Baš ovaj na akciji, e pa super, svratiću.
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Slučajno ga sinoc vidjoh u voli na stari, bilo ga je masu
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Zelene jabuke na slici su sorta Granny Smith.
One prirodno mogu da stoje dugo. Ja imam jednu takvu jabuku na placu.
U prostoru koji nije grijan mogu da stoje par mjeseci bez problema. One tokom stajanja puste kao neku masnoću koja ih štiti.
A bar za moje znam da ničim nisu prskane i zamašćivane.
U toplom stanu počnu da se mijenjaju/trunu nakon 2-3 sedmice.
Kad jabuke kupujem na pijaci uzmem kod ljudi koji ih imaju manje, i poželjno da su negdje sa sjevera. Tamo manje prskaju.
I uvijek izaberem one koje imaju malo nekih fleka. Ako nadjete neke koje imaju ponekog crva....te su najbolje. Neće crv u otrovnu jabuku.
One koje su sve iste veličine, iste boje i sjaje se....ne treba ni dirati.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Moguce da je tako ali meni ove ostale sto kupim od ljudi koje znam da su njihove sa imamja propadnu ne docekaju drugu sedmicu. A ove stvarno prelijepe, masne, sijaju se, kao sa neke slike
Sent from my iPhone using Tapatalk
bio sam danas u ideu u gintas,kako smrdi nesto to je nevjerovatno,u pola prodavnice se ne moze disat
otvori se nekakva prodavnica sira Kriska ba zabjelo blizu sicilije , cetvrt Katunjanke 13 eura, izbor mladih sireva po 8 eura , trazis stari sir daje ti mladi ko da si sasav...
Ja im rekoh brzo cete se ugasiti nije narod blesav toliko pa da ne umije poci do gintasa...
elem da ih prcas kilo starog skorupa nece da spuste sa 30 preprodavci u gintas dok je u DG 25 eura
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
top, super je ovo sto podijeli montenegrina
Last edited by NetworkMaster; 18-04-23 at 15:59.
Volji ve volji....
Stari Aerodrom...
Pakao ce bit sad za zgrade okolo![]()
i treba. ne samo zbog parkinga no i zbog onih sto im je soping ko rekreacija pa se ne vade po tri ure
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovako je i u Voli City kvart ja mislim
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Imaju legitimno pravo za ovako nešto. Kad god odem tamo mjesto se ne može naći, i neka su odradili.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Isto je malo skupo. Nekad se ostane i duze od sata jer ima guzve na kasi pa sta su ustedio nista.
Možda bi dobro bilo da su dva sata besplatna i svaki sledeći euro.
Ko ima dvoje kola(ili motor/auto) jedno mu vazda garažirano besplatno,ako je u pitanju pokriveni parking
Last edited by joni; 09-05-23 at 06:58.
Ne idem nikako u Voli na stari, ali pretpostavljam da su ljudi iz zgrada pored tu parkirali?
Izadješ kad neko izlazi![]()
Tako sam u city skoro godinu dana jer mi je muka bilo montirati prednju tablicu….
Ili mi onaj radnik digne![]()
To kapiram, nego vezano za ovaj koncept dva auta u sopstvenom posjedu, kako to funkcionise![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks