zaboravio sam da napisem godinu proizvodnje, a i pravilno je bilo "neki od ..." al' shvatate ponetu nadam se...
nepravedno zapostavljeno takmicenje, kako od CDM populacije tako i do velikana evropskog fudbala...a i kako nece kad svi ucestvuju u CL osim Intera i ManUniteda....
zaboravio sam da napisem godinu proizvodnje, a i pravilno je bilo "neki od ..." al' shvatate ponetu nadam se...
Najodvratnije takmicenje stop temihaha
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Dobro ide ovo.
zaradice Internazionale od prodaje ovih utakmica![]()
Bilbao dvaput prikazuju da su dali gol, pa onda ispade da je ponisteno pa prikazu penal za njih pa odmah zatim 0:0 na pol, a nije pisalo da je promasen penal. Nisam gledao prenos nego na bet365 a svugde neke tehnicke greske sa prenosom rezultata.
I United pisljivi sto se pati sa Zoryom iz Luganska.
Last edited by Severnjak; 29-09-16 at 22:05.
U zivotu nisam gledao veci cripple fight od ove utakmice United - Zorya. Tacno ce da ostane 0:0.
Sramna utakmica Uniteda, mogli su makar da ispostuju tolike navijace a svakako mogu da nameste da ispadnu. Blamiraju se protiv ukrajinskih anonimusa bez obzira na gol i to jedva potrefljen.
Last edited by Severnjak; 29-09-16 at 22:30.
Kakva blamaza Intera...
ne znam sto bi bila blamaza, izgubili su u gostima od ekipe koja je igrala 1/4finale lige europe prosle godine. dokle je inter prosle godine dogurao u evropi?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Postenije bi bilo kad bi Inter prepustio ovo takmicenje, recimo, Djenovi jer, em sto nisu imali mogucnost da registruju 4 ubice u ovom takmicenju zbog ffp-a, oni povr svega toga izlaze sa rezervama i to u gostima. Da se ja pitam, odje bi mi igrao prvi tim jer je lakse osvojit ovo takmicenje, nego biti 1. ili 2. u seriji a.
Neka to, nego vidim i Sasuolo se tripuje da je velika ekipa i ciljaju prva 3 mjesta u Kalco (rekao njihov predsjednik) pa sad u Evropi izlaze bez nekih prvotimaca.. Hahahah bas pakao, kad bi neka ekipa rekla da hoce 100% da igra ovo takmicenje, njima bih prepustio mjesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 30-09-16 at 10:42.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovo takmičenje veliki otaljavaju, makar dok ne dođe nokaut faza.
Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Gledam po malo ovaj Junajted... Kakav raspad od tima...
Pola milijarde evra potrosili u poslednjih par godina, ni napada ni odbrane.
Crkni glupi Unitedu.
Last edited by Severnjak; 03-11-16 at 20:20.
Aritz Aduriz.
Kako Junajted igra, bolje da su njega doveli no Ibru.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Nejasan sasuolo, 85 minuta dominacije i onda blokada
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sto bih dao da podjem jednom sa interovim tifozima na gostovanje u Englesku. Kakva zurka svaki put koja god italijanska klapa da stigne, imaju fetish na englesku
Sautempton prejak za Inter... Junajted... sta reci a ne zaplakati? Bačenih pola milijarde eura... Aduriz plodi. Samo spance treba gledati, vazda zurka na terenu.
A ovo je Donjeck, hahahaha.
Nije, druze. Rijetko pisem, nemoj mi zamjerit. Niste mi vise zanimljivi. Same old, same old... Inter jurisa na titulu, Junajted se pojacava i juri jedno od mjesta koja vode u LS dok ih u evropi čereči ko stigne... A spanci ko spanci, milina za gledanje.
Stavili smo u štek poneki nick. Neka, neka, da ne zafali
Holandska škola za gašenje španaca odvratnih, braća osmanlije kao šlag na torti.
Siti pregazio barsu, legija se sprdala sa realom dok su rusi igrali 90 min u sred Madrida pata pata...
Spanski fudbal polako ulazi u zavrsnu fazu gasenja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sampioni Italije, Engleske, Njemacke iza Spanaca u grupu. Totalno gasenje Spanaca.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks