Imas aplikaciju za Android serbia tv, nista se ne sklembuje.
Pozdrav,
Interesuje me dje se moze gledati prenos utakmica a da nije RTCG, na kojim kanalima? Arenasport, SK, ...? WEB sajt?
Na SK nema, barem ne na Total TV, samo na RTCG. RTS su blokirani.
Nekih par sajtova sto sam nasao na Internet su uzasni jer prekidaju cesto, inace je slika (rezolucija) OK. Lijepo bi bilo ako neko ima kakav sajt da se moze gledat sa TV-a direktno, ko ima onaj smart TV (sa svojim operativnim sistemom), u mom slucaju LG webOS. Razlog zbog kojeg pitam je uzasna slika na RTCG.
ps. Nemojte postavljat ovdje linkove nego u Inbox da ne krsimo pravila.
?
Imas aplikaciju za Android serbia tv, nista se ne sklembuje.
Na Total imas na ZDF, 254 ili na ZDF HD ukoliko imas HD paket. 145-146 cini mi se.
Sent from my SM-G930F
Nemam HD paket :ambivalence:. Mozda ima neki kanal tamo da se prenosi a da je u standard paket? Nisam nikad isao "tamo".
Hvala vam na brzim odgovorima![]()
?
Pa imas ZDF obicni na 254, rekoh![]()
Extra tv aplikacija ako si korisnik Telekoma.... RTS1 i RTS2 idu bez zatamnjivanja u toku utakmica.
Who let the dogs out
ok provjerio sam, razumjeh pogresno kao da je to hd paket.
app na android ne valau i extra tv app ne valau - loša rezolucija...
?
Ako neka nema mogucnost da prati a ima vlc player, neka me kontaktira putem PM (pa neka prati i PSZ koji upravo igra i Liverpul kasnije i veceras brazilske lige i copa libertadores)
Imam smart TV... Nemam Arene a bih odgledao po neku utakmicu koju oni prenose, mozete li mi reci neki stream sajt ili nesto slicno sto bi mi omogucilo da gledam? Pokusavao sam da otvorim arene na uzivotelevizija.com, strimove na rojadirecta i slicno... sve bezuspjesno. Nije do neta, on sljaka dobro, ali ne mogu strim da nadjem...
najbolja pokrivenost sportskih kanala,svi su u full hd
https://inettv.me/?atid=5
a ima li dje liste kanala?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
imas besplatno 48 sati pa ispregledaj
evo link sa kanalima ali neki su danas dodati pa ih nema na spisku
https://www.inettv.me/index.php/comp...tml?Itemid=672
Imam vec kablovsku, ovo mi dodje dupli trosak... Dajte neki stream sajt dje mogu naci povremeno linkove utakmice koje bih pogledao...
Zna li se ko prenosi nocas CZV a ko Partizana, na ove sajtove stoji Arena 5 CZV a na SK nista ne pise, pa ne znam je li to za Srbiju ili za CG programska sema?
Zvezda na sportklub, partizan na arenu
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Hvala Straus!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks