Nema nista vjeruj mi..samo albanske kanale.to mozes gledati
Nude mi za produženje ugovora, sve otključane kanale na godinu dana. Osim HBO paketa šta ima tu da valja?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nema nista vjeruj mi..samo albanske kanale.to mozes gledati
Kanale kada nude,neka su zdravo samo. Jer Hbo ti nije vise kao prije repriziraju i oni filmove.
Jedino koje 24/7 kući pada lista,ones mozda nadje zanimljivo,al ovo što imam bi sve na domaće(region) 10 kanala+arena i fox kanale. Eventualno discovery i nacionalna i tu ga veži....
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Da li je jos nekome cartoon network skremlbovan i zasto?
*edit
Restartovao uredjaj i unskremblovalo se...
hvala, nema na cemu![]()
Last edited by stastopojo; 08-05-23 at 21:00.
Maloprije plaćam kablovsku, ugovor mi je 06.10. ove godine. Radnica iz poslovnice mi ponudi da produžim ugovor na dvije godine i da mi svi kanali budu otključani tokom trajanja ugovora.
Za 36€ mjesečno, koliko i sad plaćam.
Valja li što taj tvoj paket?
Samo što ja nemam optiku u zgradi,ne znam sto ću da činim u novembar kada istekne ugovor...
Valja,meni je super. Mob.broj koristi dijete za sat+ mozes da uzmes paket od 6e isto mobilni uz taj paket koji koristi majka. Tako da je meni ok
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Ovo povecanje nije za stare korisnike? Fino....
Sent from my S22+ using Tapatalk
A prije vise od pola godine povecali su svima po 1€..navodno da ce svima povecati brzinu interneta
Last edited by nnlusjon; 16-05-23 at 00:51.
Uskoro mi ističe ugovor sa m telom. Nije bilo loše, s obzirom na naše uslove...pretpostavljam neke mane kao kod svih. Ima li neko predlog šta mi je bolje eventualno od m tela. Koristim i njihov mobilni servis kojim sam prilično zadovoljan. Ali ako ima nešto bolje, predlažite...
Ljubazno od tebe @miovrag ali ja bih htio da mi neko od od korisnika kaže. A Strausu svaka čast.
Mtel mobilna mreža se raspada u Budvi (Becicima) svako malo se gubi signal.....
Sent from my Redmi Note 10 Pro using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ima li Mtel mapu/dokument dje moze da se vidi koji su gradovi/ulice u istima pokriveni sa GPON-om?
Da li je moguce da već postojeći korisnici MBOX 4.1 paketa da imaju povećanje brzine interneta? Ne interesuje me mobilni internet samo optika.
moguce je ako se zakoljes za produzenje ugovora za jos 2 godine
tako rekose
* Profesionalni detailing vozila *Instagram - Fb : Tico Detailing
Najgora moguca podrska, evo dva dana bez tw i interneta i kazu rade sjutra do 2, prijavljen kvar juce oko 13:00. Sram da ih bude da ima iko internet kod meme opticki odmah bih ugovor raskinuo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je ugovor isteko sad bih da vise ne placam jeli dovoljno ostat duzan jedan mjesec da me ugase sami ili ce i skedeci mjesec stici racun sa jis jednim mjesecom dugovanja
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Toliko bahato bezobrazno ponasanje kad pozoves call centar je sramota za firmu i ljude koji im placaju mjesecno pretplatu. Da ne platis utuze te a kad placas ne dolaze. Evo ni nocas nisu dosli. Sjutra istice 48 h od prijave kvara. Sramota
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks