Djejms kupio Teslu:
Djejms kupio Teslu:
Niko ne komentarise ovu epizodu. Dosta tanko, prvi put da nesto njihovo odgledam iz cetvrtog pokusaja. Lise zadnje recenice, nije vrijedno pomena.
a nekako sam je i ja tako dozivio - prosto mi je falio neki umf (sto bi oni rekli) u istoj
sva je nekako jednolicna
mada, poslali su nas na odmor sa onom Mongolijom
ako su vec htjeli u brodove, vjerujem da bi bolja epizoda bila da im je neko dao da navigiraju od londona do npr amsterama ili dje dalje kroz kanale i premosnice
sto znam, odgledah je... i nekako mi je najvuse u pamcenhu ostao glib glib glib smece...
nije to toliko lose bilo, ali ako planiraju 1-2 specijala godisnje, onda to mora da bude mngo bolje...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
we are back in the game
Za srecan Nikoljdan umjesto gostuju
a ja ni ne ocekujem preko 2 godisnje... treba to slmislit, logistike odradit - svaka epizoda ko ilm da se snima... a treba dobiti sve saglasnosti i cuda za snimanje kad su oni manijaci
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Dobra epizoda za ubit sat i po.
Baš se spremam da pogledam ovaj specijal. A što se tiče GT i predhdnih sezona pf nije to to, Top Gear je neuporedivo bolji iako su povokli dosta "osoblja" iz TG džaba
Baš se spremam da pogledam ovaj specijal. A što se tiče GT i predhdnih sezona pf nije to to, Top Gear je neuporedivo bolji iako su povokli dosta "osoblja" iz TG ali džaba
Snimi splacinu na sto lici
E ovo se zove unistavanje na skolski nacin, by the book:
Ovaj opening je veci od kompletnog BBC-a.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks