E meni ne radi.🤷
E meni ne radi.🤷
Kasno vidjeh ovaj post. Imam ga ja evo skoro mjesec ipo. Model 12/256 Gb. Uzet preko One mreže. Da li je telefon dobar? Jeste. I vise nego dobar. Da li vrijedi toliko para? Pa rekao bih da ne. U momentu kada sam ga ja uzimao kostao je preko 1000 eura, što je ipak malo mnogo za jedan Xiaomi. Ja ga naravno nisam toliko platio.
Ekran odličan. Baterija izdrži cijeli dan ( od 8 ujutru do 2-3 sata posle ponoći). Rijetko kad ostane nesto za sutra. Brz,fluidan.
Kamera....pa nisam baš neki stručnjak za nju,ali se ni na nju ne mogu požaliti. Optička stabilizacija radi dobro i na 4k video. A po meni i za mene jedna od najboljih stvari je to što ovaj telefon ima E-Sim. Pa ko putuje vani,dosta mu pomaže. Sve u svemu zadovoljan sam.
Sent from my Xiaomi 12T Pro using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Ovo je više nego solidno. I mnogo bolje u odnosu na 11t pro, đe je noćni mod bio katastrofalan.
Ovo je ekstra,zamisli kakva bi se tek slika mogla napraviti sa stativa
Za "izvadi iz džepa,slikaj,vrati u džep" i ja mislim da su slike vise nego dobre. Neko ko se više razumije u fotografiju vjerovatno bi to jos mnogo bolje uradio. Vidim da se jedino žale na macro kameru,koju ne znam jesam li dva puta u životu upalio. Ali nekome i to znači.
Sent from my Xiaomi 12T Pro using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Sa 200mp fino kropuješ bilo koji foto i eto ti ga makro.😂
A sta mislite o modelu Xiaomi 12 lite ? Sad je na nekoj akciji od 429eu . Valja li tih para ,nisam neki zaludjenik da dajem puno za telefon a meni je to dosta para ,a moj je vec dotrajao( baterija ) Xiaomi MiA2 .
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Koliko ide na oglasima dobro očuvan, polovan Huawei P50 pro, kupljen u Mtelu, pisana garancija godinu ipo?
Jedini oglas koji nađoh, na Mobilni svijet, 630€. Isti kao moj, bukvalno. I starost i garancija, sve.
Koji bijaše ovlašćeni servis za Huawei?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Jedan drug je htio da uzme taj x4. U prodavnici ga nagovorili da odustane jer je bilo dosta reklamacija.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Hvala
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
U Tehnomaxu Xiaomi 12t pro preko 1000€! Ni da je ajfon. 😂
Ova klasa telefona prije 3 godine kad sam ja uzimao je kostala 350-450, a sad 1000+.
Pozdravio sam ih. Mislio sam da kupim novi, ali dobih sluzbeni samsung a53 5g i odlican mi je za moje potrebe, pa neka se gadjaju s cijenama nedje drugo...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nešto smo se u firmu počasti sa telefonima koristimo Telenor mrežu godinama, kolega uzeo prije 15 dana ovaj Samsung A53 5G na neki paket 20+ 24rate ×10,50€, juče ja uzeo sebi neku motorolu i da uzmem drugom kolegi A53 5G kad on skočio na 17i kusur eura isto 24rate na isti paket 20+
Inače telenor/one su trenutno najveći smećari.
Ops, promaših temu neka stoji sad.
Last edited by METZ; 16-02-23 at 17:02.
Dobro je ako se može uzeti za samo nešto preko 330€. A paketi su kod svih operatera daleko bilo skupi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks