Zanimljivo.
https://pipedia.org/wiki/A_closer_lo...eries_of_pipes
@PrijekiLijek koja ti se sviđa najviše?Biraj.E kako su od imaginarnog lika iz romana Agate napravili biznis.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Reko ja da su Irci najjači carevi na svijet.Nego,mislila sam da poklonim jednom drugu baš sam se naložila na to ka poklon ako možeš malu asistenciju. (računaj da bih je uzela u Beograd to mi je najdalja destinacija đe imam prostora narednih dva mjeseca)
Znam za onu radnju đe sam uzimala duvan kod Crnog Gavrana ali tamo samo imaju turske šahinove mislim da se zovu ima li đe još?
No pasaran!
Skupo ti je sve to iskreno a nisu neke lule po prodavnicama gore a ako imaju nešto bolje precijenjeno je.
Eo ti savjet
Miloš Beara se zove lik ja sam kod njega uzeo 50% svojih lula a i vecinom ljudi uzimaju kod njega. Prvo nisu nove lule a lule novije su vecinom lošije nego nekad što su se radile a i godine daju priči na značaju. Tako sam učio od tih iskusnih lulaša
Njegove lule su restaurirane. Ne farbane ili nešto nego pažljivo rađene čišćene polirane itd. Bukvalno ne postoji razlika između lule koju uzmem kod njega i nove kad pričamo o izgledu jer ih dovodi do savršenstva. Mada dosta njih što prodaje ima i nepušenih ili par puta paljenih.
Ako hoćeš dam ti njegov broj predstaviš se i rečeš Nidza ti dao broj ili reci meni koja ti se sviđa i dogovaram se. Nama daje manje cijene nego na ebay-u i bude dobar popust. Ima i na instagram stranicu mada tamo ne radi update šta je prodao. Upali video da vidiš o kakvom se profesionalcu radi.
Ova jedna sa klipa je u mojoj skromnoj kolekciji.
https://instagram.com/pipes_pens_and...ZlODBkYWE4Ng==
https://www.ebay.com/str/pipespensandmuchmore
Derry
Ovo sam mu izvukla sliku iz članka o Petersonu.Mora da je Car.
https://petersonpipenotes.org/tag/pe...-pocket-watch/
Neka nisi jer nisi ima što ni propustiti.Ja sam jedno vrijeme bila "vjerna" Winstonu onda sam otkrila čari Virdžinije u Beograd tad još u CG nisam nailazila na nju.Mislim na duvan koji se prodaje brendiran u kesice.Cigareta mi je nakon toga bila bulšit.
Što se veli opasno je kad znaš za razliku.U tvom slučaju onda ne znaš za razliku.Eto bolje što ne znaš biliV mI.A ono cigar je još okey ali cigareta je ono mas prodakšn.Zadnja na ljestvici kvaliteta.
Last edited by Bluemoon; 27-11-23 at 13:29.
No pasaran!
Pao i Sherlock napokon.
Našao i devet komada u jednu antikvarnicu 4 od njih su Stanwell odlični komadi. Na restauraciju su. Ajte pajperi ima li ve uključite se da poklonim nekome neki komad.
Derry
Ne znam ko je uvoznik za Zlatni Dukat ali izgleda da baguje.
@PrijekiLijek jesi ovo namjerno ovako namjestio ambijent ja znam da ti voliš da brineš o detaljima.Tebi se ništa ne dešava slučajno.
No pasaran!
Ja duvan ne preporučujem nikome. Nego, ako pitaš ovo za manje aditiva to je duvan,cigarete u suštini imaju više.A sve neđe ima aditive tako da mi to aditiva bez zvuči ka neki markentiški trik.
Ali ođe isto ništa bez akcize jer ne znaš što ko kako čini tamo po pijaca.Nisam baš za varijante bez ikakve kontrole.
Doduše gledam da batalim i svedem na totalni minimum u fazonu ono ka ritualno jedna dvije na dan.
Last edited by Bluemoon; 06-01-25 at 18:22.
No pasaran!
Osjecas li razliku izmedju nekih brendova sto se duvana tice i da li imas neko istrazivanje?
Uzeh Blue, jer su imali samo tu, procitah nedje da je blazi sto mi je skroz ok
Večeras Sherlock sa te gornje fotke..
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
Džoni,
Meni je Blue bio neđe najbolji ni prejak ni onaj odvratni lajt jer što se ide više na lajt više se i "dopunjuje" lošim aditivima.Sad recimo istog poslije duvana ne bi mogla smeta mi i prvi dim osjeća se nekakva bljutavost tipična za sve cigarete.
Kad budem u prilici pokušaću da ti nađem ovih dana to što tražiš nisam na "svojoj" teritoriji.
Last edited by Bluemoon; 06-01-25 at 21:00.
No pasaran!
Hvala Blue.
Hoces reci da Karelija bež/krem/zlatna tanka ne valja boba? Mislio sam da je laganija zbog 2 filtera
Ne znam za Kareliju ali ako je aktivni ugalj ka kod Parlamenta više marketinški za dobar broj jedinjenja.Okvirno nijedan filter ne ide preko 30% i ovo je puna kapa a zavisi i od same brzine sagorijevanja a to se tiče čovjeka kako istu razvije ima ih baš neuroznih. Veća temperatura sagorijevanja više loših jedinjenja.Ovo sve onako na brzinu ti nabacah kad nađem konkretno postavljam.
Last edited by Bluemoon; 06-01-25 at 21:23.
No pasaran!
Mislim da nema aktivni ugalj. Vrijednosti su joj 1 - 0.1 - 1, ono trudnicki
Preporucujes da lizem cigaretu prije koriscenja da slabije gori? Uopste necu bit sumnjiv policiji
Koliko malo znam za tako vaznu stvar, vazniju od hljeba..
Ne pomaže još je gore vlaga plus sagorijevanje. Pušti te glupe cifre na ambalaži nema to veze s mozgom opet,marketing.
Ajde kad si zapeo sjutra ću uhvatiti praznog hoda za osnove.Bitan je kao i kad raspiruješ vatru dovod kiseonika.Čovjek udiše kiseonik,jel a kad jače udiše više unosi istog tako je i sa cigaretom s tim što je to još zatvoren prostor ograničen na samu cigaretu pa u sredini iste se razvije daleko veća T nego kad je drugačije a veća T na sredini cigarete je naročito značajna jer se tu razvijaju najgora moguća jedinjenja i reakcije među njima pa se više stvara drugih.Cigareta ti tođe plastično ka mini nuklearni reaktor. Tu je masu kemijskih i termodinamičkih zakona ko bi reka.
No pasaran!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks