Page 1 of 34 1234511 ... LastLast
Results 1 to 25 of 840

Thread: Telemach CG (net)

  1. #1

    Question Telemach CG (net)

    www.telemach.me

    Ponuda u Bosni je više nego dobra, zato se tikomovci opučiše od zvanja za produžavanje ugovora. ja ništa ne potpisujem dok ne vidim ponudu telemacha na jesen.




    http://telemach.ba/PAKETI/2206/DODAT...ml/nav_start=0

    INTERNET Ubrzajte internet:

    40/2,5 Mb/s - 10 €

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,308
    Rep Power
    4076

    Default

    Quote Originally Posted by pentium View Post
    INTERNET Ubrzajte internet:

    40/2,5 Mb/s - 10 €
    Kako bi oni, zna li neko, povezivali korisnike na ovaj njihov internet. Koja varijanta bi bila, jel ko u toku detaljnije s tim?
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

  3. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Bar
    Posts
    98
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by pentium View Post
    www.telemach.me
    INTERNET Ubrzajte internet:

    40/2,5 Mb/s - 10 €

    nema sanse da ce kod nas bit ovakve cijene, nazalost :/

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    za poslom
    Posts
    2,934
    Rep Power
    6460

    Default

    Zaboravite ovu ponudu i cijene u CG u dogledno vrijeme. Telemach CG nema tehnickih mogucnosti da ponudi ovako nesto.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by SpongeBob View Post
    Kako bi oni, zna li neko, povezivali korisnike na ovaj njihov internet. Koja varijanta bi bila, jel ko u toku detaljnije s tim?
    Valjda preko ovih bbm antenica od ranije.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,308
    Rep Power
    4076

    Default

    Quote Originally Posted by pentium View Post
    Valjda preko ovih bbm antenica od ranije.
    To bi onda značilo da te antenice i oprema, mogu poslat informaciju ka operateru, ja sam nešto mislio da su samo za prijem signala, ne obrnuto.
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

  7. #7

    Default

    pa sve zavisi od uredjaja posle antene.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Andromeda
    Posts
    6,029
    Rep Power
    483291

    Default

    Cisto sumnjam da se preko antene moze obezbjedit ovoliki protok.
    'šta to zida sinko, koga sestra brani,
    koliko je love pokupio brat'

  9. #9
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,308
    Rep Power
    4076

    Default

    Quote Originally Posted by pentium View Post
    pa sve zavisi od uredjaja posle antene.
    to je tačno

    Quote Originally Posted by technus View Post
    Cisto sumnjam da se preko antene moze obezbjedit ovoliki protok.
    one bbm antenice jesu male ali u osnovi je digitalni prenos, pa bi možda to moglo da radi na manjim rastojanjima, ako znamo da ovaj wimax i wifi solidno rade, zato i pitam, dal neko precizno zna oko ovoga
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

  10. #10
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,631
    Rep Power
    12841

    Default

    Itekako može.
    Npr preko jednog transpondera (frekvencije) se može gurati 4-5 hd kanala, zašto ne bi i internet.
    Ali bi se morala mijenjati oprema. Sa postojećom je nemoguće, jer služi samo za dolazni saobraćaj, ne i za odlazni. A antene koje i primaju i šalju signal su jako skupe.

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

  11. #11

    Default

    mozes da ih pitas telemach.me

  12. #12

    Default

    Quote Originally Posted by Fuji View Post
    Itekako može.
    Npr preko jednog transpondera (frekvencije) se može gurati 4-5 hd kanala, zašto ne bi i internet.
    Ali bi se morala mijenjati oprema. Sa postojećom je nemoguće, jer služi samo za dolazni saobraćaj, ne i za odlazni. A antene koje i primaju i šalju signal su jako skupe.

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    kod antene samo lnb se mijenja.

  13. #13
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,308
    Rep Power
    4076

    Default

    Quote Originally Posted by Fuji View Post
    Itekako može.
    Npr preko jednog transpondera (frekvencije) se može gurati 4-5 hd kanala, zašto ne bi i internet.
    Ali bi se morala mijenjati oprema. Sa postojećom je nemoguće, jer služi samo za dolazni saobraćaj, ne i za odlazni. A antene koje i primaju i šalju signal su jako skupe.
    To je već nešto konkretnije. Znači ako bi što radili, mijenjali bi svu opremu, antenu i prijenik, predajnik u ovakvom slučaju. U pravu si, skupo je to, čak i da stavljaju neke prelazne sisteme za više korisnika u zgradama i slično, ne bi bilo isplatljivo, osim ako se nožda nadovežu na neki postojeći sistem, ali teško.

    U svakom slučaju, viđećemo.
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

  14. #14
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,631
    Rep Power
    12841

    Default

    pentium
    Aj mi nađi taj uplink LNB convertor, vodim na ručak, evo ti cio net pa traži

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

  15. #15

  16. #16
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,631
    Rep Power
    12841

    Default

    A gdje ti je pečat
    Koji je to model lnb-a, marka, model, gdje se može kupiti... Pusti fotke antena na zidu...
    PLUS, iako se za prijem telemacha koristi antena i lnb, to ne znači da se može koristiti na principu interneta preko satelita. Jer telemachovi predajnici MOŽDA nemaju mogućnost prijema signala od korisnika, kao što imaju transponderi na satelitu...

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

  17. #17

    Default

    pa morace, ako bude funkcionisalo na taj nacin.

  18. #18
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,839
    Rep Power
    145

    Default

    Mislim da su vec krenuli sa provlacenjem optickih kablova kroz Pg...

  19. #19
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,631
    Rep Power
    12841

    Default

    Kuda? Kroz TELEKOMOVE cijevi tj infrastrukturu?

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

  20. #20

    Default

    onda opet nista od optike do kuce (samo zgrade)

  21. #21
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Bar
    Posts
    2,861
    Rep Power
    187080

    Default

    Nemam pojma o cemu pricate ovim pojmovima, ali infrastruktura vise nije Telekomova, istekao im je ugovor po kome su imali monopolosticki status nad tim cijevima kroz CG

  22. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,631
    Rep Power
    12841

    Default

    Od kad to? Jel bila neka zvanična informacija? I u čijem je onda sad vlasništvu?
    Koliko ja znam prodata je Telekomu, možda se i varam...

    Sent from my LG-D855 using Tapatalk

  23. #23
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    podgorica
    Posts
    8,399
    Rep Power
    33945

    Default

    Kroz grad svi kablovski operateri uveliko kopaju i stavljaju nove cijevi, kod moje zgrade u blok sve iskopano.

    Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока

  24. #24
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    785
    Rep Power
    2500

    Default

    Ne ocekujte od telemacha da koristi MMDS.
    Davor

  25. #25
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bar
    Posts
    1,691
    Rep Power
    36108

    Default

    Ili ce biti opticki internet ili ga nece biti

Page 1 of 34 1234511 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Telemach CG (TV)
    By Celzinjo in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 8632
    Last Post: Yesterday, 23:24
  2. Telemach problemi
    By Sasha_O in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-17, 16:34
  3. Telemach Optika
    By legolas in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: 10-12-16, 10:14
  4. [Pomoc] Telemach / M-tel
    By Tony in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-16, 13:07
  5. Prodajem BBM - Telemach reciveri 10kom
    By montegruja in forum Ostali oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 14-10-15, 14:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •