Nisam u toku zadnjih 3-4 dana jer sam sve u putovanju, samo sad vidim da je iota pala nekih 20-30%. Sta se desilo?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nažalost, ne mogu, a dobro znate da bih rado...
Nisam u toku zadnjih 3-4 dana jer sam sve u putovanju, samo sad vidim da je iota pala nekih 20-30%. Sta se desilo?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Isplati li se uloziti 50e na neki Coin i koji?
Na myetherwallet i ledger nano s.
Sačekajte vijest na SunContract twitteru i onda prodajte, pa ćemo ponovo kupiti za par dana,
https://twitter.com/sun_contract
E ako ovo bude istina, bice nezpamcen cirkus,
https://www.reddit.com/r/CryptoCurre..._dragonslayer/
Pojavio mi se na Bittrexu Bitcoin Gold.
Nisam ovo trgovao a imam ga u walletu. Zna li neko o čemu se radi?
Nista nije nemoguce...
Jedan od razloga sto su kriptovalute rizicno ulaganje je to sto nema pravila ili patterna po kojima bi se ulaganje vrsilo, nego se radi direkt na srecu ili hrabrost a vrlo malo na znanje.
Proteklo mjesc dana darkweb se zapali od najava kresha bitkoina i eth. Jedan od razloga sto sam se povukao.
S' tim sto sam ocekivao da ce to da se desi odmah ali nije
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
gandalfe nista ne pricaj vise molim te hahaha zaboravi ovu temu![]()
Necu vise, prastajte strucnjaci
P.S.
Kad bude neko u CG dobar od kriptovaluta dobar 40k neka se javi![]()
Uzećemo za primjer ovih par projekata koje mi ovdje pratimo.
Dakle, kada Suncontract izbaci svoju aplikaciju za trgovanje električnom energijom, ta aplikacija će se pojaviti pustom srećom? Iza nje ne stoje pametni ljudi, developeri, desetine sklopljenih ugovora sa velikim kompanijama, itd... to nije rad, nego će im se jednostavno posrećiti?
Implementacija IOTA u mašinski softver kompanija kao što su Bosch, Cisco, Volkswagen je isto tako sreća, oni su izabrali random projekat koji će podržati, a kvalitet IOTA se tek tako pojavio, ništa pametno ne stoji iza njega?
Uozbilji se.
ne kazem ja iz ove prepiske no iz one tvoje prognozeali idemo dalje salim se ja malo
Virtual pricamo o trgovini ne o implementaciji
A šta utiče na trgovinu i kretanje cijene ako ne implementacija?
Hiljade faktora...
Osnovni je ponuda i traznja.
Implementacija znači kvalitetnija ponuda, zar ne? Kvalitetnija ponuda utiče na potražnju? Ili možda ipak stara dobra sreća?
Još uvijek čekam ono objašnjenje za devalvaciju Ethereuma koje si mi trebao poslati u inbox. Usput mi pošalji dokaz da si kupio 100 ETH po $11 USD, koje držiš i danas, odnosno koje si držao do prije par dana, kada si savjetovan da ostaneš u ETH čija je trenutna cijena $468, $100 veća u odnosu na dan kada ti je rečeno da ih ne prodaješ. Tada sam te savjetovao na osnovu sreće, bez nekog patterna, bez ikakvog znanja, ali eto... ubode se ponekad.
A ja ću tebi pokazati koliko sam u plusu zahvaljujući sretnim odabirima projekata.
Pola svijeta ceka da mu padne cijena pa da ga kupi-tako da plan ne pije vodu. Siguran sam da je pokretac ove glasine jedan od njih i jedva ceka pad cijene. Platis par miliona da se sire glasine pane cijena ti kupis za 1/3 ciejne-onda platis glasine da bitcoin priznaje MMF napumpas cijenu i zaradio si par milijardi.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Pa normalno. Ti usrani manipulatori to rade ne samo sa kriptovalutama no sa cijelim svijetom, sto bi ovo drugacije bilo.
E sad treba biti toliko dobro informisati i dobre izvore imati da znas koga da slusas tj da li da cekas, kupujes ili prodajes. Jbg
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks