Probaj na AliExpress da porucis server.
Imas 28€/6mj.
Moze li IPTV da se gura na 3mbps SlowMax(Wimax) internetu?
Kolege,
imate li neke IPTV ponude ili poznajete nekog?
Da li je neko imao iskustva sa http://iptvbalkan.com/ ?
Pozdrav![]()
Probaj na AliExpress da porucis server.
Imas 28€/6mj.
Moze li IPTV da se gura na 3mbps SlowMax(Wimax) internetu?
Last edited by mur3633; 27-05-16 at 19:44.
Ovo bi i mene interesovalo, sto se nudi, sto je najbolje uzeti i sl.? Djeluje najisplativiji odnos ulozeno/dobijeno.. I arene i sk i HBO sve na jednom mjestu za 10€ mjesecne pretplate..a imaju jos i dosta HD kanala..
Sent from my iTelefon using Talktap
Mogu ponuditi kvalitetniju uslugu IPTVservisa, za vise informacija kontaktirajte me..![]()
vise od 6000 kanala + VOD
Last edited by ltdscale; 12-04-17 at 12:12.
I mene interesuje ovo sa Ali Expressa? Ima li tu nasih titlova, i moze li da radi na dva TVa? Ima li neki zadovoljan kupac?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kažeš mu test da ti pošalje.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Ima li neko od kolega sa foruma ko koristi ovaj servis da kaze utiske?
- preko kojeg internet provajdera koristi IPTV?
- kolika je mjesečna potrošnja protoka za IPTV?
- da li ima razlike u funkcionalnosti između android app na TV i android box-a. ovdje mislim na preglednost, i brzinu prebacivanja kanala
hvala
To ti sve zavisi od kanala jer ako gledaš FHD onda ti troši oko 1.5 MB/s pa izračunaj a sama brzina prebačanja kanala više ima veze sa linkom tj. serverom nego sa tim šta koristiš kao klijent ... ja koristim besplatnu ss IPTV aplikaciju i podesio sam da učita externi epg ( pošto aplikacija nema podršku za ex-yu kanale ali ima za većinu stranih ) i plus sam podesio stream sa dreambox-a ( besplatna aplikacija za stream tvheadend ) na način da tv prebači kanal na dreambox pa mu to dodje kao daljnski ( i pošto uglavnom gledam špance movistar podesio sam da mi koristi engleski jezik za filmove zbog čega i radim minimalni transcoding da bi postavio eng na default jezik ) ... dobra stvar samo treba podesit ...
deuscroix
FHD 1.5MB/s ?? Zavisi od kvaliteta kanala.. 1080p rezolucija 18-20MB/s obicni SD kanali oko 4-5MB/s
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Koji kanali idu 1080p? imam osecaj da samo mozda pise tako a u stvarnosti su daleko od te rezolucije, barem ovi ex yu
Ljudi, imate pitanje od strane jednog laika. Imam kuci Telemach , i sad mi nedostaje Arena (iliti Seria A i LS). Ne mogu da ubacim MBox koji je ima, jer zgrada ima samo vod za jednu kablovsku do stanova. Moze li mi IPTV biti resenje za to, funkcionise li preko nekog resivera (imam neki Echolite od Totala prije), je l' dovoljan neki srednji net za protok i sl?
Skroz mi je novi pojam, nikakva iskustva nemam sa ovim.
Mozes iptv da rijesis problem koji imas. Da gledas iptv potreban ti je android boks ili mag boks ili smart tv, a mozes reciko kompjuter spojiti na tv. Potreban ti je internet sa brzinom preko 5mbps i potreban ti je provajder koji ce ti poslati listu.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mene Arene HD interesuju samo, ima li ko da ih nudi? Ako ima neka šalje test da vidim o čemu se radi![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
imam mbox kuci i zanima me kako da uvedem sportklub.... Sta je najbolje resenje?
Poslato sa kompresora
Pozz ima li neko neku free iptv adresu?
Imam smart tv philips je li potrebno da uzimam reciver za ip tv ?
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
http://tvviet.gs/?lang=bo
S obzirom da pratim samo sport, meni ovo odlično završava posao. Mjesečna pretplata 11.99e, nema ugovora, plaća se mjesec za mjesec .Imaju i pakete na 3, 6 i 12 mjeseci. Pošaljite im mail ili im se javite preko Vibera, dobićete free pass za test u trajanju od 7 dana. Radi na svim platformama.Kao što rekoh, ja prezadovoljan. U linku ispod spisak kanala i neki skrinšotovi, onako nasumično. Za par dana uzimam Smart Tv, pa javljam utiske kako radi.
https://imgur.com/a/7h8Wt96
isključite televiziju, uključite mozak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks