E blago vama kad imate sto na banku da povucete.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šteta što mi ukradoše nešto malo keša od freelancinga, mislio sam ga za zdravlje i ljekove, avaj, opet sam fasovao na ovaj kripto. I ovaj brat gore umjesto da me upozori na DM, ne perem pare puste proklete, a i muka mi bilo da provjeravam trustpilot, aj zdrao i bježite od CEX.IO, prevara 1/1 ostajete bez para.![]()
Pola sam te skapirao, a pola i ne.
Slabo baratam da ovim STRUCNIM terminima.
Koliko ti uzeše ?
50e. Znao sam da je scam i bez withdrawala, način verifikacije, kartica verified bez CVV, verifikacija lica bez provjere ikakve, no support. I ja mazohista ostavih pare bez čitanja Trustpilot ocjene jedan. Tako sam svaki put fasovao, ali jbg nemamo PayPal pa za prevođenje i neke usluge slično MechanicalTurk primam BCH ili BTC rijetko. Zato mi na PayPal za najmanju žalbu vrate po 200eura. Zbog ovakvih scammera decentralizacija je sci-fi. Sva sreća pa Elon Musk evo manipuliše na Twitter, banuje Twitter accounte koji lošu napišu za Bitcoin.
Freedom od speech... search suggestion.
Istina imao BTC od 2013. Mt. Gox hak me je makao od kripto, vratio se 2016-17, opet hak al makar zaradio i evo sad ove gluposti.
Last edited by Saruman; 24-03-21 at 23:13.
50€ na koliko para ako nije tajna ?
pa uzeli su ti vj na 1000e / 50e
CEX je stvarno losa mjenjacnica jer imaju neke fore pecke , da ti npr ne dozvolavaju da trejdujes ispod odredjene sume koina ( npr. HOT-a moras da kupis 11.000 ako ces preko trejdinga , MATIC-a 300komada ) sem ako neces direkt kod njih , a vise mi se puta desavalo da je trenutno jedna cijena i kupim preko njih i dobijem koin manje jer mi obracunaju po vecoj cijeni ...
suma sumarum , mi smo primorani da kupujemo i isplacujemo preko njih jer nemamo drugi nacin ... a najbolje je kupit preko njih XLM , LTC ili TRX i prebacit odma na Binance (koji je jedan od ozbiljnijih)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Častio sam ih 50e, ok? Nisam pratio toliko ovu scenu godinama jer mi je od zadnjeg haka došlo bilo da bijem bodljikavom aluminijumskom bejzbolkom po glavi hakere na hackatone i ETF. Iskreno se nadam da će ovima da upadne policija đe im je HQ i da razbuca ta *****, ali sumnjam, Rusi su to. Magarad.
ne znam kako si hakovan , al to je skroz druga stvar i ne znam kako ima veze sa CEX.io . Jer ako ti je neko pokupio podatke tu si samo ti kriv . Na svim racunima treba ukljuciti na acc 2FA Security bas zbog tih situacija
Hacking je 1% tehnologija, 99% social engineering preko kojeg ste me naveli da dignem pare na ovaj lopovski sajt. Što promovišete finansijski kriminal ovdje? ili ste sami gotovi kriminalci koji imate procenat od ovog prevarantskog i kriminalnog shillovanja za cex.io.
Drugo je da vam je merak da neko izgubi novac u ovaj težak vakat jer ste i sami gubitnici.![]()
Last edited by Saruman; 25-03-21 at 09:13.
Promijeni dobavljaca , jer to sto ti koristis je bas neka losa droga![]()
![]()
![]()
Zna li ko treba li kakav porez da plaćam kada legnu sredstva na račun? Ja danas izlazim, to je to što se mene tiče. Idem iz Jugoslavije :-)
Viljuška.![]()
Imam cex, ali sto je sad problem sa binance sa nasim karticama, ima li jos ko ovaj problem iz cg?
Vidio sam ima jedan, ima li jos ko i koliko vas ima da mu jos radi, posto nikako da se naglavi sa njihovim presporim supportom o cemu se radi, jesmo li kao zemlja banovini ili sto?
Koje coins pratite ?
Bice zanimljivo sjutra sto ce se desiti sa bitkoin.
A zašto će baš sjutra biti zanimljivo?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks