Nema sport kluba veliki minus...i nisam dobro procitao ima li sta HD kanala? i kako ovo funkcionise preko satelitske antene?
Ne vidjeh da je postavljana tema..
Mtel uveo m:box paket sa telefonom, internetom i televizijom, a moze i odvojeno.
Pristupacne cijene.
Ima li ko kakvih informacija o kvalitetu usluga, pokrivenost itd?
http://www.mtel.me/m:box_kablovska_tv/
Nema sport kluba veliki minus...i nisam dobro procitao ima li sta HD kanala? i kako ovo funkcionise preko satelitske antene?
Zbilja kakva je odje pokrivenost?Je li dostupno u svim gradovima ili ? I moze li internet posebno jer je ovo bas povoljno...
Inace koristim njihov Wimax i sto se tice stabilnosti u zadnjih 6 godina mogu na prste ruke prebrojati kad mi je falio internet (bilo je nekih kriznih perioda ali poodavno) inace su po pitanju dolaska,servisiranja i svega stvarno za svaku pohvalu,barem u mom slucaju
Nisam siguran dje su sve dostupni sto se CG tice, ali znam da jos nisu krenuli sa pokrivanjem Vegasa. :victorious:
Ide preko kabla. Nijesam pitao za ostale gradove, ali za Podgoricu rade instalacije. Popuni se formular u poslovnicu, tek onda tehnicka ekipa ispituje moze li se instalirat.
Moguce je uzet posebno internet, televiziju ili fiksni :glee:
Povoljni jesu, definitivno!
Dobra je ponuda, solidna. Medjutim problem je fix telefon i izbor tv kanala.
dobijas njihov fiksni , a msilim da je izbor tv kanala odlican , ima mislim 16hd
Da. dobar je izbor kanala, mada sve zavisi ko sto voli. Super je ponuda za dodatni risiver, 3 e se placa, a onaj mini paket za 0, tako nesto.
Ovo bi mi bilo idealno sa obzirom da ne koristim tv bez 2 put mjesecno, bacanje para..Sacekacu 3-4 mjeseca da vidim kako se ponasa internet drugima, jer je mkabl stvarno odlican po tom pitanju, radi fenomenalno.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Nisi obavezan da uzmes fixni. U pitanju je modemska konekcija(optika do zgrade), nije preko satelita kako neko rece u prethodnom postu. Internet je fenomenalan i nema veze sa wimaxom. E sad, ipak je najpovoljnija varijanta kad uzmes sve 3 usluge (tel, net i tv) al nisi uslovljen kak kod telekoma. Instalacije se rade u PG, NK, CT, BA, BD. Uskoro : Bar, Ulcinj, Tivat. Prijave se vec podnose u shopovima.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Znaci moze posebno net?
Pa cijena za 25MB je kao 5MB kod Pi Koma raspaloga...
--------------------------
Do Not Disturb.
Može sve odvojeno, fiksni, net i TV.
Može u zajedno - Combo paketi...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Fiksni me ne zanima, TV jos manje.
Net me itekako zanima a vrlo je moguce da cu ga uskoro i probat' u PG, makar na god. dana da se isproba. Tesko da moze bit' gore od Pi Koma.
Do Not Disturb.
neznam sto toliko pljuvanja po pink kanalima . ima ih 50 i ima tu stosta da se pogleda . nije sve pink parada . i sto to na sk ima posebno ?
Dodje li wireless ruter u ovaj set top box, zna li ko? I sta im u ponudi znaci ovo "1 GB interneta"? Da ne misle na mobilni internet na nekom 068 broju?
Last edited by Djed_Djuro; 06-08-15 at 14:05.
Za wifi router nisam siguran, nigdje ne spominju. Uz wimax nije dolazio. Najsigurnije ti je da pitas na 1600 ili u poslovnici.
1GB se odnosi na mobilni br u okviru Box all 4 paketa, gdje dobijas fix, net, tv i mob sa Odaberi plus 10,8 pretplatom sve u jednom paketu.
Provjerio sam, dolazi i wifi ruter.
Uzeh paket od 25 eura na 24 mj. Kablovska tv na dva televizora, telefon sa 1000 minuta prema 068 mreži i neograničeno u fixnoj mtel mreži, internet 8192/768, wi fi ruter...Ja sam prezadovoljan iako sam imao t com optiku koju sa zadovoljstvom napuštam...Samo da se i ovi ne obezobraze.
![]()
Jesi siguran za ovih 1000 min u 068. Ja ne vidjeh ovu ponudu u njihovom cjenovniku
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Ok. Hvala
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Da li neko u Beranama koristi njihov Internet? Da li za ove Internet pakete ima jos nekih troskova osim ovo sto je navedeno na sajtu?
http://www.mtel.me/m:box_kablovska_tv/
Tarifni paket
Brzina konekcije
Mjesečna pretplata
(ugovor na 12 mjeseci)Mjesečna pretplata
(ugovor na 24 mjeseca)Flash 4M 4096kbps/512kbps 15,9 € 13,9 € Flash 8M 8192kbps/768kbps 19,9 € 17,9 € Flash 15M 16384kbps/1024kbps 23,9 € 21,9 € Flash 25M 25600kbps/2048kbps 26,9€ 24,9 €
Last edited by Sale; 13-08-15 at 10:04.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks