Ima kako nema.
9817 za zalbe koje turisti mogu da upute Ministarstvu turizma kao i brojevi 9797 za informacije i 9707 za primjedbe upucene Poreskoj upravi.
Pozdrav brat moj :-)
Bili su mi prijatelji iz Italije skoro,i zeljeli su da se pozale na uslugu u jednom kaficu(restoranu).Ima li toga kod nas,turisticka organizacija CG,ima li broj telefona,ili sajt,ili mejl,na koji se moze poslati zalba???
Ima kako nema.
9817 za zalbe koje turisti mogu da upute Ministarstvu turizma kao i brojevi 9797 za informacije i 9707 za primjedbe upucene Poreskoj upravi.
Pozdrav brat moj :-)
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
bice razmotrena u swakom sluchaju..
proshle godine.. turisti se zhalili na smece ,sjutra dan ga nije bilo...
samo me mnogo ali mnogo neriwaraju one babe&djedowe od po 100 i qsur godina sa izjawama da bi muzika trebala da se gasi u 11-12...
alo ?! pa jesu li oni ikad bili mladi,jesu li se ikad zheljeli porwes`
`ebo im pass mater...
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
slazem se mc esseny
mc esseny jes, ali se u njihovo vrijeme izlazilo u 6 do 10ipo uvece kad je bio zadnji autobus za doma :-) a mi sad izlazimo u 10 ipo i opet nam je rano :-)
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pi sram ih bilo! Dosli su tu pare da ostave i jos se nesto zale da ne mogu odmorit' na odmor! E stvarno! Bruka! To sve treba pricerat'!
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Fala Hercules,brate moj!Pozdrav!
brate..oni oce da od Budve naprawe Opatiju... kako da ne..Originally Posted by hercules
u Opatiji nema otworenih lokala.. samo neshto tipa picaso,kraljewski,mozart..
ali isto ima zhurki i tu gostoju dj-i...
ali to shto su oni zamislili.. owaj grad washara da pretwore u "miroljubiwo odmaralishe" no no !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks