Mogli su odmah one razdjelne betonske prepreke za radove da postave, ovako je bacanje novaca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja jutros kad sam naisao 3 su vec falila
brzo ce i ostatak
kao u centar u balsica - macke i misa
Mogli su odmah one razdjelne betonske prepreke za radove da postave, ovako je bacanje novaca.
A oni bas teska srca bacaju novce mhm
Eo se zale momci na lezece, pa ko vam je kriv kad letite kroz grad u naseljena mjesta 100 na sat, spustite na 50 pa se lezeci nece osjetit
koji auto voziš i na koje gume kad ne osjetiš ležeći na 50? džip sa debelim profilom pa dosta ležećih moraš da spustiš na 10 da ne nagrdiš trap pogotovo oni u bulevar revolucije
She is only here to annoy herself!
Ne, naravno da na lezeci moras usporit normalno kolko i treba nego mislim buni se bizbi sto ne moze od tehnomaxa do ogija vise da zajuni 120 na sat jer je lezeci tu sad
Treba staviti jos i elektricne ograde, kako se ono zvase na selu sto se koristi, zajedno sa ovim plasticnim i betonskim mugicima i ovoliko lezecih i svakome ko udje u grad je jasno kakva populacija dominantno zivi u takvom gradu.
Ta zica ima pravo ime za nas “čobanica”
i cobanica i narandzsti stubici i betonski i metalni na trotoare - to je sve neka forma TORA
jer ako se ponasa ko stoka i rovari ko stoka - mora da je stoka...
jer u bas dosta gradova sam setao trotoarima, samo tamo dje ima brava su isti "ogradjeni"
Ne moze policija da dovede u red 1-2% idiota ( trkaca , i ovih smra.ova sto se parkiraju bilo dje i bilo kad jer im moze bit) nego kaznjava kompletne vozace u grad sa lezecim na svakih 100m i plasticnim stubicima da nam pokaze put kao stoci
Dodaj minimum nule na te postotke
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
betonske ograde nije realno da se postavljaju svuda i tako lako, caskom popere. preuske su nam ulice/trake i ovako. betonske zastitne ograde, zna se dje idu.
to sto smo mi govecad i ne umijemo da prihvatimo nista normalno u zivotu to je problem. normalnom narodu je i traka dovoljna, ako je puna-puna.
kod nas ide traka, pa patrola, pa stubici, pa betonski blokovi...pa vojsku na ulice da izvedemo da regulise saobracaj za debile.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Samo betonske barijere, one kao na granicama zemalja treceg svijeta, svugdje gdje ima mugica i na svakom trotoaru oko zgrade (ono sto smeta i sto treba savladati kada se slilazi sa kolovoza). Samo efektivna rjesenja, vremenom se bica naviknu na ogranicenja a opet ne kaznjava se pa nema opasnosti da zbog uzimanja novaca izgube izbori.
Kamere svuda, automatizacija procesa uslikavanja u kršenju saobraćajnih pravila, prebacivanja u bazu podataka sa ograničenim pristupom i izračunavanja odgovarajuće kazne i njenog slanja na kućnu adresu vlasnika vozila. Na taj način se eliminiše mogućnost ličnog poznanstva, tutkanja 10 eura u džep i slično. Bilo bi neophodno poznanstvo sa nekim ko ima pristup bazi podataka ili nekim ko može nekome sa pristupm toj bazi nešto da naredi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
danas se vozimo ja i sef kroz pg i vidimo ono krvoprolice od saobracaja i reko brt smijete li ovako po onija sela tamo u japan kae ne ovoga nema kod nas reko kako policija prati saobracaj preko kamera ili patroliraju kae kod nas nema ni kamera ni policije nisu potrebni jer mi postujemo pravila
selim se ja u selo tokijo
Ma jok nema, Osaka, Wangan, Kanjo, Shin-Tomei expressway...
Pitaj ti sefa ima li tamo hashiriya...
Dan danas se ilegalno voze krugovi full atack na autoput, touge battle, driftuje se...Sve je to poteklo od njih, i doslo do regularnih sportova iz undergrounda...a sve zapravo potice iz tih sela
a da ne pominjem bosozoku modifikacije i nagib od 15 stepeni kroz grad
Bas dosta njihovih ljudi iz motorsporta pratim, divlja se itekako i kod njih...samo sto kod njih ostanes bez auta kad te ufate, a odje kumara zavrsava
Last edited by Laz; 21-09-23 at 19:17.
Zaboravio si nase kriminalno podzemlje, sve su ti nekada bili dio Jakuze. Onaj niksicki kontroverzni biznismen je odrasto u Kjusu sa clanovima Kabuki mono.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...um-u-podgorici
Saobraćaj na podgoričkom mostu Milenijum danas će više sati biti zatvoren zbog događaja u okviru Evropske nedjelje mobilnosti.
Sekretarijat za saobraćaj Glavnog grada saopštio je da će desna kolovozna traka, gledano iz ulice Jovana Tomaševića ka Bulevaru Ivana Crnojevića, biti zatvorena u vremenskom intervalu od 11 do 17 sati.
Potpuna obustava saobraćaja na mostu Milenijum, u oba smjera, najavljena je u vremenskom intervalu od 17 do ponoći.
"Ova saglasnost se izdaje uz obavezno prisustvo saobraćajne policije", navodi se u saopštenju.
danas pakao
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Oko 16h to je bio kolaps preko Morače, most je bio blokiran sa po jednim autom komunalne i saobraćajne policije u kojima su smireno sjedjela po dva policajca bez ikakve namjere da se uključe i regulišu saobraćaj koliko toliko.
Tako što se tiče skupa, bio je to divan dan imobilnosti.
Koja je ovo muka izmedju sutomora i bara
Nije udes. Vec se održava neki triatlon. Opšti kolaps je u gradu . Od Sutomora do Ulcinja.
https://barinfo.me/sjutra-u-baru-bal...o-u-triatlonu/
Sent from my Xiaomi 12T pro
Always,forever and beyond ...
Ili je triatlon ili neka trka biciklima, zatvorili su dvije trake u bar,od automora do ulaza u bar sat ipo vremena
Nevjerovatno da zatvore grad u sezonu, triatlon se mogao organizovat i u oktobar
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks