Ja odradih KYC ali cekam 20 dana da mi prebace pi na mainnet.
To vam biva tako momci jer je Pi prevara
A evo gledam poslije Pi ima jos 1000 Pi u pokusaju od kojih vjerovatno nijedan izac' nidje nece.
Gledaju se neke reklame, ispunjavaju se ankete, klikce se u prazno na neka imaginarna dugmad, lupa se u neke bubnjeve... pakao.
--------------------------
Do Not Disturb.
@Bugi bio si u pravu, nije da nismo svi znali ali smo se igrali, a centa ulozili nismo..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Jedan od "nastavaka" sa glupostima poput PI coin-a je i "projekat" od CEX.IO.
Nisam se mnogo udubljivao u njihovu pricu ali svakako mi izgleda suplja, koliko i PI coin.
Ali ko misli da je CEX.IO ozbiljnije ime i da ce nesto napravit' moze da ulozi minimalno vremena i da udje u Telegram app jednom ili par puta dnevno.
Evo i referral link-a kome je dosadno ili ima nade i u ovako upitne projekte: https://t.me/cexio_tap_bot?start=1741259520705126
Izgleda da je i Majx vec u tome a moguce i jos vas ali eto... za one koji nisu a oce malo da se 'igraju'. Ne preporucujem nikakvo ulaganje osim par minuta vremena dnevno.
Last edited by Fidel Castro; 13-04-25 at 16:36.
Do Not Disturb.
Pi je projekat koji nema nikakve logike i nikakvog osnova, al su se ipak uzele ili mogle uzeti neke pare tu. Za ostale Telegram zaebancije nisam čuo da je iko išta uzeo, a probao sam i ja ali trt.
Sent from my S24 ultra tastature
Bukvalno je sam Cex Power Tap igrica koja nije lose napravljena, za gubljenje 10-ak minuta na dan.
Ove druge dvije koje spadaju u isti projekat su totalna truba.
Ako neko oce da se igra a ne snalazi se, neka se javi na PP slobodno iako svako ko je igrao bilo kakvu simulaciju u zivotu (tzv. "Tycoon" nekad) ce se snac' u roku od 5 minuta.
Do Not Disturb.
PI - prevara
Taj Cex.io farming nije prevara, ali dobicete sicu, jer Cex.io sam koristio od 2017 do 2021 za podizanje novca, 2018 i 2019 su bili toliko nesolventni da se 200 eura cekalo danima da posalju, tako da kod njih nije neki obrt i slabo da ce to ista da vrijedi, ali ajde kad se ulaze samo vrijeme je ok...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Pa s' obzirom na ime ne bi trebalo da je prevara ali meni ovakve stvari nemaju neku logiku i utemeljenje za "uspjeh projekta" ali eto... mozda ce na kraju da bude upravo to - bice nesto ali nista znacajno.
U svakom slucaju se ulaze samo (minimalno) vremena i to je to... Na pocetku pootvarate sve one klipove i gluposti (ne morate nista da gledate, samo otvorite i zatvorite) i pokupite sve te "zlatnike" i sl. pa sa njima kupujete "opremu" i tako u krug.. par puta na dan, kad stignete i onda je "farming" veci/znacajniji.
Mislim da ima i slicnih stvari na tone po Telegram-u (nemam pojma, nisam istrazivao niti me pretjerano zanimalo) ali ovdje jedino ulazem tih par minuta na dan pa ako bude nesto dobro jes, ako ne.. nece bit' nikakvo razocarenje.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks