Page 107 of 111 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111 LastLast
Results 2,651 to 2,675 of 2763

Thread: m:tel kablovska

  1. #2651
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,096
    Rep Power
    135672

    Default

    I radi brze Move. Konačno, listanje je skroz podnosljivo. Samo i dalje ima lag kad se stisne OK 4 sekunde mu treba da podigne UI, ali je nakon toga skroz korektno.
    Play pause i dalje zna da budali, ali za 10 minuta nije jos valjan uzorak uglavnom jeste napredak neki...

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  2. #2652
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    17,240
    Rep Power
    432964

    Default

    Da neće android app skoro...?

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  3. #2653
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    17,739
    Rep Power
    1075274

    Default

    Meni Move još stoji neraspakovan u fioku, pored vaših komentara mi se nije mililo otvarat ga... Btw, može li da radi uz CAM modul, da to premotavanje i pauziranje bude sve na jedan daljinski? Jer ako ne može trika nema da bi se kutarisa sa drugim daljinskim.
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  4. #2654
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    218
    Rep Power
    50601

    Default

    Meni ga još ne doniješe, a davno naručen. Sad mi nije žao

  5. #2655
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    782
    Rep Power
    12584

    Default

    Ako koristis CAM modul onda TV mozda ima mogucnost premotvanja i pauziranja kanala (ali samo tog kojeg gledas). To vazi ukoliko stavis flashku u TV na koju ce on zapravo da snima...

  6. #2656
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    17,739
    Rep Power
    1075274

    Default

    Ima mogućnost premotavanja i pauziranja kanala (Sony XE850), ali mi ne treba za bilo kakvo snimanje. Btw, da li Move omogućava kao EON da se npr šetate po programskoj šemi retroaktivno ?
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  7. #2657
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    17,240
    Rep Power
    432964

    Default

    Aham, 7 dana isto čini mi se...

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  8. #2658
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    3,160
    Rep Power
    25374

    Default

    Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Meni Move još stoji neraspakovan u fioku, pored vaših komentara mi se nije mililo otvarat ga... Btw, može li da radi uz CAM modul, da to premotavanje i pauziranje bude sve na jedan daljinski? Jer ako ne može trika nema da bi se kutarisa sa drugim daljinskim.
    U istoj sam situaciji.
    Move i MoveDaljinski koristim jedino kada propustim nešto na TV pa upalim Move da odgledam to. Osim toga, skuplja prašinu u ćošku

  9. #2659
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    17,240
    Rep Power
    432964

    Default

    @Bitrate Možeš daljinski za Move da programiraš za par osnovnih funkcija za tv... Ali dok ne bude radio skroz fluidno, ne vjerujem da ću ga prikopčavati...

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  10. #2660
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    PG
    Posts
    1,940
    Rep Power
    51396

    Default

    Quote Originally Posted by Emp View Post
    U istoj sam situaciji.
    Move i MoveDaljinski koristim jedino kada propustim nešto na TV pa upalim Move da odgledam to. Osim toga, skuplja prašinu u ćošku
    Pa za to i služi... Realno, meni lično radi veoma solidno - sve i da radi savršeno ne bih ga koristio kao glavni uređaj CAM+ daljinski TV mi završava sve osim gledanja nečeg od ranije, onda uključim MOVE...
    Možda sam stara škola, nisam koristio EON dok sam bio na Telemach-u pa ne vidim prednosti box-a ("osim" kodi green on itd itd)... Da li je MOve zaključan za sideload aplikacija?

  11. #2661
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Milky Way
    Posts
    410
    Rep Power
    11

    Default

    RTCG2 u HD...ponekad. kad puste sport i to...

  12. #2662
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    7,184
    Rep Power
    95377

    Default

    Meni nije jasno zasto napadate Move proizvod, to je genijalnost od proizvoda.

  13. #2663
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    8,096
    Rep Power
    135672

    Default

    Jesi li probao od apdejta? Cak je mozda i podnosljivo

    Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

  14. #2664
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    525
    Rep Power
    1886

    Default

    Đe u PG uzeti ovakav razdjelnik(spliter)?

    Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

  15. #2665
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    PG
    Posts
    1,940
    Rep Power
    51396

    Default

    Quantum u oktobarske?

    Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

  16. #2666
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    525
    Rep Power
    1886

    Default

    Quote Originally Posted by institucija View Post
    Quantum u oktobarske?

    Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    Hvala. Pogledat ću

    Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

  17. #2667
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    997
    Rep Power
    5091

    Default

    Conax na tv mi ne pronalazi sve kanale, LG.
    Idem na pretraga kanala- kabel i satelit - potpuna.
    Izabrao sam samo satelit kasnije ali isti su rezultati.
    Kad izaberem Antena, nema nista.
    nema CNN, BBC i jos neke,a bas te najvise gledam . Msm da je 161 kanal.
    Saveti?
    Evo kako opcije izgledaju na mom TV-u, ja sam izabrao potpuunu pretragu.



    Last edited by fanste; 20-06-19 at 20:07.

  18. #2668
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Milky Way
    Posts
    410
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by fanste View Post
    Conax na tv mi ne pronalazi sve kanale, LG.
    Idem na pretraga kanala- kabel i satelit - potpuna.
    Izabrao sam samo satelit kasnije ali isti su rezultati.
    Kad izaberem Antena, nema nista.
    nema CNN, BBC i jos neke,a bas te najvise gledam . Msm da je 161 kanal.
    Saveti?
    Evo kako opcije izgledaju na mom TV-u, ja sam izabrao potpuunu pretragu.




    Pretraga> brza
    Frekvencija> 306000
    Symbol 6875
    QAM 64
    Mrezna identifikacija> manual, ukucaj 234
    Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...

  19. #2669
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    997
    Rep Power
    5091

    Default

    Quote Originally Posted by Ericsson View Post
    Pretraga> brza
    Frekvencija> 306000
    Symbol 6875
    QAM 64
    Mrezna identifikacija> manual, ukucaj 234
    Hvala.
    Simbol i modulaciju mi nije dao da menjam, ali pronasao mi je sve kanale .
    Dalje, ono sto me sada buni jeste sto je sporije saltanje kanala. Ranije, dok mi nije bio pronasao sve, kanali su se saltali brzo, sad sporije. Mozda je previse kanala, nzm.

  20. #2670
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    250
    Rep Power
    1938

    Default

    Quote Originally Posted by fanste View Post
    Hvala.
    Simbol i modulaciju mi nije dao da menjam, ali pronasao mi je sve kanale .
    Dalje, ono sto me sada buni jeste sto je sporije saltanje kanala. Ranije, dok mi nije bio pronasao sve, kanali su se saltali brzo, sad sporije. Mozda je previse kanala, nzm.
    Ti ti je do televizora. Sve od TVa zavisi sad

    Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

  21. #2671
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    997
    Rep Power
    5091

    Default

    Quote Originally Posted by Daniloa View Post
    Ti ti je do televizora. Sve od TVa zavisi sad

    Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
    Hvala
    Last edited by fanste; 22-06-19 at 15:58.

  22. #2672
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    7,735
    Rep Power
    1296115

    Default

    Zna li neko mozda, je li prosla optika kroz Kuce Rakica? BLizu Coca cola distributivnog centra/
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  23. #2673
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    844
    Rep Power
    88908

    Default

    Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Zna li neko mozda, je li prosla optika kroz Kuce Rakica? BLizu Coca cola distributivnog centra/
    Jeste

  24. #2674
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    13,300
    Rep Power
    243848

    Default

    MTel > Petrovac

    Zovnem sinoc po ponoca da se zamijene uredjaji (od kablovske i interneta) da se stave novi jer su nam ovi stari od kad je bio kabling.

    Dolaze odma ujutro... > kad ih god zovnem dolaze u roku od odma..

    + mijenjanje u ostale stanove sifre i ime interneta takodje dolaze odma..

  25. #2675
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,544
    Rep Power
    19790

    Default

    I dolaze da ti promijene “Ime interneta”? A ne mozes to sam da uradis? Izgleda da su bas dokoni ako zato izlaze na teren.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 107 of 111 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Kablovska na 2 TV-a
    By ShestO in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 20
    Last Post: 02-10-14, 09:26
  2. I:BBM-kablovska
    By ZZoran in forum Ostali oglasi
    Replies: 2
    Last Post: 18-09-11, 10:46
  3. Kablovska Tv
    By LaZaR in forum Bar
    Replies: 149
    Last Post: 08-12-07, 17:31
  4. Kablovska?
    By Killy in forum Internet
    Replies: 17
    Last Post: 04-11-06, 23:49

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •