Uvaljuju ugovor bez ikakvih benefita - ili za 1 eur manje… dok u Srbiji daju 12 mjeseci po 1 din (1 cent)…ili cak 14 ili 16… samo da se “predje” kod njih.
Naravno ni to nije odrzivo, jer im pumpaju pare iz budzeta.
Kod 0206 na msat stbu, šta je razlog? Usluga dugo nije korištena.
Uvaljuju ugovor bez ikakvih benefita - ili za 1 eur manje… dok u Srbiji daju 12 mjeseci po 1 din (1 cent)…ili cak 14 ili 16… samo da se “predje” kod njih.
Naravno ni to nije odrzivo, jer im pumpaju pare iz budzeta.
Last edited by Sale; 05-03-23 at 10:38.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sto se tice usluge Msat..nikad nije povoljnija bila..pola godine po 1e..a posle toga 7.60e...
Probaj da pretrazis ponovo kanale
Pretraživali, bez rezultata.
Zovi ih da ti aktiviraju uslugu opet, vjerovatno nema autorizaciju za ovaj mjesec
Provjeri jacinu signala..mozda ti je vjetar pomjerio antenu
Meni radi normalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
meni se desava na msatu da na arenama zvuk ide prije slike, jel imao neko sličan problem?
Uveli su taksu na plaćanje računa u poslovnici, 0,30€ na svaki račun pojedinačno. Ja ih imam 5 kod njih!
Može li se zbog toga ugovor neki raskinuti?!
Ne moze, instaliraj aplikaciju i placaj preko nje džabe
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
A šta će npr. moj otac koji ima Nokiu 3310??? Kako će on preko aplikacije?
Blizu je oktobar i istek ugovora, do tada se možda i Telekom digne iz mrtvih.😂
Kakvi smecari, najgori pristup imaju.
Sjecam se kada su dolazili kod mene, pa me zvali da mi plate penale kako bih presao kod njih dno-dna.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Jel ima što od ovoga trača da će da nam se poveća brzina duplo na proljeće kad sve kreće...![]()
ajde sad, ali ozbiljno. Zar stvarno nekome trebaju vece brzine od trenutnih?
Stabilnost mreze ce se postici kad se izbrise ono famozno "do" ispred silnih megabajta. Trebalo i svakako da postoji barem neki paket sa znatno vecim upload-om pa kome treba neka ga koristi. Iskreno za 95% korisnika bi veci upload bio beskoristan kao i veci download. To je samo marketinska prica
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks