Page 19 of 19 FirstFirst ... 91516171819
Results 451 to 470 of 470

Thread: ALAT (Busilice, hiltovke, kljucevi, etc...)

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Valja li cemu ovaj set u Okova 140e na popustu,cisto za ponekad odradit nesto nista za profesionalno

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    959
    Thanks Thanks Received 
    1,578
    Thanked in
    866 Posts

Default ALAT (Busilice, hiltovke, kljucevi, etc...)

Ja juce castih sebe INCGO srafilicu koja ima opciju i udarne busilice. Bez cetkica, moram priznat da mislim da je poprilicno kvalitetna. Zbog spominjanja ovdje malo sam citao po internetu i izgleda da samo ja nisam znao za ovaj brend

Predstavlja se kao kvalitetni brend iz Kine za home usere, a neki ga koriste i za posao.

109€, uz nju dodju dvije baterije 20v, punjac i plasticna kvalitetna kutija. Kad se uzme u ruke osjecaj je da se drzi kvalitetan uredjaj. Nema onog mirisa kineske plastike.

2 godine garancije, a u sve ostale zemlje bez kod nas je 3.

Evo jedan od klipova koje sam gledao

Info

https://www.amazon.co.uk/Brushless-V.../dp/B0CS9GHRHM
    Last edited by GaD; 06-10-24 at 09:12.

Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    1,094
    Thanked in
    677 Posts

Quote Originally Posted by Jovanavalic View Post
    Valja li cemu ovaj set u Okova 140e na popustu,cisto za ponekad odradit nesto nista za profesionalno

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
    Mislim da je sasvim dobar. Grafit,Neo i jos neke marke su sve od istog proizvodjaca.

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    1,494
    Thanks Thanks Received 
    418
    Thanked in
    224 Posts

Djeluje dobar zaista.
    Ja sam uzeo ovaj jer su mi ga preporucili ljudi koji non stop koriste alat, a ne kao ja po potrebi

Imam 10% popusta u okov pa me izasao oko 80eur, mjesto 89eur.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    1,788
    Thanks Thanks Received 
    2,233
    Thanked in
    926 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Ja juce castih sebe INCGO srafilicu koja ima opciju i udarne busilice. Bez cetkica, moram priznat da mislim da je poprilicno kvalitetna. Zbog spominjanja ovdje malo sam citao po internetu i izgleda da samo ja nisam znao za ovaj brend

Predstavlja se kao kvalitetni brend iz Kine za home usere, a neki ga koriste i za posao.

109€, uz nju dodju dvije baterije 20v, punjac i plasticna kvalitetna kutija. Kad se uzme u ruke osjecaj je da se drzi kvalitetan uredjaj. Nema onog mirisa kineske plastike.

2 godine garancije, a u sve ostale zemlje bez kod nas je 3.

Evo jedan od klipova koje sam gledao

Info

https://www.amazon.co.uk/Brushless-V.../dp/B0CS9GHRHM
    Evo ja jackhammer INGCO sam iskoristio max . 50tak betonskih stopa u prosjeku 40 sa 50 je slomljeno. Odradio se ne mali posao i nije zaštekala. Za 100e sam se i zabavio i odradio posao i ostao mi alat.
    "Vidiš li: svet pun sebe grca -
    Očiju punih, prazna srca."

6. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

GaD

Thanks Thanks Given 
    2,702
    Thanks Thanks Received 
    3,842
    Thanked in
    1,678 Posts

I ja prije neki dan kupih pneumatsku heftalicu...tapacairao nek stolice....za te pare odlicna, gruva...

- Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    18 Posts

Da nije ko put Srbije, u LIDL ima odlična akcija i jedna mašina koja mi je zapala za oko

Thanks Thanks Given 
    1,494
    Thanks Thanks Received 
    418
    Thanked in
    224 Posts

Ja se pocastih sa ovom masinom.
    Htio sam u Okov da je uzmem, ali bas su neozbiljni. Ovako skup alat stoji van kutije, ne znaju dje su stvari koje idu uz nju, niti znaju sta ide uz nju, tuga.
    Na kraju je pazarih u Stihl.
    Sutra ili prekosutra je probavam.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    3,094
    Thanks Thanks Received 
    4,505
    Thanked in
    2,157 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Crce milvoki m18 fuel baterijska sds... e bogme posteno se naradila... ostadose baterije i punjac pa.cemo novu glavu

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Koliko je stara bila?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,943
    Thanks Thanks Received 
    3,701
    Thanked in
    2,076 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Koliko je stara bila?
    Ova 4 godine kod mene i moram reci alat busi zidove u splicanku i stare zgrade,lepa kata ,oko hrama,svakodnevno u upotrebi .. sad cu je servisirat i idemo dalje
    Alat nevjerovatan

12. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,788
    Thanks Thanks Received 
    2,233
    Thanked in
    926 Posts

Uzeh motornu testeru neki dan graphite 2,7 ks oko 100e bila. Za te novce…Danas je upalih i posjekoh nekoliko manjih stabala nekih trešnji i ptuja u sklopu čišćenja imanja. Lagano sve. Uputstvo za sklapanje odlicno i za obaranje stabala posto prvi put koristim motorku. Valjaće i za planinu da se manja bukva odsjece za grijanje.

Thanks Thanks Given 
    2,702
    Thanks Thanks Received 
    3,842
    Thanked in
    1,678 Posts

Posto si pocetnik, doooobro se pazi. Nema opasnijeg rucnog alata od motorne testere. Ja je koristim vise od 20 godina i opreza nikad odsta. Jedna mala nepaznja me za malo skupo kostala.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

15. The Following 3 Users Say Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    860
    Thanks Thanks Received 
    533
    Thanked in
    310 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Posto si pocetnik, doooobro se pazi. Nema opasnijeg rucnog alata od motorne testere. Ja je koristim vise od 20 godina i opreza nikad odsta. Jedna mala nepaznja me za malo skupo kostala.
    E volim alat i da nesto "prškam" vazda.Ali motornu i bruselicu nikad nisam zelio da drzim u ruke.Vazda me bilo strah od te dvije stvari..

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

17. The Following 3 Users Say Thank You to Djalac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,416
    Thanks Thanks Received 
    5,495
    Thanked in
    2,710 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Uzeh motornu testeru neki dan graphite 2,7 ks oko 100e bila. Za te novce…Danas je upalih i posjekoh nekoliko manjih stabala nekih trešnji i ptuja u sklopu čišćenja imanja. Lagano sve. Uputstvo za sklapanje odlicno i za obaranje stabala posto prvi put koristim motorku. Valjaće i za planinu da se manja bukva odsjece za grijanje.
    Imam istu. Dobra je, možeš i veće bukve. Troši nešto više goriva. Ali i ovo što kaže mexiko treba biti baš oprezan sa motornom. Moj otac je imao dvije nezgode. Jendom zamalo oko izgubio. A imao dosta iskustva. Meni se desilo da se lanac otkine, srećom je završio u zemlju ne u mene. Ova priča samo iz razloga jer si eto počeo sa motornom pa da se ne opustiš.

19. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,788
    Thanks Thanks Received 
    2,233
    Thanked in
    926 Posts

Default ALAT (Busilice, hiltovke, kljucevi, etc...)

Odgledah na YT neke fore i uputstva. Moj stari je koristio motorku i vidio sam da zna da bude zaebano. Pretpostavljam da se dosta toga desi kad popusti pažnja. Trudio sam se sve da radim kako sam vidio. BTW u Njemackoj npr mora kurs da se zavrsi da vi se dobila dozvola za rukovanje.

Samo jednu stvar nisam ispostovao. Treba da se pali na zemlji a ja sam je palio iz ruke ka ovi profi. Nisam mogao da odolim, bilo je jače od mene i Odlicno je

21. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,416
    Thanks Thanks Received 
    5,495
    Thanked in
    2,710 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,702
    Thanks Thanks Received 
    3,842
    Thanked in
    1,678 Posts

Odgledah na YT neke fore i uputstva. Moj stari je koristio motorku i vidio sam da zna da bude zaebano. Pretpostavljam da se dosta toga desi kad popusti pažnja. Trudio sam se sve da radim kako sam vidio. BTW u Njemackoj npr mora kurs da se zavrsi da vi se dobila dozvola za rukovanje.

Samo jednu stvar nisam ispostovao. Treba da se pali na zemlji a ja sam je palio iz ruke ka ovi profi. Nisam mogao da odolim, bilo je jače od mene i Odlicno je
    Odosmo u off, al ajd...kad su ove stvari u pitanju, nikad dosta savjeta za prijatelja Vidji, kad radis u sumi, koliko god pazis, moze da ti se podkrade nesto. Vjeruj, dovoljno je da ti mac testere, zakaci prut da se ona trzne put tebe i eto belaja. Petpostavljam da ima kocnicu ispred rukohvata...a to paljenje iz ruke...ok, ponijela te zelja, probao si..neka si, ali, savjet, ne radi to, ne postoji laksi nacin da povrijedis nogu od toga. Desava se da da povuces da upalis, kako ti povuces kanap put gore, tako testera krene put noge. Treba podosta iskustva da to uradis a da si siguran u to. Samo lagano i sve ce doci na svoje.

Inace, ja imam dvije, Stih 038 AV i Stihl MS 310. Ova prva od 5 druga od 4,5 KS
    Last edited by mexiko; 13-11-24 at 21:43.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

24. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,494
    Thanks Thanks Received 
    418
    Thanked in
    224 Posts

Ja je uzeh prosle godine iz znatizelje iskreno da kazem. Za ove pare sasvim korektna alatka.

Od kad mi se komadic drveta, prije par god, nezgodno odbio poceo sam da nosim one naocare, pusti djaola.
    Inace, sta god da radim, radim sa rukavicama, golim rukama ne volim, ali recimo kad pilam draze mi je da je gola ruka na motornu, nekako mi je bolji grip.

I vazda vodim racuna da sam izmaknut malo ulijevo da se ne nadvijam nad lanac, nikad ne znas oce li da pukne, pa bolje da mu nisam na putu.

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    E volim alat i da nesto "prškam" vazda.Ali motornu i bruselicu nikad nisam zelio da drzim u ruke.Vazda me bilo strah od te dvije stvari..

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
    Razumijem te skroz. Jedini alat sa kojim mrzim da baratam je brusilica. Imam 2 jer mi ponekad jbg zatreba, a nema ko da odradi mjesto mene, ali brate iskreno me strah od nje

Prvi put kad uzeh pilu u ruke prije bice 15 i kusur godina sam je jedan jedini put upalio tako na zemlju od tada pa do dan danas iz ruke ali kao sto kolega gore iznad rece, praksa i oprez i lagano.
    Odosmo u off, al ajd...kad su ove stvari u pitanju, nikad dosta savjeta za prijatelja Vidji, kad radis u sumi, koliko god pazis, moze da ti se podkrade nesto. Vjeruj, dovoljno je da ti mac testere, zakaci prut da se ona trzne put tebe i eto belaja. Petpostavljam da ima kocnicu ispred rukohvata...a to paljenje iz ruke...ok, ponijela te zelja, probao si..neka si, ali, savjet, ne radi to, ne postoji laksi nacin da povrijedis nogu od toga. Desava se da da povuces da upalis, kako ti povuces kanap put gore, tako testera krene put noge. Treba podosta iskustva da to uradis a da si siguran u to. Samo lagano i sve ce doci na svoje.

Inace, ja imam dvije, Stih 038 AV i Stihl MS 310. Ova prva od 5 druga od 4,5 KS
    Stihl je majka, ja svake godine, zadnjih 5-6 godina, kupim po jedan njihov skuplji alat i malo po malo skupih sve sto mi treba.
    Realno je da im niko na crtu ne moze stati sto se izdrzljivosti tice. Deri od jutra do mraka, malo ocistim poslje posla, tu i tamo po koji servis cisto da se iznutra malo pocisti i to je to. Ako se pazi kako treba koristice je narednih nekoliko generacija

Btw, jedan savjet za kolegu Cezara, bukva je lagana, ali svakako uvijek baci pogled kakvu piljevinu baca dok pilas, dok su oni kao krupniji komadici ok je, cim krene da baca bas sitno ili prasinu skidaj lanac i nosi na ostrenje ili ga sam naostri. Da je ne mucis bzv, a i sebe da ne mucis isto ^_^

26. The Following 2 Users Say Thank You to Shadow'91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    430
    Thanked in
    296 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Ova 4 godine kod mene i moram reci alat busi zidove u splicanku i stare zgrade,lepa kata ,oko hrama,svakodnevno u upotrebi .. sad cu je servisirat i idemo dalje
    Alat nevjerovatan

Najbolji.

Sent from Maranello
    James Tiberius Kirk

Thanks Thanks Given 
    3,943
    Thanks Thanks Received 
    3,701
    Thanked in
    2,076 Posts

Kolica jedino za smece da se baca u njih,nesto su tanka... a ova skela je zanimljiva samo mislim da je za mrsave ljude iako kazu 150kg nosivost....

Page 19 of 19 FirstFirst ... 91516171819

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)