Ma ne kod nas. Nego ono prije tirane kad se penje gore autoputem ( th brzom cestom) za pristinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam htio ic stvarno kod nas na sjever, pa kosovo sjever nego preko albanije lagano
Mada sam ja mrtvak za voznju, spavao sam u ohrid
Doduse da bih popio koje pivo u jedan pab
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ma ne kod nas. Nego ono prije tirane kad se penje gore autoputem ( th brzom cestom) za pristinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ja bi išao ovako:
Podgorica - Mljot - Kukes - Priština - Skoplje - Solun
640 km - 8h vožnje
Depresija mi je onaj sjever albanije
30 puta sam za kratko vrijeme vozio do skoplja i onda sam htio ovuda. Ljepse je, interesantnije. Na sjever albanije cini mi se grada nema da vidis samo goli kamenjar kao kod nas. Kosovo nista samo cepas pravo
Ovamo, oko ohrida lijepo sve obidjes popijes kafu. Banja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A meni je preko sjevera albanije ljepse nego da skrenem ka Plristini pa onim krivinama iznad... Mislim kosovski autoput je super i sve to ali tuda bih isao za Skoplje, ne i za Solun. Plus na kosovsko makedonskoj granici cesto bude neka guzva, plus sto od Sk ka Grckoj opet bide ljeti guzva... Sa druge strane ako ce covjek da pojede, sjedne i uziva u Sk, to je druga prica...
Napravili su novi put tj tunel od Djirokastera dolje prema Sarandi, ne ide se onim obalnim putem izmedju Vlore i Sarande preko Himare...
Ko bude isao put Krfa, preporucujem upravo ovu najkracu varijantu sto Google nudi...
Dakle Drac - Fier - prije Djirokastera odvajanje za Sarandu i onda na Konispol granicu prije Igoumenice...
Da napomenem da sam prolazio sve 3 opcije motorom, plus i ovu obalnu preko Himare...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks