ima li ko da okaci skriptu za polaganje za voditelja camca?
Napravili su je sinoc
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
ima li ko da okaci skriptu za polaganje za voditelja camca?
podhodnik radi
Radi li neko sa kožom u Kotoru? Da prepravi jednu jaknu, tj. skrati rukave
Sent from my IN2020 using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Sent from my iPhone using Tapatalk
U koju kafanu poći sa staramajkom a da ima terasu blizu obale?
Oboje.
Fino je u konobu Barba,mada moj ti je savjet da se spustis na donji put sa Svetoga Stasija i sam izaberes.
Hvala
https://www.vijesti.me/tv/emisije/61...maju-kupaliste
Baš me interesuje kako će ovo da završi, poznavajući kako su neki mještani odlučni, ako im ne izadju u susret taman će radikalizovati ponašanje.
A najjace reče ovaj iz Morskog dobra da mogu poći u kupaći i ući u more kad sam na hotelskom kupalištu, ali ne mogu ostaviti peškir.
Vala ću da probam, da vidim šta će mi reći.
Inače sramotno što su uradili, nazidaše objekte blizu plaže i sad kao nemaju dovoljno plaže.
Last edited by the_lady_marianna; 29-06-22 at 23:39.
Radim u blizinu evo drugu godinu.
Prošle sam se tamo kupao ove sve zauzeli i postavili mobilijar. Malo po malo sve su uzeli.
Sramota šta su uradili. A kažu gradonačelnik cijele zime nije izlazio iz tog hotela. A prije neki dan i slavlje pravio ....
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Nema do Veriga plaže, tako da su mještani osuđeni na ponte. Oduvijek je bilo tu javno kupalište. Morsko dobro koje je uzelo privatne plaže i ponte izdaje i ubire novac, a nijednu nisu sanirali, poboljšali. Da ne pričamo da dozvoljavaju da se nasipa svašta na plažama, a dozvole za ponte isto daju nasumično.
Morsko dobro ništa ne radi kako treba. U Hn plaže nema peškir da se stavi a ne 30% slobodno i nikoga nije briga. Neka fino kažu može cijel aplaža u ležaljke i ćao.
Nikad odje sreće. A sve ležaljka na ležaljku i neko to plaća.
Nisam bila ove godine jos u Hn, ali prosle je bilo natrpamo. Sad ja imam princip da se zakucam u kafic do 17h, iz kojeg cirkulisem do mora i nazad, poslije se preselim na peskir negdje, ali generalno ne suncam se, niti mi smeta da ulazim u more sa ponte, sto neki ne vole, tako da sam tu lagana.
Kad smo kod Morskog dobra, evo npr.uzese mi pontu, koju su preci kupili, sad ja morala bih da zakupim svoju pontu da hocu nesto da otvorim kao konobu. Uzas...
https://www.cdm.me/hronika/zlostavlj...ubu-vise-njih/
Sto je ovo kotorani znate li o cemu se radi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To se godinama znalo da radi momak. Sramota.
Molim? Vise se godina znalo i ne bjese ni jednog covjeka u varos da ga sprijeci?
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
Vidis i u tekstu sta pise. Da je prijavljivano i policiji ali dzabe.
Sistem je cudo...
Vaistinu semafor na svakih 244 metra...
Jel neko iz Kotora gledao?
https://radiokotor.info/clanak/zabav...omovi%C4%86-/2
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks