Pakao... Jesi li trgovao sa telefona ili sa laptopa? Koristis li vpn?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probudio se ujutru i vidjeo poruku da su povucene pare sa racuna na broj telefona neciji.
Kaze hakovali su vam racun.
Nisu reko' meni gospodjo nego vama.
Pa cemo se cerat' sad.
Pakao... Jesi li trgovao sa telefona ili sa laptopa? Koristis li vpn?
Sa telefona trgovao, napravio nalog i verifikaciju sa racunara. VPN ne koristim.
Ne znam kako ali je moguce. A sto ce mu pin kad nema karticu ? Nit' zna iko pin. Citavu sumu, sve sto je bilo.
Pare su povucene sa racuna u 07:44 ujutro.
Ne bih ni znao da mi por na tel nije stigla.
A i da je neko podigao drugi ovi bi znali. A ovi nesretnici ne znaju ni dje su pare zavrsile. Ovako bi rekli, podigao ti ih je neko, povukao ili nesto a ovako nista. Oni nista ne znaju. Gledaju me tupo ka' ovce, pricaju neke basne.
Pa sam fino angazovao advokata jer sam laik za te stvari pa me mogu zednog preko vode prevest.
Ovako su mi advokati rekli da cu svaki cent dobit' nazad, mada ni njima ne vjerujem nesto pretjerano.
Da li je to bilo odmah posle povlacenja sa binance na karticu?Sad gledam detaljnije na sajtu binance stoji da je samo za EEA zemlje,kako prodje uopste nije mi jasno.
Ja te shvatih iz prve poruke da je sa binanca...
Sa cexa se i meni isto desavalo, da mi stigne poruka da sam dobio iznos sa cexa i onda mi sve to povuku i vrate za dan, dva, kad sam pitao u HB rekli su kao da je to provjera od strane banke, ali nisu ni znali kakva provjera, tako da ako ti je skinut isti iznos koji ti je uplacen na karticu, vrlo vjerovatno da ce ti leci kroz dan, dva.
Meni se to desavalo sa visa karticom, a sa mc nije nikad.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
https://www.google.com/amp/s/cointel...ck-to-life/amp
Karma preko 11.000% za mjesec dana
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Ko podržava vraćanje na NLB debit kartice? Probah neke al nešto nije u redu, izgleda EEA.
Jel se kome desavalo da mu rigovi obore internet na wifi i kabl preko modema a da rigovi normalno rade ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Je li se što rješavalo?
I ja sam u Hipotekarnu i od jednog druga dobih info da je bio sastanak prije par dana kod njih i da je zaključak da ne podržavaju više isplate sa kripto sajtova, berzi itd..
Ja sam povukao sa Crypteriuma na račun nešto sitno, čisto da probam i stigla mi je odmah poruka da je uplaćeno, ali na računu ništa... Pa mi je sjutra/preksjutra stigla opet ista poruka, a na račun ništa i tek neđe poslije 5-6 dana legle pare na karticu...
Crypterium mi je odbio obje NLB kartice, a bank račun je na maintenance. Ne znam, toliko dobru grafiku i sekjuriti berze/appa imaju i sve, ali im ništa ne radiMožda su zbog toga i bezbjedni. Probam da naručim plastičnu karticu neće, virtuelna neće...da li je ovo i NLB blokirao kartice svima? Sramota...
Banksteri gube igru na dva nivoa, prvi, hedž im pokidaše tamo ono gamestop, drugo Bitcoin je samo tu da se pumpa i dumpa, ETH2.0, Cardano, BitcoinCash još neki shitcoini što se razvijaju ispod radara, sve to ima da pokaže svoj sjaj brzija dana, a i zaradiće se nešto.![]()
Https://Smartbch.org
Evo digli i ovi Koreanci sidechain platformu za BCH. Moja projekcija cijene do kraja god (pod uslovom da Bitcoin leada market)
BitcoinCash — u najgorem slučaju 400-800$
U najboljem 2000-3500$
Znači mid mu je 1500$.
Cardano ide na 3-5$ hladno,
ali uzmite u obzir TS, ogromni su to market capovi...
Normalno, sve zavisi od BTC. Dobro, toliko je ishajpovan da možete pare na bilo šta u top 20 coinmarketcap da stavite, zaradićete... ako sve bude po planu.
(Nije finansijski savjet)
Kako da uzmem Cardano? Vidim nema ga na bitstamp. Možda na Kraken, ali kako unijeti pare, vidim slabo što trenutno prolazi od naših banaka???
Ja sam na cex
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja sam sa visa. A komplikovano nije toliko. Prodje brzo sve
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Mislio sam da li bi povlacenje sa Binance moglo na sledeci nacin.Ide se na Markets pa se nadje par EUR/bilo koji krypto.Kad se zamijeni za EUR ide se na Wallets/Withdraw pa se izabere Fiat .Onda ima opcija da se izabere Bank Card(Visa) pa verifikacija sa licnom.
Danas bi to bilo 40M
https://forum.cdm.me/showthread.php?131828-Bitcoin-e
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks