Sad je invitation ukinut, mozes ga poruciti.
Sad je invitation ukinut, mozes ga poruciti.
i mene je ovaj ispao 11.11 oko 212e.... i ovaj tvrdi da je nov... ali i meni se cini da se radi o refurbished uredjaju...
sad smo napravili dogovor da mu vratim tel.... pa se razmisljam da li da probam jos jednom ili da mu trazim odmah pare nazad...
a nismo od istog prodavca uzeli...
Last edited by E_K_V; 09-12-15 at 10:43.
ja spakovah telefon isnoc i poslah nazad.... sad se razmisljma da li rizikovat opet i da mi isti prodavac posalje novi...mada imam fore da razmislim sto cu dok mu stigne ovaj nazad...
nesto sam gledao ovaj xiaomi redmi note 3???
http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi...tures-7769.php
ili npr LeTV one x600
oba su jeftinija od ovoga...a sto se tice specifiakcije nisu losiji nista...qHD ekran mi ne znaci nista...
Last edited by E_K_V; 10-12-15 at 11:23.
Potrebna mi je pomoc
Danas mi je stigao novi meizu m2 mini, ali sad vidim da mi je potrebna nano sim kartica.
Da li nasi operateri imaju takve kartice ,posebno mislim na telenor i sta da radim
Imaju ili podji u neku radnju sa telefonima da ti okinu tu tvoju ako nijesi vjest da sam to uradis kao ja,sa makazama za loze
Ovaj xioami tek izasao,na neka mjesta sto ja pratim jos ga niko nije koristio,valjda mu je zakljucan bootloader koliko sam mogao da procitam i da bi trebalo uskoro da puste taj kod ili sta vec...
A za ovaj LeTV kome god da ga je kupio odusevljen je sa njim,pogledaj i 1S x500
ovaj LeTV 1s izgleda super... i nije skup za to sto nudi....tacno cu njega porucit cim mi ovaj pare vrati
ima li ko odavde sikustva sa ovim brendom?
Evo sam ga ja naručila, nego mi ga još ne poslaše. Sačekaj ako ćeš da moj stigne pša da vidimo. LeTv 1s x500. Extra karakteristike ako bude išta valjao.
Ja gledah neki test kamere...dje je ovaj letv x500 totalno kiksao.. u poredjenju sa nekim modelom xiaomi-a i zaboravih koji je bio treci tel...
Pa me to sad malo razocaralo
Jesi koristio ovaj telefon, ja pratim na dva foruma dje pise dosta ljudi koji koriste i jedan i drugi,uglavnom zadovoljni,problem sa ovim od 16GB vide u tome sto ima oko 10GB slobodno i nema slot za memory card,nista da ovaj od 16GB ima vise bagova od modela sa 32GB,bagova imaju i jedan i drugi ali nista precerano i nista sto se ne moze rijesit..
Last edited by METZ; 11-12-15 at 00:45.
ma 16giga bez opcije za prosirenje je danas potpuno bezveze uzeti...makar meni.... malo aplikacja, 2-3 malo vece igrice, fotke i navigacija...i to se ne moze smjestiti u takav tel...32 giga je minimum
ne znam sto da radim... ovome cu reci da mi vrati pare... ali ne znam da li da porucim odmah nesto ili da cekam... ono sto mi nikad nije bilo bitno na telefonu je kamera koja sad kako je dosla bebica postaje itekako bitna a ovaj letv x500 bih rekao da tu kaska za konkurencijom... makar na osnovu ovoga sto vidjeh...
Napisao sam ti gore.
Meizu Mx5...
Poslato sa tranje
x500 16GB white i silver verzija, wifi problem, problem sa 2G signalom, da 2G !!! i problem sa baterijom pre svega (kratko trajanje baterije i pregrejavanje, narocito prilikom gledanja videa sa youtube)
kod verzije od 32GB nema tih problema.
x600 se vec mnogo bolje pokazao.
Ti pratis na dva foruma, ja prenosim iskustva iz prve ruke i takodje od nekih ljudi koji ga koriste sada, koristili su pa prodali ili su ga kupili da ga preprodaju.
Imas i na xda i na gsmhosting dosta tema o tome. Pogledaj i Indijske i Ruske forume, pa ces videti sta i kako, vjeruj ti ljudi rade cuda sa telefonima...
Last edited by nimfa; 12-12-15 at 02:50.
Sate sate sate
Nimfa neće biti malo više para nego mnogo više para. Zamisli daš za Z3 compact 500e i on ti se odlijepi i pušti vodu. Svi telefoni mogu doći sa problemima.
Ovo je baš malo para, pa zašto da se ne proba.
Kada postaviš neke druge prioritete u životu, i prodješ neke gušte, postane ti smiješno dati za telefon 700eura.
Ja sam znala slati pare za Beograd da mi se donese telefon, pa provizija mi bude kao pola telefona ali me nije bilo briga smao da imam tel.
E sad hoću da probam i ovu varijantu. Vidjćemo sve kada stigne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks