Mozda na Outline...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da ne listam od pocetka, moze li mi neko preporuciti neki kvalitetan tekst/sajt gdje bih mogao da se edukujem o kriptovalutama i gdje mogu detaljno da vidim sta svaki od ovih izraza koji se koriste, a koji su laiku potpuno nejasni, znace...valjalo bi kada bi to stivo bilo na srpsko-hrvatskom jeziku, a moze i na engleskom..dakle, kad bi imalo negdje objasnjeno od samog temelja, sta su kripto valute, blokchain tehnologija itd itd..takodje me interesuje da li pratite neke sajtove ili forume gdje se mogu naci kvalitetne analize i prognoze cijena..?
Tekstova na Interentu koliko hoćeš, i pozitivnih i negativnih o bitcoinu. Evo jedan baš za početak https://firmeizsrbije.rs/blog/korisn...lutama-78.html
Bitcoin je izgleda dostigao svoj plato podlednjih dana stagnira, niko ne zna, da li će da raaste ili da pada.
![]()
Inace, probah da povucem pare na CKB, ali mi odbise i vratise se pare na bitstamp uz proviziju normalno...
Eto, cisto da zna neko jer ce izgubit neki % na to guranje para tamo-vamo.
Ne znam ima li kakav workaround, znam da je prije ljudima prolazilo, pitah u CKB - veli zabranjeno je to zbog dodira sa kriptovalutama.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks