Samo prirodno.
Ma ima desetina različitih pilula što naćeruju na spavanje, ali Seroquel je kralj kraljeva, što se tiče sna.
Znači nisam promoter Astra Zenece, farmacijske kompanije, ali Seroquel im je legendaran proizvod.
Pa ako ga zatvorenici u USA radije koriste nego oxycodone, heroin i slično, mislim da je jasno.
Radi se svakako o antipsihotiku koji u dozi od 25mg djeluje kao najjači anthistamin, odnosno opušta te do jakog i dubokog sna.![]()
U svijetu bez melanholije, slavuje bismo pekli na roštilju.
Samo prirodno.
Svaki dan je dobar za upiranje.
To je samo privremeno resenje, pravo pitanje je sto posle toga I kako izlijecit insomniju? Ne mogu se sjetit ovih tableta sto sam ja pio, Ali od njih sjecam se imao sam halucinacije zestoke. Posle sna sam ustajao umoran, bez snage I prestao sam odmah da ih uzimam. U to vrijeme sam bio nesto blizu depresivnog stanja. I psihijataru je najlakse da ti prepise nakljuka tabletama.
*šalim se oko Seroquela, premda se masovno svuda po Zapadu prepisuje za nesanicu između ostalog, izaziva jaku zavisnost nakon nekog dužeg vremena. Ta zavisnost se ogleda u tome da osoba po 7 dana ne može da zaspi bez Seroquela. Bukvalno 7 noći bez sna.
Normalno, svi antipsihotici djeluju na dopamin, pa ima i toga.
To što ih zovemo ljekovima, ne znači da nisu droge.![]()
Svakako treba probati metode meditacije. Kome voz nije prošao što se tiče toga.
Meditacija ne zahtjeva ni fizički ni mentalni napor. Pogrešno se na meditaciju gleda kao na nekakav duhovni rast pa da je potreban i stoga nekakav napor. To je uklanjanje prepreka. Potrebna je samo volja da se otarasiš sebe i svega sto to podrazumjeva - znanja, veza, tijela, uma... Pitanje samo koliko si vezan za tu gomilu mesa, kostiju, tetiva, ligamenata i pihtijaste materije između ušiju ti.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Ja nemam volje do stadiona da odem. Odnosno bolje reći nemam snage. Stalno sam preumoran, od jutra. Hvala svim zdravstvenim stručnjacima koji su mi pomogli da sam u 20tim došao u fazu paralize. Mentalne i fizičke maltene. Te da više ne vidim izbora i da radim to što radim.
Ma hvala svima.Svi su puni znanja... Materije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks