Mene je jednom izbacilo
Sent from my 5022X using Cafe Del Montenegro mobile app
Eto ne znam. Od prvog dana sam logovan i nijednom nijesam morao ponovo da se logujem. Na 4 uredjaja
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Mene je jednom izbacilo
Sent from my 5022X using Cafe Del Montenegro mobile app
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Jeste li ovo onemogucili da se na CDM forum ulazi sa tapatalk aplikacije? Pitam jer svi forumi rade samo na CDM se moze uci ali se vide naslovi tema dok postove ne ocitava?
Vjerovatno je kod tebe neki problem, kod mene je sve ok.
Sent from my Note 5 Duos
I meni se to juče desilo pa se prebačih na ovu domicilnu aplikaciju.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ja izlogujem iz aplikacije, ona mi i dalje salje notifikacije. Dva puta sam je instalirao i sad sam je definitivno izbrisao
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Evo je opet provjerih. Ne vjerujem da je do tapatalk-a. Mislim prije da je prije CDM sa svojom aplikacijom neki kastig napravio :biggrin: Meni tapatalk odgovara, neću ga mijenjati.
Meni je bio problem do tapatalka pa sam azurirao novu verziju i sad je super
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Cdm forum ne moze na 2.3 verziju androida a ni tapatalk vise ne radi kako treba. Ostali forumi i dalje rade samo cafe montenegro zeza.
![]()
Ima li ko da mi pomogne oko ovog problema? Problem je nastao od kad je pustena aplikacija za android.
Za sada nasa aplikacija nista. Ali na Tapatalk sve radi lagano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Znaci nista od ove CDM aplikacije?
I mene ovaj 'DEMO' izjede.. smara svaki put kad se otvori aplikacija..
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne, malkice ce neke izmjene ici. Tako da osnovna Tapatalk aplikacija
A jel imao ko od vas problem sa tapatalkom (od zadnjeg apdejta)? Par puta mi je telefon izgasila.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I meni, restartovao mi se dva puta...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Da pitam i ovdje... Od juče ne mogu da uđem na forum preko CDM aplikacije... Ima li još neko problem ili je do mene...?
Mozda forum treba nesto da plati gospodi iz tapatalka ili kome vec da bi radila cdm apk meni na standardni tapatalk sve OK
Last edited by METZ; 24-03-17 at 00:05.
Meni nece da se uloguje ni na Tapatalk ni na cdm forum app.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja evo se na CDM apk ne mogu ulogovat sa iPhone. Nema sto no i dalje cu Tapatalk koristit
γνῶθι σαὐτόν
Probajte sada CDM APK
Gorane koristim S9+ i upravo sam skinuo aplikaciju CDM FORUM ali ne mogu da je otvorim.Why ?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks