Page 37 of 39 FirstFirst ... 2733343536373839 LastLast
Results 901 to 925 of 970

Thread: Telemach CG (net)

  1. #901
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2,788
    Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    6 Posts
    Rep Power
    295210

    Default

    Meni je bio istekao ugovor na 24 mjeseca i iz principa sam bio rijesio da raskinem ugovor i izaberem drugog provajdera iako mi je telemachova ponuda najbolja za moje potrebe i do sada nisam imao nekih zamjerki na kvalitet usluge. Favorizovanje novih korisnika sa cijenom a zanemarivanje dugogodišnjih je rang šišanja ovaca. Nazvao sam ih da se raspitam za proceduru raskidanja ugovora i vracanja opreme. Operatorka se ubila da mi predstavi ponudu za novi ugovor, počev od nebuloze da plaćam godinu 29, a godinu 32, eon full paket, koji je rang gold tria koji imam a koji već plaćam 29 i kusur. Pa preko ponude da plaćam 14,90 9 mjeseci a 15 mjeseci 32,90, sto je rekla da je krajnja ponuda do koje ona ima ovlastenje da ide, nakon sto sam i to odbio i rekao da kao dugogodišnji korisnik nikad neću pristati na gore uslove nego novi korisnici, radije ću izabrati druge operatere koji takođe imaju povoljnosti u ponudama, došli smo do toga da mi ponudi iste uslove kao za bove korisnike, tako da samo trebate biti uporni tj spremni na to da raskinete ugovor ukoliko ne dobijete iste uslove kao novi korisnici. A oni nisu toliko operisani od ekonomije da vas tek tako ispuste.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #902
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    75
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    moze poslije 6 mjeseci
    evo update.
    imao sam 5 mjeseci do isteka ugovora i trazio sam da me prebace na eon box po akciji za nove korisnike.
    i dobio to.

  3. #903
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    75
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    10

    Default

    Pustili su mi ovaj eon dje je net 150 ali ja na speed test a i na download ne dobijam ni priblizno. Dosla tehnicka podrska, poveze ga na njihv lap.top kablom i izbaca oko 130 a na wifi dobijam samo ovo.
    Ima li neko podesavanje da se to sredi?
    U firmi i na moj lap top i na tel na mtelov slabiji net, dobijam ekstra brzinu downloada, tako sa ne znam koliko je do uredjaja uopste.

  4. #904
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,393
    Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    14 Posts
    Rep Power
    85844

    Default

    Quote Originally Posted by mehmeh View Post
    Pustili su mi ovaj eon dje je net 150 ali ja na speed test a i na download ne dobijam ni priblizno. Dosla tehnicka podrska, poveze ga na njihv lap.top kablom i izbaca oko 130 a na wifi dobijam samo ovo.
    Ima li neko podesavanje da se to sredi?
    U firmi i na moj lap top i na tel na mtelov slabiji net, dobijam ekstra brzinu downloada, tako sa ne znam koliko je do uredjaja uopste.
    Na Wifi ti je ta brzina,i meni u prosjeku izbacije 40,meni je preko kabla vuklo oko 115 max,a ista mi je ta brzina(150)
    Last edited by Randy Orton; 18-01-20 at 15:07.
    Ne prdnjavi prdnjavo ljudska...

  5. #905
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    75
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    10

    Default

    Ma ne zezaj :/
    Pa to je presmjesno, meni je sad slabija brzina no kad sam imao onaj paket prije eona, sa 40 brzinom download-a, tada mi je wifi bio full.

  6. #906
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    75
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    10

    Default

    Je li neko dobio neki drugi ruter osim Cisco, cujem da na ubee ruter koji su isto dijelili moze da se prebaci na 5ghz i da onda izvlaci bolju brzinu na wifi?

  7. #907
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    19,090
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts
    Rep Power
    46688

    Default

    Quote Originally Posted by mehmeh View Post
    Je li neko dobio neki drugi ruter osim Cisco, cujem da na ubee ruter koji su isto dijelili moze da se prebaci na 5ghz i da onda izvlaci bolju brzinu na wifi?
    Tako je...ima i 2.4 i 5....2 mreze.

    Meni ide preko 200 megabita

    Sent from my SM-G975F using Tapatalk
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  8. The Following User Says Thank You to laciale For This Useful Post:


  9. #908
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4,679
    Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    80257

    Default

    Quote Originally Posted by mehmeh View Post
    evo update.
    imao sam 5 mjeseci do isteka ugovora i trazio sam da me prebace na eon box po akciji za nove korisnike.
    i dobio to.
    C,c,c a meni nude da produzim ugovor na 2 godine i neki EON paket koji kosta 40€ i daju mi popust od 6€. Znaci 34€ mjesecno. A ja trenutno placam 28€.

  10. #909
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    ║▌║█║▌║▌║█
    Posts
    2,374
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts
    Rep Power
    529611

    Default

    meni je isteka ugovor i bgm razmisljam ocu li ga produzavat, brzina mi je ok, ali svako malo reconnect i ping me poludje:


    ja ne znam sto im se desava sa internetom ali obicno je oko 2ms i 50ms in game + se ne uploaduje nista i niko nista specijalno ne radi...

  11. #910
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere u belong...
    Posts
    464
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    15072

    Default

    Telemach je OK za torente i to je to. Za bilo kakvu upotrebu koja traži stabilnu vezu se raspada. Dnevno veza pukne po nekoliko puta, na par sekundi. To je podnosljivo za normalnu upotrebu ali ne za nekoga ko koristi VPN, cloud kontroler za mrežu itd. NATovanje je posebna priča, na svakiom ozbiljnijem sajtu moram dodatno da se verifikujem klikcuci po mostovima, kolima i aparatima za pozar.
    We're all doin' the same but we're different. We're different because of what we do man...

  12. #911
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    421
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "nemam ti kad",

    Molimo te da nam se obratiš u privatnoj poruci kako bismo ti prezentovali ponudu kod nastavka korišćenja Telemach usluge.

    Lijep pozdrav,

  13. #912
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    421
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "Tauruss",

    Ukoliko imaš tehničke poteškoće sa uslugom zamolili bismo te da nas kontaktiraš u inbox kako bismo pristupili rješavanju prijavljenih poteškoća.

    Lijep pozdrav,

  14. #913
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    28
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    0

    Default

    Pozdrav , proslog mjeseca sam uzeo Eon full i po onome bi trebalo da imam 150 mb , medjutim meni ne prelazi 130... Zvao sam tehnicku sluzbu i rekli su provjerice i poslati nekog medjutim nista

  15. #914
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    838
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    43966

    Default

    Quote Originally Posted by Tauruss View Post
    Telemach je OK za torente i to je to. Za bilo kakvu upotrebu koja traži stabilnu vezu se raspada. Dnevno veza pukne po nekoliko puta, na par sekundi. To je podnosljivo za normalnu upotrebu ali ne za nekoga ko koristi VPN, cloud kontroler za mrežu itd. NATovanje je posebna priča, na svakiom ozbiljnijem sajtu moram dodatno da se verifikujem klikcuci po mostovima, kolima i aparatima za pozar.

    ovo je istina.svaki dan puca veza a i po noci kasno zna. gomila korisnika iza NAT-a,pakao. Ping necu ni da gledam.Srecom ne igram se premo Mreze.Sa rapidgatora tri puta skidam nesto i veza svaki put pukne,pa moram ponovo.Na kraju sam odustao. U pocetku su radili odlicno.Ali kapaciteti su prilicno popunjeni rekao bih, a mozda je i oprema jeftina, oblikovanje saobracaja lose uradjeno,gremlini,koce ga znat. Racuni su uredno odaslati svaki mjesec,naravno.
    P.S. telemach, nemoj me pitat za broj ugovora. Za captcha problem sam ti davno prijavio.Evo ovih dana ubija.
    Kupite veci pool ip4 adresa za pocetak,i smanjite natovanje.Ili forsirajte IPv6. Ma puca vam,dok vam lova sipa na racun.
    Svi operateri su u pocetku ok,vremenom pocnu fuserisat.
    Last edited by napalm; 23-01-20 at 00:27.

  16. #915
    Join Date
    May 2007
    Location
    Republika
    Posts
    2,819
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    29601

    Default

    Full Eon paket


    honey boo boo

  17. #916
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,021
    Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    2 Posts
    Rep Power
    0

    Default

    EoN Premium.Najbolji rezultat.Nikad preko ovoga.Znači 200 mbit/s u snovima

    Poslato sa LYA-L09 pomoću Tapatoka

  18. #917
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    28
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    0

    Default



    Kao sto rekoh 150 bi trebalo da je medjutim ovo je maksimum eto nekad 130 ako nagura na muke, a sve raskaceno nema niko na wifi-u niti ikakav download u pozadini

  19. #918
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bar
    Posts
    1,240
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    66320

    Default

    Sa kojim uredjajem mjeris? (Telefon,kompjuter?) . Jer ako mjeris telefonom pogledaj koja je maksimalna bzina koju on moze da izbaci. Neki nece preko 130 Mbs
    Last edited by zeks; 23-01-20 at 18:37.
    Always,forever and beyond ...

  20. #919
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    421
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "dzonyyy22",

    Molimo te da nam se obratiš u privatnoj poruci kako bismo pristupili rješavanju poteškoća sa brzinom interneta koje nam prijavljuješ.

    Lijep pozdrav,

  21. #920
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    421
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "buzzmissman",

    Zamolili bismo te da nam u inbox dostaviš broj korisničkog ugovora kako bismo kreirali nalog za izlazak tehničke ekipe na teren u cilju rješavanja poteškoća sa brzinom interneta.

    Lijep pozdrav,

  22. #921
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    421
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2819

    Default

    Zdravo "napalm",

    Molimo te da nas kontaktiraš u privatnoj poruci kako bismo u što kraćem roku pristupili rješavanju poteškoća sa uslugom.

    Lijep pozdrav,

  23. #922
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    585
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    23711

    Default

    Koji ruter je najbolji za Telemach? Trenutno imam Cisco Epc3928s?

    Namjeravam da ga promijenim. Da li da tražim Ubee ruter?

  24. #923
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    838
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    43966

    Default

    Quote Originally Posted by Telemach View Post
    Zdravo "napalm",

    Molimo te da nas kontaktiraš u privatnoj poruci kako bismo u što kraćem roku pristupili rješavanju poteškoća sa uslugom.

    Lijep pozdrav,

    procitaj pazljivo sta sam napisao.Mada evo 'captcha' se ne pojavljuje danas,priznajem.
    Ne mozes ti meni pomoc, osim ako ne platish povecanje kapaciteta telemach-a.Hvala na pokushaju svakako.

  25. #924
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    75
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    10

    Default

    Nedeljom je poseban pakao od interneta, bukvalno kao isdn nekad.

  26. #925
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    421
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    2819

    Default Poteškoće

    Quote Originally Posted by mehmeh View Post
    Nedeljom je poseban pakao od interneta, bukvalno kao isdn nekad.
    Zdravo "mehmeh",

    Zamolili bismo te da nam u inbox dostaviš broj korisničkog ugovora kako bismo kreirali nalog za izlazak tehničke ekipe na teren u cilju rješavanja poteškoća sa brzinom interneta.

    Lijep pozdrav,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telemach CG (TV)
    By Celzinjo in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9322
    Last Post: Today, 12:13
  2. Telemach problemi
    By Sasha_O in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-17, 17:34
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 11:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 14:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Ostali oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 15:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •