.
Sam ću nestati na nekoliko dana
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 04-04-21 at 23:11.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks