Znači li ovo da mogu da povežem još 2 TV-a i jedan telefon?
![]()
Jel mtel povoljniji od telekoma sto se tice mobilnog interneta ?
Telekom daje 1 terabajt 22 eura?
A kod tebe straus
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A kad istekne tih 1000gb koliko su dopune?
U startu si povoljniji od telekoma
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala ti na ovom screenshotu da konacno saznam kolko imam licenci. U Moj MTEL aplikaciji se samo vidi koji uredjaji su aktivni sa licencama ali se ne vidi koliko i kojih licenci jos imas. Ovdje u Move aplikaciji se lijepo vidi koliko imas licenci i koje vrste i koliko ih je iskoristeno. Da je srece ovakav prikaz bi trebalo da bude i u Moj MTEL aplikaciji.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Kako da podesim SAT na move app. Sve mi je vraćeno 1h unazad.
Tipa oću da vidim nešto u 12h piše da je emitovano u 11h
Ko u julu slavi 18-ti rodjendan dobija urban move 1 paket gratis 2 godine .
A ko 9 jula slavi 18 rodjendan dobija paket i telefon gratis 2 godine .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Kako vam radi internet na wi fi 5G koji bi trebalo da je brži, mene dosta često pada protok i ping bude velik ?
Radi li nekome Arena 4k. Ostali 4k kanali su malo spori da krenu ali rade ok. Na areni 4k izbaci upozorenje restarting video
Ista situacija i na Move box i na move android tv app
Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk
Otkljucani su svi kanali trenutno. I kod mene ne radi Arena 4K. Ostalo sve radi cak i onaj albanski paket
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Mašala
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Dokle vise poskupljenja svako malo?!
I to u toku trajanja ugovora…![]()
Da li postojeci korisnik moze da predje na 4.2 LE? I onda se obnavlja ugovor ili ide do kraja postojeceg?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja bi prešao na 4.2LE, al vidim da u taj paket ne bih imao HBO... Ostaje li mi ista oprema, s obzirom da ima dva CAM i jedan MOVE uređaj
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 07-07-25 at 09:02.
Svi korisnici dobijaju 9 mjeseci po 18 eura , nakon toga 35 eura paket sa mnogo boljim resursima kao novi korisnik. Ako ste plaćali 50 eura možete ovo da dobijete . 2 move uređaja , 1 smart i 1 Mobilnu aplikaciju.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks