To te je slagao neko, treba ti samo IP adresa iz drzave koje podrzava.
Instaliraj HOLA VPN. Ma da meni na Netflix nista posebno nema sto nema ovako + nemas mogucnost prevoda
Da li neko zna da me nauci kako gledate ovo preko nekog browsera, treba da se izmjeni DNS i ubace neki parametri...
Molim za pomoc tj upustvo...
Hvala
To te je slagao neko, treba ti samo IP adresa iz drzave koje podrzava.
Instaliraj HOLA VPN. Ma da meni na Netflix nista posebno nema sto nema ovako + nemas mogucnost prevoda
Nije me slagao, gledao sam kod nedje da ide samo ako je bio pretplacen tj imao user/pass
Fala svakako
Ada lakše ti je preko aplikacije koju ti je čovjek dao, da ne petlja sa detaljima
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Mislim da ovo gusi internet previse, probao sam ranije. doduse imam adsl 5+ pa eto probacu jos jednom, ali mislim da nije to to.
Da li neko ima account za ovaj netlifx da je voljan podijeliti ga sa mnom posto sam sve sredio samo mi account treba.
Moze neka kompenzacija.
Hvala unaprijed.
nema na cemu :P
been there, done that !!!
PopcornTime... Jos uvijek je u beta fazi, ali je top! Probajte tu aplikaciju, ima za Android, iOS i Windows... Ukucajte na google pretrazivacu i skinte prvu koju vam izbaci. Jer je ona bolja od drugih verzija...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Ne radi dobro.
Movie box je sto puta bolji.
Odmah pokrene stream dok popcornu treba 5 minuta sto je smor teski
Sent from my iPhone using Tapatalk
krenuo netflix za naše područje
prvih mjesec besplatno
nažalost nema prevoda i nije full ponuda filmova i serija kao u Americi
vec postoji tema...
Da ne otvaram novu temu za Hulu mrežu koja nije popularna kod nas kao Netflix/HBO GO a imaju takođe odličnu ponudu, uglavnom fantastičan black friday deal - samo 0.99c pretplata u narednih godinu dana - https://www.hulu.com/welcome
Nema ali upravo gledam i vidim da imaju addon za KODI, tako da se 99% može taj problem prevazići kao kod Netflixa, da sve titlove povlačiš sa titlovi.com
Ja sam prije sve gleda kao ono na fore da trazis free, ali kako sam krenuo da gledam bukvalno sad ne zalim tih usranih 10 eura i onako ih prosjecan gradjanin potrosi na gluposti u dan,dva. Nije velika para za gledanje filmova i serija , a pritom ne mucis se sa skidanjem torenta , titlova, uzasnih pop up-ova i add-ova i popularnih “ sisata komsinica na km od tebe te ceka” reklamama koje sadze viruse…
E viva neflix.
Sent from my iPhone using Tapatalk
36 $ godišnje po uredjaju
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ili 16€ na aliexpress
Sent from my ELS-N39 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Evo vam jedan hint ...
Instalirate VPN , konektujete se na Tursku . Registrujete se na sajt https://5sim.net/ ubacite 1$ (ovo vam treba iz razloga sto prilikom registracije ce vam netflix traziti da potvrdite da ste iz turkse tako sto cete registrovati br mobilnog i stici vam kod na sms. naravno ovo vam ne treba ako imate turski br ili nekog da vam kupi turski pripeid br.). Na 5sim odaberete virtual4 - Turkey Netfilx, dobijete br , ukucate u netflix , stigne vam kod ukucate u netflix i potvrdite acc.
Za 54.99 TL placate regularan Netflix sa 5 profila , mada sad je lira pala bas mnogo i trebalo bi da naplacuju po ovom kursu 3.5e ali ipak skinu nekih 4.8e . Ovo sam sam otkrio tako sto sam i ja kupovao nalog na aliexpres , cackajuci nalog nasao da je registrovan na tursku. Provjerio cijene i skapirao kako i funkcionisu svi oni nalozi na aliexpres, da nisu ni kradeni ni nista nego jednostavno 5 naloga po 5$ mjesecno a oni sa jednim otplate svih pet . Turska oslobodjena masu nekih poreza i chuda na svu multimediju tako su i cijene kod njih presmijesne. Na istu foru sam kupovao xbox ultimate acc 12mjeseci za 24e umjesto 12e mjesecno , ista je stvar za spotify ...
Last edited by Stivi; 25-01-22 at 12:23.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks