A dobro je da nije anti-fudbal pobijedio.
Penali definitivno nisu lutrija. Pogledajte kakvi majstori sa lakocom izvode penale za Sevilju, a za Romu sve teskasi stoperi
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Rodimo se i umremo, a između toga Jesus Navas osvaja ovo takmičenje kako god da se zove, 17 godina nakon što je osvojio prvo.
Siempre traductor, mislio sam da navijam za Romu na početku, ali ni pet minuta od početka počeo je da plače, grana rukama i pokazuje na sudiju i da popaljuje svoje igrače na tradicionalni smećarizam.
Rakitić potpuna legenda, kako je odigrao meč iako noge je davno potrošio pokrivajući Messija.
Koliko losih igraca brate mili, jesu poznati timovi ali greota sevilja ode u ls.
Lamela, navas, suso, rakitic, ocampos sve istroseni igraci.
Onaj Beloti totalna kesa znaci lik nema pojma. U toro nije djelovao toliko los, bukvalno igra ka da je pokidao ligamente prije pola god.
Steta za Romu ali nisu zasluzili ovo, bas trop ekipa. Mo je dozivio kulminaciju neuspjeha sa njegovom taktikom, eo 10 godina ne moze nicemu ozbiljni da prismrdi.
Last edited by p0smatrac; 01-06-23 at 00:13.
Ne moze se uvjek autobusima do titule, cijeli mec haos radi sa klupe
mislio sam da je Mourinho završio sa standradnom porcijom uličarskih poteza al ipak se prevarih. ako je on birao izvođače, neka mu Sevilla neku čestitku uputi
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
uze West Ham ligu konferencije. Fiorentina je imala nekih šansi al WH je svoje iskoristio. Italijani 0/2 za sad
kakva slika![]()
vodi TSC u sred Londona
I onda prime ovakav gol
Forever young, i want to be forever young
I vec gube
Sve mi je jasno ali da golman onako se zakopa. Znaci pala je lopta na metar od linije
Koliko prelaza i namjestanja. Nikad providnije. Dva engleza 1-2 i 2-1
Az alkmar itd
Dno
Oce li mi ko objasniti ovo maltretiranje Portugalaca od strane Italijana? Znam da su talentovani isto kao Spanci pa mi je cudno. Inter masakrira Porto i Benfiku, Napoli Bragu, sad Atalanta Sporting
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks