Znači ne može više ni samo kartica sa adapterom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Znači ne može više ni samo kartica sa adapterom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Znaci na 2.2 paket je imala opcija za 2 TVa sa karticama a sada na 4.2 paket koji je skupli za nekih 10 eura ne moze bez na jedan TV ili ako oce 2 TVa treba da nadoplati jos 3,5 eura mjesecno za jos jedan Move. Bas cudna poslovna politika prema korisnicima. Cak bi se moglo reci da je prevara jer su ti u novom skupljem paketu onemogucili da pratis programe na drugom TVu.
Da ne spominjem to da paket 4.2 ne postoji na sajtu mtela vec samo postoji 4.2 limited. I nigdje ne pise da taj paket mogu da dobiju samo novi korisnici a da postojeci mogu da predju samo na 4.2 a ne i na 4.2 limited. Uz to krajnja cijena za pakete nije ona koja je velikim crvenim brojevima vec treba da na flajeru procitate najsinija moguca slova u dnu gdje se navodi da se napalcije i dodatnih 2,7 eura za odrzavanje mreze. I te informacije nema nigdje na sajtu gdje stoje cijene paketa. Sve ove negativne strane saznas samo ako odes u poslovnicu
Last edited by masster; 11-05-25 at 18:51.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Nijesu joj dozvolili da predje na 4.2 limited vec na obicni 4.2, kog uzgred i nema uopste na sajtu. 4.2 ima samo jedan move uredjaj
Mene su zvali da potpišem novi ugovor, nude Move i veću brzinu.. Ali za 2e više.. Rekoh ne daVam vam centa više. Move imam preko app a brzina mi je da sasvim dovoljna za moje potrebe..![]()
Sta se desava sa TV E na kanalu 15. Evo vez nekoliko dana konstantno ima artefakata po slici, kao da su greske u prenosu ili kodiranju. Moze li se to popravit jer je bas iritantno. I nije samo kod mene jer su mi i prijatelji iz drugih djelova PG prijavili da imaju isti problem
da li move aplikacija moze na Hisense televizore (vidaa) ?
Moze, koristio sam je.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kako da provjerim koliko imam ukupno Move liceci i koje vrste za moj paket i koje su iskoristene?
Na moj.mtel.me
https://moj.mtel.me/digitalni-servisi > move
Samo izaberi odgovarajuci ugovor na “Tvoji ugovori”, ako imas vise brojeva
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 18-05-25 at 17:28.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala na info ali tamo stoji samo koji su uredjaji aktivirani, dva komada, od cega je jedan MOVE box. Nemam info koliko licenci imam na raspolaganju. Znam sigurno da je bilo jos jedna licenca za TV aplikaciju i barem jos 2 za mobilnu aplikaciju. A ne mogu sad naci ugovor da provjerim.
Pise na webu
LISTA UREĐAJA Aktivni uređaji X/X
A u samoj app imas Podesavanja > Nalog > Mob i TV uredjaji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Tamo mi pise 2/2 od cega je jedan Move Box a drugi moj tablet. Ako je suditi po tome ja vise nemam slobodnih licenci sto je nemoguce. Prekopah malo internet i nadjoh bas na forumu prepisku od decembra 2023 dje se navodi sledece
Na sajtu piše za 4.3
1 licenca za MOVE, TV aplikaciju
3 licence za MOVE, mobilnu aplikaciju
Ja nijesam iskoristio ni jednu licencu za TV aplikaciju a iskoristio sam samo jednu licencu za mobilnu aplikaciju za tablet.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks