DeWalt. Al ne ocekuj da ce beton ici lako, kroz opeku po zgradama ne bi trebalo da bude problema. To su ti ovi modeli od oko 300e pa na dalje.
Pa otprilike samo da vidim koji je brend najisplativi jer jedna baterija ide na sve modele tog proizvodjaca....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vecina ima 2 tipa baterija. DeWalt je kupovina bez greske, al proguglaj modele,jer ovi nasi svasta valjaju,pa da ne bude neki osiromaseni.
Tako je nego sam se nadao da cu moci sav alat spakujem u jedan kofer))
Za kakav tebi to posao treba? Ako ćeš ćešće, onda uzmi bušilicu kao što kaže, ako trebaš ponekad da postaviš kakav nosač, šrafilica završava posao uz malo više vremena itd. Sve zavisi što i u kojoj mjeri bušiš.
moracu busilicu sds , ocu da se maknem od produznih kablova više)) slaba struja
Onda ne uzimaj aku busilicu klasicnu, nego nesto ovog tipa.
![]()
Odlična joj i cijena ako ima bateriju i punjač. Ako se uzimaju baterije i punjači ide ta cifra prilično više. Gledao sam je prije neki dan. Predloži mi radnik da se uzme šrafilica sa kojom dođu baterije i punjač i ispadne jeftinije plus dobiješ šrafilicu.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ako ćeš da bušiš zid, aku bušilica i aku pneumatski čekić jednostavno nijesu za poređenje. Vrlo brzo ćeš se pokajati ako uzmeš običnu bušilicu.
knipex vs wiha?
klijesta i srafcigeri?
narucena 250 eura na firmu kakva ce se pokazati javljam...
za kolegu svejedno ti je knipex wiha
![]()
Za kliješta se majstori kunu u knipex, pa imam kući jedne za vezanje armature, brutalne su.
imam wiha srafciger sa 8 dodataka. svaka preporuka.
Gdje se nalazi servis za Dewalt? Da ne nosim u Okow već direktno kod njih
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Mislim da je Okovov servis a kod njih ne možeš da pristupiš lično no samo u radnju da ostaviš.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks