Page 38 of 40 FirstFirst ... 2834353637383940 LastLast
Results 926 to 950 of 998

Thread: Mtel kablovska

  1. #926
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pljevlja
    Posts
    1,971
    Rep Power
    6868

    Default

    samo da prenesem iskustvo,mozda nekome bude koristilo i ako nema direktno veze sa kablovskom... potpisah prije 25 dana ugovor za telnet 2 paket,uz obecanje da imam pravo da dobijem TV neki od 43' za 13E mjesecno (sto mi je bio i bitan uslov da napustim prethodnog provajdera jer mi je stari TV kuci pri kraju a na ovoj lokaciji mi ne treba tv). Kad sam potpisao ugovor receno mi je da ce me zvati za 5-6 dana da potpisem ugovor za tv i da ga preuzmem- 'dok se ugovor unese u sistem'. Nakon tih 5-6 dana sam isao 10 puta u poslovnicu,prvih dana odgovor- 'bice sjutra, nesto nije u redu u sistemu', pa onda 'sef prodaje je preuzeo to na sebe,rijesice'... danas sam bio zadnji put,i dobijam isti odgovor, pa sam ih posle svega ovoga pozdravio i rekao da necu propasti bez njihovog televizora,ali da sto se mene tice imaju anti reklamu,pogotovu sto i na sajtu stoji da mogu da uzmem taj tv uz ovaj paket na rate...

    SAVJET: NE POTPISUJTE NISTA DOK NE DOBIJETE SVE STO HOCETE, VEOMA SU NEPROFESIONALNI I NEZAINTERESOVANI ZA SVE NAKON POTPISIVANJA UGOVORA

  2. #927
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    61
    Rep Power
    1

    Default

    Evo su poceli iz mtela da razvukuju nove kablove tj opticki kabal kako mi rece jedan njihov radnik umjesto onih starih(valjda bolji nego ovaj sto je bio)....
    Ima li neko preciznije informacije sta je u pitanju?

  3. #928
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    238
    Rep Power
    1924

    Default

    Quote Originally Posted by Madjo Djoma View Post
    Evo su poceli iz mtela da razvukuju nove kablove tj opticki kabal kako mi rece jedan njihov radnik umjesto onih starih(valjda bolji nego ovaj sto je bio)....
    Ima li neko preciznije informacije sta je u pitanju?
    Koji grad?

  4. #929
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pljevlja
    Posts
    1,971
    Rep Power
    6868

    Default

    Dupliraju se brzine interneta odredjenim korisnicima,drugo nista

  5. #930
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    61
    Rep Power
    1

    Default

    Podgorica

  6. #931
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    By The Rivers Dark (Leonard Cohen)
    Posts
    1,755
    Rep Power
    26481

    Default

    Duplira se internet a ostaje pretplata ista. I bice jos nesto do Nove godine vezano za kablovsku, to se ceka i onda im bas bas bas nece biti ravnih .

    Ja sam sa uslugom zadovoljan, kad prijavim problem dodje ekipa u dan ili najskasnije dva. To mi je sasvim OK. Povoljnosti za kupovinu uredjaja (TV ili mob) su isto odlicni, onda dobijes jos i sim karticu sa 3gb neta mjesecno bez ikakve pretplate... Kvalitet opreme je stvarno slab, ali sve to ce da se mijenja pa mozda bude neka bolja . Ako ne, da smo zdravo, i ovo je dobro kad vidis sta konkurencija nudi .

    Ja imam onaj modul u tv i jeste nesto cudno oko podesavanja favorite liste i kanala, ali prosto sam digao ruke od toga jer mislim da je i do tv-a. Gledam 10ak kanala, naucio sam vise koji su brojevi i cao .

  7. #932
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7,189
    Rep Power
    20861

    Default

    meni su zamijenili i ugradili optiku i usrali se u internet. Speedtest pokazuje da je brzina 30, ali mi koci i twitch i iptv i youtube i d3go. Bukvalno se raspada. Ne znam sto da radim, pih...

  8. #933
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    594
    Rep Power
    590

    Default

    Sta ima od HD kanala u paketu trio 2, i dali svi dokumentarni (history, nat geo,.. ) imaju prevod?

  9. #934
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    594
    Rep Power
    590

    Default

    Stigli momci iz Mtel-a i stvarno su sve brzo instaliarali profesionalno, sve za 5!.
    E sad, slika mi je gora na nego na telemach sto je bila. Zna li neko kako to da sredim?
    Rekao sam da bih htio da mi se ubaci kartica umesto resivera, oni su rekli da nije dobro jer se lista kanala mjenja svake 24h.
    Dali je to istina i dali moze nekako da se sredi ako je tako?
    Kako da vidim dali mi je javna ip adresa?

  10. #935
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Crna zemlja Dukljanova
    Posts
    799
    Rep Power
    15225

    Default

    Problem sa CAM modulom tj karticom umjesto risivera je u tome sto si osudjen na to sta ti podrzava tvoj TV. Samo ovi bas najnoviji modeli 2015+ su OK tj ne zeza favorits lista i shema kanala. Ovo starije je ipak vise za risiver.
    "You can check-out any time you like,
    But you can never leave!"

  11. #936
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    594
    Rep Power
    590

    Default

    Quote Originally Posted by bann View Post
    Problem sa CAM modulom tj karticom umjesto risivera je u tome sto si osudjen na to sta ti podrzava tvoj TV. Samo ovi bas najnoviji modeli 2015+ su OK tj ne zeza favorits lista i shema kanala. Ovo starije je ipak vise za risiver.
    Favorites lista mi ne treba, jednostavno tako kako je navici cu se, to nije problem. Samo se zanima dali se sama sema menja sama od sebe?

  12. #937
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Crna zemlja Dukljanova
    Posts
    799
    Rep Power
    15225

    Default

    Sama od sebe se promijeni samo iz razloga ako se neki kanal doda ili obrise. Najcesci razlog nezadovoljatva u stvari nije njihova krivica jer se bas radi o tome da neko napravi svoju favorits listu i posle nekog reseta modema ili ako ga iskljuce zbog diua pa ukljuce, ista se vrati na default list.
    "You can check-out any time you like,
    But you can never leave!"

  13. #938
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    594
    Rep Power
    590

    Default

    A default lista ostaje ista?

  14. #939
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    194
    Rep Power
    19

    Default

    U Momisicima isto stavili novi kabal.. ekipa razvukla novi kabal.. sve 5... onda dodje druga ekipa postavi novi ruter i jos nesto... i krenu.. ja velim los signal kida internet i nemam 80 duplo no nemam ni ono 40 sto sam imala no nista ili 5 ili 6 on veli ne interesuje ga on je svoje odradijo postavijo aparate i zovi 1600... hahaha... kuku...

  15. #940
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Montenegro
    Posts
    1,896
    Rep Power
    4877

    Default

    Zovi odma 1600 pa da vidis kako ce fino da se vrate i srede to.

  16. #941
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    194
    Rep Power
    19

    Default

    Zvala sam ja 1600 i oni rekli da su prenijeli tehnickoj sluzbi... evo danas skocijo internet nesto... al nije i dalje sto treba da bude, a kida internet to nije normalno... uzas...

  17. #942
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Guanghzou, China
    Posts
    1,024
    Rep Power
    44579

    Default

    Mislim da pola Bara nema internet i TV.
    Interneta cas ima cas nema.
    I to kad ima traje 2 minuta najvise pa onda po sat-dva nema.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

  18. #943
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    montenegro-pg
    Posts
    17,492
    Rep Power
    11809

    Default

    Koje su frekvencije tj. Parametri za skeniranje kanala kod CI Modula?

    Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

  19. #944
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1,316
    Rep Power
    8838

    Default

    Quote Originally Posted by laciale View Post
    Koje su frekvencije tj. Parametri za skeniranje kanala kod CI Modula?

    Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Ja nijesam unosio nista od toga, samo sam isao na scan...

  20. #945
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,132
    Rep Power
    8645

    Default

    Zanima me koji kablovi idu "kroz kuću" za mtel internet i tv? Trenutno radim na izgradnji kuće a preko puta ulice na nekih 12-15m od mog objekta je bandera kuda prolaze mtel kablovi za optiku... Zanima me šta bi trebalo da se postavi od kablova od mjesta đe bi se uslo u kuću od bandere pa do mjesta đe bi bio tv jer namjeravam da uvedem mtel tv i internet i volio bih da sve pripremim da se kasnije ne bi gledali kablovi, bušilo, krpilo i sl.

  21. #946
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    194
    Rep Power
    19

    Default

    Mtel ti sa bandere vuce kabal i buse ti tamo đe ti kazeš da ti je tv... E sad.. neznam dje ti tacno bandera i i kako je izvodljivo da sto manje vidis kabal. Kod nas su se pomucili momci zaista pa ga i posakrivali dosta... mislim ovo sto se vidi napolje

  22. #947
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    61
    Rep Power
    1

    Default

    Sad uvode opticki kabal do rutera a mislim i tv ..Tako da mos uves taj kabal a mos i koaksijalni do tv...U svakom slucaju provedi ih kroz buzir(kanalice)tako da ih lakse mozes zamijeniti ako ti ne odgovaraju...

  23. #948
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Niksic
    Posts
    433
    Rep Power
    6481

    Default

    @srdjancg Samo ostavi dovoljno mjesta u burziru dje mislis da ce ti biti TV. Ja sam u svakoj sobi ostavljao burzir do potkrovlja da ne bih naknadno busio i razvlacio kablove po zidovima (radjeno prije 11 godina) jer nijesam znao sta ce sve od kablova trebati nekad da se vodi. Vjerovatno planiras da vodis koaksijalne kablove od potkrovlja do televizora (za zemaljsku, satelitsku..) pa se taj burzir u kojem je koaksijalni kabal moze koristiti i za ovaj mtelov. Moj ti je savjet da isplaniras instalaciju i postavis burzire i za LAN kabal. Recimo meni TV iz sobe jedva uhvati WiFi iz dnevne pa sam ga povezao kablom (imao dosta burzira u zidu).

    E sad mene interesuje sta da radim sa resiveom posto sam greskom kliknuo na OTA azuriranje i on stoji na 1%? Ne mogu ga prekinuti, a ne vjerujem ni da ce se mrdnuti sa ovih 1%.

  24. #949
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    524
    Rep Power
    668

    Default

    Pritisni na daljinskom 1 vise puta brzo dok se ne ugasi,ako ne moze tako onda 0 isto tako vise puta.Ovo vazi samo za crni tanki echolitte resiver

  25. #950
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Niksic
    Posts
    433
    Rep Power
    6481

    Default

    Zahvaljujem, u medjuvremenu se sam vratio u normalu, dosadilo mu da ceka

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Kablovska na 2 TV-a
    By ShestO in forum Kablovska..Satelitska..
    Replies: 20
    Last Post: 02-10-14, 10:26
  2. I:BBM-kablovska
    By ZZoran in forum Prodaja / Oglasi
    Replies: 2
    Last Post: 18-09-11, 11:46
  3. Kablovska Tv
    By LaZaR in forum Bar
    Replies: 149
    Last Post: 08-12-07, 18:31
  4. Kablovska?
    By Killy in forum Internet
    Replies: 17
    Last Post: 05-11-06, 00:49

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •