Oće li bot povećanja brzina za stare korisnike?
Sent from outer space using Tapatalk
Rade li vam RTL i RTL2?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Imam par pitanja u vezi sa MOVE-om. Inače imam box 4.3:
- je li gledate tv preko move boxa ili preko ranijeg modema? Jer imam više muke s boxom nego koristi. Više puta pri uključivanju se pojavi neka greška koja se ukloni nakon višestrukih pokušaja restartovanja (tj isključivanja iz struje pa uključivanja). Daljinski je slabo responsivan, ili ne reaguje ili pri jednom dodiru recimo za sledeći kanal, on ide desetak kanala unaprijed. Jesmo li se za ovo borili? Ovaj plaćali račune.
- radi li move aplikacija na smart tvu bez boxa? Naloge već imam na telefonu i tabletu.
Da ne spominjem ostale stvari, kvalitet slike koji je obično ispod standarda i sl. Ako je ovo domet gledanja televizije, onda nemam riječi.
Last edited by gregori; 22-04-25 at 10:57.
Ja imam box 4.1 i relativno dobro radi preko move boxa jer uglavnom tako i gledam tv. Ponekad se javi obavještenje da nema konekcije sa internetom ili prijavi neku grešku iz ko zna kojih razloga. Uglavnom, to je rijetko. Na telefonu radi bez greške ali tu opciju vrlo malo koristim. Sve u svemu 7,5/10 od mene.
Be yourself; everyone else is already taken.
Ja imam cam modul i preko njega uglavnom 95% slucajeva. Jedini ako hocu nesto da vratim unazad koristim app na tv,koja radi bez greske dok sam tv prikljucio direktno preko lan kabla. O tome sam nedje ranije pisao.
U sobi mi je takodje cam modul i box. Box takodje odradjuje potrebu,najvise djeci za YT i da vrate nekad nesto.
Jedino sto sam primjetio na box preko wifi kvalitet slike nije svaki put isti
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Meni isto Move radi odlicno , imam i Cam modul ali ga ne koristimo ,nego je sve preko Mova . Moguce da ti je nesto uredjaj otisao ,mozda da vidis da ti ga zamijene .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Ko je zainteresovan za novu akciju nek mi se slobodno javi.
https://ibb.co/SXSH7GKJ
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Važi li i za korisnike kojima za mjesec istiche ugovor...?
...
Takođe, javljaj kad bude za stare korisnike
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Kako ne citate? 18 eur prvih 9 mjeseci. Poslije 35
A “puna cujena” je kao 45. Mozda kada bi ove usluge bile posebno ugovorene
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Je li ovo za nove korisnike ili kad istekne ugovor? Sto su ukinuli Hbo zna li se
Može li mi neko iz MTEL pojasnit situaciju. Svastika je presla sa 2.2 na 4.2 paket. Dosli su joj monteri i skinuli stari Move uredjaj i risiver sa karticom koji je koristila i postavili novi Move. Moje je pitanje zasto su joj skinuli stari receiver sa karticom? Je li od sad neka novina da nema vise kartica i uredjaja i da se prelazi samo na move. Kako se na ovom paketu 4.2 onda moze gledati TV na 2 ili 3 TV uredjaja u kuci?
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks