Javlja mi se da ce ovo odlicno da prodje na ESC.
maj dejz ar veri buzi
nothing comes from violence and nothing ever could
Javlja mi se da ce ovo odlicno da prodje na ESC.
Marko Bošnjak za Index nakon pobjede: Odakle sam povukao snagu? Iskreno? Iz pi*ke
Naime, Marko nam je u razgovoru prije nastupa otkrio da je bolestan, da je primio kortikosteroide da bi mogao nastupiti, pa smo ga upitali odakle je izvukao snagu da tako izvede svoju pjesmu. "Sad ću reći nešto što ne bih smio reći, hoćete mi to bipati ako kažem? Iz pi*ke. Baš ga moraš povući od nekud, iz pakla, iz pakla ga moraš povući svojim rogovima. Možda sam ovo preiskreno izjavio, ali istina je", rekao nam je Marko.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Svršavam/ Noć pada, srce kuca/Upadaš u mene/Mesec se diže, zemlja se izvija/Moja vrata se otvaraju/Hej. Ja sam Erika/Dobro došao/Ti si poput divnog/Trans boga/Osećaj se kao kod kuće/Radi što želiš i kad svršiš/Svršavam s tobom/Svršavam/Svršavam.
I pre nego što svršiš, vrištiš/Svršavam/Svršavam/A ja glasno odjekujem/ Svršavam/Svršavam/Svršavam /I svršavamo zajedno i mi kažemo/ Svršavam/Svršavam/ Ovako izgleda zaljubiti se/Predivno.
Ja sam Erika/Drago mi je/I čak bih s tobom plesala svadbeni ples/Ali, gola. Ja sam Erika/Imaš izdržljivost/Flertuj sa mnom opet/Zgrabi me za guzu/I kad opet poželiš ljubav/Vikni "Bis!"/I dušo, ja svršavam/Svršavam/Svršavam. I opet, kad svršiš, vrištiš/ Svršavam/Svršavam/A ja ne mogu da ne plačem: Svršavam/Svršavam/Svršavam/ Svršavamo zajedno i mi kažemo/ Svršavam/Svršavam/ Ovako izgleda zaljubiti se.
Pusti se i dopusti da se dogodi/Dušo, prepusti se i pođi sa mnom/Zvezde u tvojim očima, a ja na tebi/Dušo, zaslužuješ sve dobro ovde/Pusti se i dopusti da se dogodi/Dušo, možeš se još zaljubiti u sebe/Zvezde u tvojim očima, a ja na tebi/Dušo, zaslužuješ sve najbolje/Svršavam/Svršavam/Svršavam/Svršavam/Svršavam/Zaljubljujem se/Svršavam/Svršavam/Hej dušo/Svršavam/Svršavam/Ovako izgleda zаljubiti ѕe".
Finska
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako je dobar Švedski izbor za pjesmu evrovizije, upravo gledam . Ziri im glasa iz 8 zemalja Evrope ukljucujuci Srbiju. 25 000 ljudi u areni prati , bukvalno svaka pjesma hit
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Evo i pobjednici .
malo je smanjila ovo cimanje, nadam se da ce malo pojacat koreografiju za eac
Ja se nadam da ce jos neko biti na sceni sa njom
Presaltala sa bijele na crnu, pa je li jing/jang ili sta.
svakako zanimljivo, ima sanse, strana publika kad vidi tu ima samo svidja mi se ili ne…nema veze sto ne razumiju.
Ne razumijemo ni Fince (napr) pa oni ćeraju svoju politiku.
A šta god da napravi vjerujem da će biti lijepo i s ukusom. Nadam se da će imati pravi tim uz sebe.
Nina nastupa druga u drugom polufinalu. Dali su joj klasican “death spot” sto me uopste ne cudi jer su smradovi. Ali svakako su sanse za prolaz u finale minimalne, posebno imajuci u vidu da su polufinala 100% glasovi publike.
jes, eurosong radi protiv Nine Žižićdjevojka nije ni da nastupa tamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne udjose hrvati
Ja isto vjerujem/priželjkujem Nini finale...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nina je nasa heroina. Nina je nas ponos. Nina do pobjede. Trebalo je poc' do Italije i uzeti njihovih kartica da se glasa.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
idemooo, ninaaa
Sta je ovo, poison cake, macchiato, milkshake
Dobro su je kadrirali, puce joj glas, al nema veze, super je bila
Moćno, jako, emotivno
Crna Gora![]()
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks