Sto ne JVC ako daju 5 godina garancije?
Ja imam doma Teslu koja je 2 godine(koliko sam je koristio)radila bez ikakvih problema.Onda sam je penzioniso jer sam uzeo nesto vece.
Sto ne JVC ako daju 5 godina garancije?
Ja imam doma Teslu koja je 2 godine(koliko sam je koristio)radila bez ikakvih problema.Onda sam je penzioniso jer sam uzeo nesto vece.
Last edited by Randy Orton; 30-12-22 at 21:09.
I kod mene katastrofa zadnjih 15 dana. Upload i nekako ali download nikako, a i kablovska koci. Najcesce je problem ujutru i uvece. Prijavio problem jednom, zvali me isti dan i rekli da je problem bio do njih, prijavio drugi put posle 2 dana i niko nije zvao posle![]()
Mtel katastrofa , od juče ujutro nakon aktivacije mbox servisa nema interneta, problem prijavljen drugi dan nikakve reakcije.
Wirelles dostupan sa punim signalom ali uz poruku no internet.
Ovo se desava vec drugi put u poslednjih mjesec dana, definitivno prelazim kod drugog provajdera.
Do 1.marta otvoreni svi kanali
Ko koristi cam modul...
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
Još malo će im bit na reklamu:
"Prvi dan Ugovora 50% popusta na pretplatu"
Aj shto su digli za taj 1€ box pakete prije 2,3 mjeseca,ali shto digoshe 1€ za broj koji je nekad bio besplatan...?
Kakav perfidan lopovluk,fuj!
...
Meni je super bilo na box 4.2, dodatni mob broj nisam koristio, ali mislim da je bio par eura mjesečno
TT
Evo ne radi tv i internet od jutros. Nema sile da mozes nekoga dobit da prijavis kvar...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mijenjane su frekvencije nekih kanala zbog povećanja brzine interneta, imaš na linku uputstvo za pretragu ako si preko ca modula https://mtel.me/a24766/Korisnicka-zo...TV-KANALA.html
A resiveri se sami ažuriraju bez ako nije isključeno automatsko u podešavanjima
Nisam oreko modula. Nema to veze sa tim. Jednostavno nema signala
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A kako internet da obezbijedim? Ne znam procitaste li cijelu recenicu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imam eon ott box, koci slika na sportklubu kada je live sadrzaj. Zvao sam ih, tvrde da nije do njih... A na drugoj lokaciji gdje imam takodje koci, kod druga takodje. Vidim da se i odje neko zalio... Kako da ih pritisnemo da rijese to?
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Koči,ubija druze. Pogotovo ako igraju Partizan,Cz ili Srbija. Najjače da nije do telemacha
Kada su reklame sve uredno,slika ne koci,ne crni ekran,ne smanjuje se rezolucija. Cim pocne uzivo utakmica, to se sve desava. Iskreno ja pogledam mozda jednom mjesecno kosarku,al vise mi isplati na Kodi gledati nego na Eon.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Da, samo kada je live sadrzaj.
Nije do Telemach-a, isti taj box ponesem dje je Telemach net ili t-com sve funkcionise.
Problem je do mtela, vjerovatno zagusenje saobracaja. A njima nije ni u interesu to da otklone...
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks