Ocigledno sam preskocila..
Posle onog sto su uradili Amerima? Jesu li oni pri svijesti?
E pa onda ce biti festival..
Hvala Lepo
Mike Rogers predlagac. Istu stvar je pokusao 2015-e: http://www.thenewamerican.com/usnews/congress/item/21058-congressman-mike-rogers-introduces-bill-to-get-u-s-out-of-un
Ne znas ti moju babu.
I stvarno, ne pitam za godine na forumu niti me to zanima. Koncentrisem se iskljucivo na ideje i nacin razmisljanja. Samo ako pretpostavim da je osoba maloljetnik ili da je u pitanju mnogo osjetljiva osoba (sjetices se o tome smo razgovarali na PM u vezi jednog forumasa prije par godina) ne ulazim u raspravu.
Last edited by VanjaTheMan; 23-01-17 at 16:39.
Tramp potpisao 3 odluke ili naredbe čitajte kako hoćete :
- izlazak iz transatlanskog saveza
- smrzao zapošljavanje u javnom sektoru osim za vojsku
- i povratio tkz. Meksiko siti akt o abortusima ( koji je jedan nebitan dokument i pokazivanje je muda i mice se I vraća kako se smjenjuju rep. I demokrate ).
Dosta funkcionera u CIA a i veliki broj državnih službenika su podnijeli ostavke ... Ne razumijem kako će ih zamijeniti kad je smrzao zapošljavanje.
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Hoce i da ukine Wall Street regulacije koje su postavljene nakon ekonomske krize iz ociglednih razloga.
EDIT za postove ispod ovoga: Zovite ga TPP bolan.
Last edited by VanjaTheMan; 23-01-17 at 20:52.
moja losha
One Ring to Rule them all...
OK, mora se držati makar nekih obećanja iz kampanje.
Nešto mi se čini da je Trump, u političkom smislu, još uvijek nepoznanica i za samog sebe, a kamoli za ostale.
Biće u svakom slučaju interesantno pratiti dešavanja, i na unutarameričkom i na spljnjem planu. Nadam se samo da će Trumpovi protivnici, demokate, i još poneki, biti maštovitiji i da neće pritisak i borbu protiv Trumpa bazirati na nastupima i aktivnostima spodobe poput Madone i umišljenih (u smislu političkog značaja) filmskih zvijezda.
Saveznici?
Hvala Lepo
YinYang?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
SunceMjesec...
Glumci.
Nego, mene brine gdje ce CG i sa kim...
Ne pitamo se...
Hvala Lepo
You must spread some Reputation around before giving it to night_silence again.
hahahahahahahahahaha svaka cast.
Prija mi ovdje Vas smisao za humor.
Hvala Lepo
Javlja mi se da ćemo ipak na kraju - istočno.
Veliki Sulejman je sina nasljednika učio da se Sunce rađa na istoku a da na zapadu umire. Doduše, 10ak godina nakon toga ga je zadavio, bukvalno.
Propaganda, ili ne... Sve što se rodi mora (treba) i da umre.
Plasi me, jer par dana mi se desilo da neko skljocne lokalni TV kanal i da se smrznem od uzasne propagande protiv USA.. Za portale ok.. odavno sam to primijetila. Ne znam sta se desava i kojim putem ce CG, ali da me ova propaganda plasi.. da.. Tacno imam otpor da ispratim CG pol. scenu u tom smislu pa i ne znam.. Ali ovo sto vidjeh lici na Vasu ocjenu.
Hvala Lepo
Moja krajna ocjena je da nemate razloga za strah.
Pricali su veceras oko "pola" CG koja ode od 90-tih do sad.. Neke brojke od prvog dana rata pa nadalje.. Strasno.. Povod - patrole po ulicama sta li.
Poznajuci Amere... ne prastaju nedostatak postovanja, mjere i slicno. Ne znam..samo brinem.
Hvala Lepo
Domaći mediji: http://www.telegraf.rs/zanimljivosti...og-predsednika
..prenosili su i CG no da ne tražim
Od ovoga - strah?
:-D
(morala sam)
Da li u CG postoji cenzura info iz razloga nac. interesa?
Postoji nesto sto se zove "govor mrznje" i svasta nesto.. Samo me cudi da iz razloga nacionalnih interesa ne regulisu ovoliku propagandu protiv USA. Kad je meni degutantno, kako je tek njima po Ambasadama i USA organizacijama po CG.. A CG moli USA i njenog Predsjednika koji to treba da potpise da je podrze za NATO?
Pa i "sale" na ovom forumu na sve i svasta oko 10godisnjeg djeteta..Ne razumijem. Uopste mi nije smijesno. Preozbiljno je.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 24-01-17 at 01:49.
Nije to samo ovdje... Ali, onda ne bi moglo da se desii ovo... http://www.noizz.rs/noizz-news/dotle...g-sina/xv0e30e
..tak.. Nego, ja b' da čitam VanjuTheMan-a oko ove teme, cenzure, govora mržnje, fabrike/a laži i to sve nešto tako.
Celsi je prijateljica od djetinjstva (po info sa neta) od starije kcerke g. Trumpa.. Poznaje iz te perspektive najmladjeg sina pa je ljudski odgovor. Zveri u ljudskom obliku su na ovoj zemlji pa... Manijaka, perverznjaka i svega..
A sto se tice gospodina ciji nick spominjete.. skontah tek veceras da to nije tek punoljetni momcic.. Napisao je da je odrastao uz seriju "alo alo"..
Ili su bile reprize pa je mislio na to.. Sta ce...
Iznenadim se i ja ponekad...
Hvala Lepo
Eh, Majo, Majo... Da Vi pratite horoskope naših kolega forumaša (ne svih, onih s kojima se "sukobljavate"... ili bez navodnika), pa... ne biste se toliko iznenađivali. Isto Vam je i s domaćim medijima koji su za Vas - horor Bar Vi imate iskustva s marketingom, tako bijaše?
Nego, vratimo se temi.
Da, ne pratim temu o horoskopu.. Nekako preletim preko teksta onih koji se namecu da ih primijetim pa ovlas procijenim godine zrelosti..
Horor su naruceni tekstovi raznih "analiticara" i "prevedeni" tekstovi sa ociglednim ciljem da se ponizi USA u svakom smislu.. Upravo zato sto imam iskustva i sa marketingom djeluje mi sirovo i nesuvislo samo zbog interesa Drzave CG.. Inace ne bih ni obratila paznju uopste.
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks