direktno ne, ima neka varijanta da ga dovede vlasnik pa da se zvanično preseli pa onda može tako nekako
She is only here to annoy herself!
Ima li neko od vas da je uvozio auto iz Slovenije? Kakva su iskustva?
Da li imate da preporucite nekog ko bi odradio papire i dovoz?
Slucajno mi iskoci Avto.net sajt i vidim da su neki modeli koji me zanimaju znacajno povoljniji nego na placevima kod nas. Ako zna neko jos neki bolji ili slican sajt da mogu da vidim ponudu, pomagajte.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Samo pogledaj da jos nije ostao koji od proslog velikog plivanja. Ta su jedino jeftina bila jesenas.
Nisam u toku sa tim stvarima zato i pitam za pomoc.
Mada mozda sam pogresno pojasnio ovo za cijene.
Samo mi se cini da je ponuda dosta bolja i da kod nas stizu modeli sa malim motorima i losom opremom.
Recimo gledao sam kod nas Karoq 1.6, automatik, suv kao barut kosta isto kao kod njih 2.0 4x4 u vecem paketu opreme. Takvih sam na desetine nasao po placevima samo preko avto net.
Ako uzmem njihovu export cijenu i troskove dovoza i uvoza ispadne me max 10% skuplji auto sa 100 puta boljom opremom nego sto cu naci kod nas.
Ja sam prije dvije godine uzeo Kangoo-a iz Slovenije, 63 kw 2007, teretnog, skoro 30 000 sam prešao uz redovno održavanje i dvije intervencije ( amortizeri i nedavno prednji trap skoro sve)
Motor ,potrošnja,očuvanost,sve 5.
Covjek od koga sam ga uzeo, dovozi vozila iz SLO, iz PG je, pošten, lak za dogovor, mogu ti poslati broj
Salji broj. Hvala
Koja bi bila procedura da prodam auto van CG, EU recimo ? Sad oglasim kola na mobile.de npr. i prodam ga u DE, isplati li se to uopšte ?
Ja sam auto dovezao iz Njemačke, tamo sam platio neto cijenu (dao 2k eura preko kao garanciju da ću izaći iz EU, čim sam izašao prodavac mi je vratio pare), porez sam platio ovdje.
Ja sam ga uzeo od prvog vlasnika, bio je registrovan u Njemačkoj
Platio si ga neto znači bez PDV kada si ga izvezao iz EU sada da ga prodaš u EU morao bi se plati PDV to je jasno ali šta sve još ide uz to pitanje je.
Zavisi od zemlje u kojoj bi ga prodao, možda zavisi i od pokrajine ukoliko bi kupac bio Njemac
Samo je pitanje dažbina.
I to da docekasmo da njemci kupuju na autodiler 💪
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks