Andrijana kostic kodra
Dr Bulatovic ne znam dje radi privatno
Kojeg kardiologa bi mi preporucili u PG a da radi privatno jer mi se malo zuri, a koliko znam vecina njih iz KBC-a ordinise negdje privatno. Molim vas da mi preporucite nekog sa kim ste imali iskustva ili neko vas bliznji i znate da je strucan.
Moze i na pm, samo mi recite gdje ordinira i zasto bas taj..ako ne trazim previse.
Hvala.
Andrijana kostic kodra
Dr Bulatovic ne znam dje radi privatno
Bulatovic je radio u onoj ordinaciji pored picerije Venom u ulici Svetozara Markovica e sad da li je jos tamo pojma nemam.
Je li Bulatovic bolji od ove Andrijane ? I zna li ko gdje on sad ordinira ?
Nisam jos bio ali cini mi se da je malo stalozeniji i da bolje objasnjava
Vukmirovic mada ne znam radi li privatno, trebalo bi.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Vukmirovic radi privatno u onoj novoj zgradi preko puta kafica Frka u Marksa i Engelsa preko morace.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Koliko ja znam Vukmirovic je najbolji kardiolog u CG.
Ostala goveda nisu vrijedna pomena
Medical centar ti se zove. Sve zavisi sta ti treba kod kardiologa... Svi su manje vise podjednako na losem i na dobrom glasu a pogotovu su ti svi OK ako odes kod njih privatno a ne u KBC. Sve u svemu, tesko nama kad i ako zavrsimo kod njih. Mom ocu su ljetos prilikom kateterizacije probili krvni sud i nisu primijetili dok nije izgubio puls posle 2 sata i skoro pao u komu. Spasili su ga Dr Pavicevic, Dr Radovic i Dr Knezevic. Inace, kateterizaciju je radio neki klinac koji nije imao ni 30 godina... Moja licna preporuka je da ovjde vadis nalaze, odes na konsultaciju a sve ostalo u BG.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Evo ovo je zgrada u kojoj se nalazi ordinacija
https://www.google.com/maps/dir//Mos...93!2d42.443631
Malo sam zbunjen ovdje, radi li ovaj Vukmirovic u Medical Centar ili u drugu ordinaciju jer na njihovom sajtu ne vidim da on radi tu ? A i adrese su mi razlicite.
Samo treba da se prati stanje, nikakvi zahvat nije potreban za sad, ali mi treba neko ko zna da to sve objasni fino i ima znanje pa zbog toga gledam privatno da to zavrsim.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Hvala puno od srca.![]()
Evo nasao sam stari nalaz, i ja sam vec bio kod Vukmirovica.![]()
Hvala jos jednom.
Nadam se da nece imati puno posla oko tebe
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ne radi vise u Codru jer zvah da zakazem. Samo u Medicus i Medical.
Kurogane, nadam se i ja da nece biti potrebno sto vise sem kontrole svake godine, hvala![]()
Mada koko cuh nece bit u CG neko vrijeme.
Dolazi prije ili 10og ovog mjeseca.
Vaze li i dalje preporuke za ovog vukmirovica i znate li gdje je sad? I ima li jos neki dobar privatno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja idem kod Andrijane Kostic u onu zgradu dje je glorija picerija..
Koliko imate to godina ljudi, i kakvoga ste zdravlja, te svi morate kardiologe obilazit?
[translated from english]
Kad dođem na forum utješim se da nisam jedino ja trop, nego imam ođe dosta društva![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks