Ipak je sve ovo bio jedan veliki Clickbait
![]()
to je bilo jedino posteno
nothing comes from violence and nothing ever could
Ipak je sve ovo bio jedan veliki Clickbait
![]()
Postupak i izjava za postovanje. Ako su im kolege ljudi nece prihvatiti da idu umjesto njih.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jok ti ćeš
![]()
Prijavili se na konkurs, ako su prekrsili pravila valjda nisu trebali da prodju isti i budu dio takmicenja. Kad su ih vec pustili i kad su neocekivano pobijedili onda su nasli neke nastupe pred sakom ljudi. Da nisu pobijedili bukvalno niko to ne bi ni pomenuo. Pritom imaju slucajevi kad se isto to desavalo i sa ucesnicima drugih zemalja, da su pustali djelove pjesme ili radne verzie pjesme pred malim brojem ljudi i nikog nisu diskvalifikovali zbog toga.
Tako da neke druge igre su u pitanju.
Stiglo je manje od 2500 glasova UKUPNO, bukvalno 99% naroda odje nema pojma da postoji neka grupa Neon, procenat dva vise znaju za Marka Vukcevica jer je pjevao prije 20 godina i mozda znaju Iliju jer je odavno radijska i TV licnost. Ali nemaju pojma ni da je on clan Neon grupe vjerovatno. Ali ka' nasa rabota.
Dako Vladanu posalju, najvise je zasluzila.
Last edited by Jakuza; 04-12-24 at 14:02.
najbolje sad kad smo "pukili" pare za montesong da ne ide niko ahhahahaa
nothing comes from violence and nothing ever could
Znaci red bi bio da baryak ide sad![]()
Vau , veliko kršenje pravila.
Ni prvi ni posljednji put ne bi bilo da neko sa tim prekršajem učestvuje na Eurosongu.
Predstavnik Francuske 2017-e je čini mi se zadnji primjer ovakvog prekršaja , a da su učestvovali.
Meni je veći problem činjenica da je neko kopao i tražio objave na instagramu od prije godinu i po dana da bi diskreditovao nekoga.
Bolestan narod definitivno.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sto je prolazilo prije avg 2020, prolazilo je. E vise ga necete
Pitanje je jesu li kolege trazile ili ovi bolesni fanatici koji prate Eurosong i koji su zapjenili da Nina ide jer se prije 15 godina pojavila minut na Eurosongu i tu dobila neke botove ili sto li su. Jer vecina komentara su stranci, oni prate nacionalno takmicenje za pjesmu Evrovizije alo hahahahahahahaah
Da mi je neko to pricao mislio bih da me troluje. Znaci oni legit izbacaju snimke sa naseg takmicenja, reakcije, pa placu sto Nina nije izabrana. To je neka posebna sekta![]()
Sa obzirom da je i Nina bila dio tog hepeninga gdje su ovi izvodili "radnu verziju" vrlo vjerovatno je ovo njena kuhinja.
Prljavo i nisko , ništa joj ovo nije trebalo.
Ja rekoh sad ce se vidjet' ko su ljudi, momci iz grupe Neon su svoj obraz pokazali.
Gadluk
Jes Nina je organizovala sve ovo da ih diskvalifikuje i da ide ona. Hahahaha...
U slucaju Neonoen grupe prekrseno je osnovno i najbitnije pravilo. I da nisu "odustali" bili bi diskvalifikovani 100% jer je to jedino sto bi bilo fer prema ostalim takmicarima i montesong festivalu ubuduce. O cemu pricamo mi?
Last edited by Emix; 04-12-24 at 14:19.
Poenta je sto ne bi bili diskvalifikovani jer nisu nastupali sa evrovizijskom verzijom pjesme pred velikim auditorijumom. EBU ne kaznjava za ove stvari. Imas x primjera.
Na kraju krajeva oni nisu trebali da budu dio Montesonga da su prekrsili pravila.
Sta je festival nego veliki auditorijum?? Tekst se cuje da je identican a melodija skoro identicna kao verzija sa montesonga. Takodje navodno su izvodili pjesmu vise puta, ne samo na festivalu prosle godine.
EBU i Eurosong sa ovim za sad nema i ne treba da ima bilo sta. Pravilo montesonga je prekrseno. Trebali su da budu diskvalifikovani svakako.
Inace ne vidim problem sa screenshotom koji je postavljen. Ako je to zaista ona. Samo je odgovorila na jednostavno pitanje da li ce da predstavlja svoju zemlju ako Neonoen grupa bude diskvalifikovana.
Last edited by Emix; 04-12-24 at 14:26.
Kako mi je zao Neon sto je uopste ucestvovao, znam licno neke i to su momci za primjer! Dozvolili su sebi ulaskom u ovo takmicenje da ih svakakvi dokoni... prozivaju.
Podrska za Neon i sledeci ziri predstavljaju predsjednici opstina ti strucnjaci jer oni predstavljaju glas naroda a moze i iz zatvora online bozovic
Ova Clickbait pjesma je njesra, ali svaka čast momcima što nisu doszvolili da se iko sprda sa njima.
Uzeo sam Abdest, biće dobro.
Lagano Nina treba da ide.
Ne vidim da ima mjesta bilo kakvom prenemaganju.
Inače ne sviđa mi se nešto posebno pjesma koju je Nina izvela, a zapravo mi se još više nije sviđela ta naglašena gestikulacija koja po mom viđenju ne doprinosi interpretaciji. Naprotiv.
Nina Zizic je lijepa zena (kamera to ne prenosi u njenom slucaju) sa fenomenalnim glasom.
Uvijek kulturna.
Kapiram da je nece poslat, nek Vladana ide.
Ove likove ne treba ozbiljno komentarisati jer su se oni ponijeli neozbiljno. A nisu momcici.
A i to sto nisu kurcem mrdnuli da naprave neku pjesmu za ES, vec upotrijebili neku sto je vec godinu izvode okolo.
Jesam li sto pogrijesio?
Da otvorimo poll da vidimo jesi li ;D
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
Noćas do 21h se definitivno izjašnjavam podržavam li Neon ili Ninu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovo ti nakon zatvaranja biračkih mjesta?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Brzinski ulazim u materiju,istorijat i uzroke dešavanja na Montesongu.Ako i posle 21h budem neutralan ili me i dalje bude držala qrcobolja,s pravom mi neke kolege/ice sa foruma mogu lijepiti etiketu 'Neonista' ili 'Ninofil' ili nešto po njihovom izboru.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks