Results 1 to 20 of 20

Thread: HUAWEI Home Gateway HA35 username password ?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    327
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    16570

    Default HUAWEI Home Gateway HA35 username password ?

    Da ne zna ko username / password od HUAWEI Home Gateway HA35 iptv/iptv nece ?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    163
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    3569

    Default

    Ako je to onaj hibridni ruter, onda bi trebalo da je:
    user
    [email protected]
    Mada meni nije moglo da pristupi juce i danas. Uloguje se na sekund i onda zablokira i pise This site can’t be reached.
    Koristim usluge telekoma jos od dial-upa i ovaj hibrid je nesto najgore sto su mi dali do sad.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    327
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    16570

    Default

    Quote Originally Posted by _betrayer_ View Post
    Ako je to onaj hibridni ruter, onda bi trebalo da je:
    user
    [email protected]
    Mada meni nije moglo da pristupi juce i danas. Uloguje se na sekund i onda zablokira i pise This site can’t be reached.
    Koristim usluge telekoma jos od dial-upa i ovaj hibrid je nesto najgore sto su mi dali do sad.
    Incorrect username or password. Probao sam i telkomadmin / admintelekom neće ni taj

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    327
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    16570

    Default

    Ako još nekom zatreba ovo su nalozi mada meni ovaj nalog user neće
    username: admin
    password: Telekom_hibrid

    username: user
    password: [email protected]
    Last edited by Vido89; 23-03-17 at 18:39.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    204
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    4020

    Default

    Probaj username:iptv
    Password : serijski broj rutera koji se nalazi sa donje strane

    Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

  6. #6
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    7
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Ajde ko ima tacan administratorski i user za ovaj hibrid bio bih zahvalan.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    7
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Vido89 View Post
    Ako još nekom zatreba ovo su nalozi mada meni ovaj nalog user neće
    username: admin
    password: Telekom_hibrid

    username: user
    password: [email protected]
    probao sam i sa ovim svim user i pasword i nece

  8. #8
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    940
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2122

    Default

    Da obnovimo gradivo, da li ovaj ruter mogu koristiti samo sa 4g karticom, bez žičnog adsl???

  9. #9
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    7
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    I mene ovo interesuje ako neko zna odgovor , moze li ovo cudo od modema samo sa 4g karticom da radi , i ako moze kako , meni nikako ne moze da se poveze

  10. #10
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Plužine
    Posts
    2,908
    Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    36 Posts
    Rep Power
    279460

    Default

    Može, samo se loguješ kao administrator.
    I tamo u podešavanja kartice, umjesto parametara za hibrid staviš parametre za 4g...

    Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

  11. #11
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    7
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MontSAT View Post
    Može, samo se loguješ kao administrator.
    I tamo u podešavanja kartice, umjesto parametara za hibrid staviš parametre za 4g...

    Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
    Ja kad se ulogujem sa user i [email protected] ne mogu da promijenim parametre , ima li neka druga sirfa ili nacin , ili kako li se vec ulogovati kao administrator da se mogu mijenjati parametri


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #12
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    imam problem baas sa ovim ruterom
    poceo je da zeza i iz call centra su mi jednu od mogucnosti predlozili fabricki restart. rekli su mi da odradim i samo se logujem u podesavanja da podesim wireless.

    medjutim problem je sto su sva podesavanja dhcp i dns-a obrisana

    da li neko, ko ima ovaj ruter, moze da mi napravi screenshut podesavanja

    hvalaaaaa

  13. #13
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    .../localhost/
    Posts
    6,373
    Thanks Thanks Given 
    50
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    74 Posts
    Rep Power
    30

    Default

    Quote Originally Posted by qwerty1234 View Post
    imam problem baas sa ovim ruterom
    poceo je da zeza i iz call centra su mi jednu od mogucnosti predlozili fabricki restart. rekli su mi da odradim i samo se logujem u podesavanja da podesim wireless.

    medjutim problem je sto su sva podesavanja dhcp i dns-a obrisana

    da li neko, ko ima ovaj ruter, moze da mi napravi screenshut podesavanja

    hvalaaaaa
    napravi printscreen toga ekrana da ti kažem đe šta da upišeš
    the World's leading dance event
    Sensation


  14. #14
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	Internet service.jpg 
Views:	71 
Size:	11.5 KB 
ID:	166498Click image for larger version. 

Name:	IPsec.jpg 
Views:	41 
Size:	11.4 KB 
ID:	166499Click image for larger version. 

Name:	tunnel.jpg 
Views:	37 
Size:	10.7 KB 
ID:	166500Click image for larger version. 

Name:	VPN.jpg 
Views:	39 
Size:	10.8 KB 
ID:	166501

    hvala

  15. #15
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	sntp.jpg 
Views:	37 
Size:	11.4 KB 
ID:	166502Click image for larger version. 

Name:	mm.jpg 
Views:	36 
Size:	11.8 KB 
ID:	166503

  16. #16
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    .../localhost/
    Posts
    6,373
    Thanks Thanks Given 
    50
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    74 Posts
    Rep Power
    30

    Default

    ne vidim bas najbolje, ali mislim da nijedan screen nije od ovoga podesavanja tj trebalo ovako

    http://screenshots.portforward.com/r...N_Settings.htm

    otvori ove tabove WLAN encription / Advanced settings / other SSID da vidimo šta tu ima.
    the World's leading dance event
    Sensation


  17. #17
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	slika.jpg 
Views:	44 
Size:	12.4 KB 
ID:	166509Click image for larger version. 

Name:	slika1.jpg 
Views:	42 
Size:	12.0 KB 
ID:	166510Click image for larger version. 

Name:	slika2.jpg 
Views:	44 
Size:	12.2 KB 
ID:	166511Click image for larger version. 

Name:	slika3.jpg 
Views:	45 
Size:	12.1 KB 
ID:	166512

    hvala. ukratko da ti objasnim sto se desilo .... wifi je radio normalno, da bi iz cista mira nesta. dva laptopa i par telefona, nijesu vidjeli mrezu. spojim ruter na kabal, radi sve normalno i ima interneta. yvala sam call centar, rekli su mi da u opcije podesim parametar channel, medjutim, tu mi opciju nije prikaziva (pojavila se nakon fabrickog). ako to ne uspije, da odradim fabricki. ja pitam gospodina u call, da li ce poslije vratiti sve parametre, on kaze da oce i da cu samo morati podesiti naziv i sifru wifi-a.
    poslije fabrickog je sve bilo obrisano, da sam napravila screenshut prije njega, sigurno sad ne bih odje pisala
    zvala sam opet call centar, da mi pomognu oko parametara i sa jednom gospodjom pricala 45min, ali kao da sam ih pitala za neke parametre svemirskog broda

  18. #18
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    940
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2122

    Default

    Koristim ovaj modem i dobar je, jedini je problem bazna stanica za 4G moguce da je preopterecena i slaba je brzina. Kako mogu da aktiviram 3G, pokusavao sam ali uredjaj se poslije nekoliko minuta vrati sam na 4G

  19. #19
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    30,596
    Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    268
    Thanked in
    185 Posts
    Rep Power
    352345

    Default

    Nemam ovaj model Huawei već sličan.
    Na. Mojem ima opcija 3g only...

    Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  20. #20
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    940
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2122

    Default

    Ima i na mojem ali se poslije desetak minuta sam vrati na 4g

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pirelli Home Gateway
    By helpdesk in forum Internet
    Replies: 26
    Last Post: 23-06-13, 03:38
  2. K:Modul Coming Home/Leaving Home
    By Rover in forum Vozila i oprema
    Replies: 5
    Last Post: 19-12-11, 18:52
  3. K: HUAWEI 3G Router/Gateway B560 ili slican i modem Huawei E220
    By Magellan in forum Računarska oprema i tehnika
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-11, 13:19
  4. Thomson Home Gateway
    By helpdesk in forum Internet
    Replies: 66
    Last Post: 27-01-09, 17:20
  5. Replies: 49
    Last Post: 06-03-06, 17:30

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •