Hvala.
Hvala.
Je li neko odlucio da trguje Vivo X100 Ultra ?
Kažu da je zmaj od telefona!
Evo i ovdje, zamijenio bih S24 Ultru za OnePlus 12 ako ima ko
Obično su flagship Vivo modeli odlični.
Ima li još neko problem sa Mtel brojem, kad se pozivaju neki fixni brojevi, da javlja da se birao nepostojeći broj?
Ne na sve, samo na pojedine.
Je li neko kupio Xiaomi 14t pro preko Telekoma, u onoj promo fazi, kad je uz telefon išao i poklon?
Telefon je stigao prije mjesec dana, od poklona i dalje ništa!
Ja sam ga poručio kad je bila akcija i obavijetili su me 10dana kasnije da su prošli ja se nisam ni interesovao ni ništa kad danas zovu iz telekoma neki radnik da mi dostave telefon, znači tel stigao od ostale opreme sa akcije ništa.
Last edited by METZ; 07-11-24 at 18:19.
Ja sam naručio čim je akcija počela, par dana nakon što su objavili.
09.10. dobio telefon. Poklon 🖕
Bice vam i poklon, ja sam uzeo prosle godine isto na promo akciju 13t, ali mi je poklon (preciscivac vazduha) stigao tek nakon nekih mjesec ipo, mislim da xiaomi direkt radi dodjelu tih poklona
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ja ga imam od kad je izasao , jedina mu je mana stoo je vremenom eto baterija oslabila ali opet izgura , kupicu power bank pa nece biti problema.
Ali telefon je bas bas zmaj. Eto koliko godina ga imam nikakav problem telefon do sad nije imao, imam utisak da ce sljakati svo vrijeme i da ce prije softver poceti da zeza jer nece biti ni auzuriranja za Android.
Zna li ko posto sam sa ovom Redmi Note pro verzijom zadovoljan izaslo ih je dosta modela i linija , sta predlažete da opet cojek kupi od Xiaomi telefona do cijene 300 max oko 400 eura.
Apekt na kameru i bateriju, ali kamera je bitnija.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Ne ulazih ovđe nekoliko dana, pa da se oglasim da je poklon stigao.
Vrijedilo je čekati.
Punjač od 67w
Bežični punjač od 50w
Brendirana šolja za kafu
Tripod
Kožna torbica za telefon, sa vezicom
Kutija je priča za sebe, sve izgleda brutalno.
Uuu kako puni na bežični dobro na 50w.
Ubija
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja ga uzeh u Xiaomi store, dadose mi punjac ali ostalo kazu nije jos stilgo. Donni gdje si ga ti kupio (ni Telekom jos nije dobio ostatak poklona)?
Prije ovoga sam imala gorepominjani 10T Pro, mrdnuo nije, baterija je trajala koliko sad na ovaj novi, kamera odlicna.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks