To je taj rad. Mogu pješaci ali dužom rutom nego biciklisti. Misli grad na njihovo zdravlje nema što. i treba duže da pješače.
Ajmo sad malo logikom da idemo bez zajebancije:
Ima biciklistička staza trotoarom Bulvera Svetog Petra Cetinjskog sa obije strane. I umjesto da se kod semafora preko puta pošte oboja desno, i sprovedu biciklisti trotoarom prema mostu i tu se ofarba tih metar širine za njih, neko je odlučio da je bolje da skrate biciklistima put i IZBETONIRA park i ODUZME od pješaka dio da bi biciklisti mogli da prođu.
Ako su me optuživali da sam "nesavjesni sagorijevač fosilnih goriva" dok su se farbale trake na Zabjelo i ulicom Kralja Nikole, sad kao pješak koji branim dio staze sam što? Nesavjesni otimač kioseonika od biciklista?
Na kraju, ovo su pare od poreza koji plaćamo svi koji imamo nekretnine na teritoriji Podgorice. Kad se već sjetio da uništi Zabjelo, mogao je u dvorište škole Kralja Nikole da postavi podlogu ispod drugog para koševa koje je neki genije postavio ima unazad 10 godina ali nikad nije podloga stavljena. I ti koševi tamo trunu. Dok se Zabjelčani, većina njih opija kupujići qpack Nikšićko za 2€ koje su im dali roditelji.
Sad će brzih dana kiše, imaćemo vremena da uživamo u čarima ovih djela. Zamolio bih bicikliset da se ne miješaju sa nama sagorijevačima fosilnih goriva, nego kabanicu i biciklom na posao.
Bookmarks