https://mobile.twitter.com/GMA/statu...administration
Ne moram da vjerujem Trampovim riječima, the man has spoken
Ti si jedan koronaš, iz koronaške familije
Pogledah, i nije mi jasno sta je tebi ovdje strasno. Vakcina se ionako ne ocekuje prije proljeca, ovaj lik samo ne zeli da Trampova administracija radi na odobrenju i distribuciji vakcina jer im ne vjeruje. I daleko od toga da je jedini. Nekoliko drzava je formiralo nezavisne panele koji treba da provjere vakcinu prije nego sto je daju ljudima. U cemu je problem? Ti bi vjerovao farmaceutskoj industriji i primio vakcinu koja nije adekvatno provjerena?
You should come inside the box...Then you'll know what I mean.
Zanimljivo selektivno biranje ko je vjerodostojan izvor informacija - ne vjeruje se farmaceutskoj industriji, ali se aminuje sve iz msm.
Vanja antivaxxer.
She is only here to annoy herself!
Juce mi rece jedna amerikanka necu tu vakcinu jer ima čip.
Doni i druzina jos kopaju rovove.
![]()
[translated from english]
Uzece na kraju svi vakcinu, osim zadrtih antivaxxera. A i njih bi trebalo obavezati. Samo prije toga vakcina treba da bude detaljno testirana. Ako neka farmaceutska kompanija izadje u javnost sa tvrdnjom da je njihova vakcina preko 90% efikasna, a radi se o vakcini protiv bolesti koja se prvi pojavila prije samo godinu dana, tu tvrdnju itekako treba ispitati. Toliki procenat efikasnosti je jako rijedak.
A ako svi mediji potvrde/ponove da je efikasna preko 90%, zar nije to dovoljan dokaz da je to sigurno provjereno? Ono, masu lajkova, šerova, ritvitova, trending lista, bez ikakvih tekstova koji kažu nešto protiv? Guglaš i nema niđe tekst protiv toga?
Mislim da je onda treba uzet i to duplu dozu.
Bivši savjetnik za nacionalnu bezbjednost Džon Bolton pozvao je republikance da odbace neutemeljene tvrdnje predsjednika Donalda Trampa o masovnoj prevari birača i priznaju pobjedu izabranog predsjednika Džoa Bajdena.
Bolton smatra da Tramp treba da prizna poraz na predsjedničkim izborima 3. novembra.
"Mislim da je veoma važno da lideri Republikanske stranke objasne našim biračima - koji nisu toliko glupi kao što demokrate misle - da je, u stvari, Tramp izgubio izbore i da su njegove tvrdnje o izbornoj prevari neosnovane", rekao je Bolton gostujući u emisiji na televiziji ABC, kako prenosi RTS.
Bolton smatra da je Trampov pokušaj da dokaže izbornu krađu gubljenje vremena.
"Gdje su dokazi? Mislim da kako prolaze dani, izvjesno je da tih dokaza nema."
Tramp je večeras na Tviteru objavio da je Bolton "jedan od najglupljih ljudi" u vladi sa kojima je, kako je ironično naveo, imao "zadovoljstvo" da sarađuje.
"Mrzovoljna, dosadna i tiha osoba. Jedino što je doprinio nacionalnoj bezbjednosti je bilo - 'ma, idemo u rat'. Takođe, nelegalno je objavio mnogo povjerljivih informacija", napisao je Tramp.
Da, jer demokrate OBOŽAVAJU farmaceutsku industriju, jer ako si protiv nje, ti si teoretičar zavjere.
Inače gledam ove tuge, niko od ovih ne bi preživio 5 oktobar, jad
https://l.facebook.com/l.php?u=https...vYE4nc_8yzZeUo
Ajde ako si sposoban i ako se usuđuješ samobanuj se sa ovog foruma
Ya no estoy aquí.
Kako ga prcaju...uzivam.
Razlika izmedju izliva po tviteru i onoga sto zaista smije da kaze na sudu je noc i dan.
Last edited by VanjaTheMan; 16-11-20 at 18:50.
Zašto je prestao da se farba?
noćas je neki hitan sastanak u WH sa advokatima, vidjećemo šta će biti ali trebalo bi da se razjasni situacija
She is only here to annoy herself!
Ja pričah. Mislim da je odustao jer je Netanyahu čestitao Bidenu.![]()
Ja mislim da ce ovaj da ostavi Ameriku u vecim govnima no sto je bila 2009e.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks