Hoce li biti neka izlozba gdje ce se moci vidjeti auta?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sledeci skupovi u najavi:
Berane 15.7.2017 11h glavna ulica
Ulcinj 30.7.-1.8.2017
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Kako volim 123 coupe
PROGRAM IZLOŽBE NIKŠIĆ - 2017
09:00 - 10:00 Okupljanje učesnika na parkingu pored Erste banke (kod glavnog skvera)
10:00-11:00 Kafa i doručak u kafeima :
"Jerry" i "La tera"
11:00 Polazak u etno selo "Montenegro" u Breznima (34KM), malo svježeg vazduha, domaćih priganica i meda!
13:30 Povratak u Nikšić, revijalna vožnja ulicama grada i glavna izložba u strogom
centru (pješačka zona) od Gradske do Hotela.
16:30 Kolona kreće ka Motelu "Trebjesa" gdje
će biti organizovan svečani ručak, dodjela zahvalnica i nagrada kao i druženje učesnika!
Kotizacija iznosi 20.00e za vozača i po 10.00e za svakog saputnika u vozilu.
U Subotu 09.09-2017 u večernjim časovima ispred Gradske kuće u Nikšiću biće organizovan koktel uz muziku i oldtajmere u pozadini za sve učesnike iz inostranstva koji nam dolaze
dan ranije.
Molimo sve ljude koji planiraju doći dan ranije a nisu se najavili da to urade preko ove stranice ili na brojeve tel: 067 242 318 ili 069 027 646 kako bi im na vrijeme obezbijedili smještaj.
DOBRODOŠLI !!!
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
vidjeh prije neki dan u Bloku V crveni Jaguar XJS V12 sa zicanim felgama i na NL CD tablice, zao mi je sto ga nisam slikao. Prelijep auto.
Vidjeh ga I ja u Baru prije neki dan.Odlican je
https://www.youtube.com/watch?v=nphYq-DwA5c Yamaha VX Cruiser
Ima li što novo s pravne tacke?
Kakvi smo sa uvozom iz susjednih nam država?
Poslato s Jadrana
Sa sajma u Bg
I jedan video iz susjedne Lijepe njihove
Poslato s Jadrana
kakav je kadilak aaaaaaa
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Svaka cast ovoj porodici Octenjak, spasili su mnogo lijepih modela....
sad za vikend probah auto moje iz snova, ss el camino, ooooooooooooooooooooooooooooj umro sam 20 puta
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Jeste, humanost je bitnija, ali bismo tako mogli i mi svi, umjesto da kupujemo skupa kola kupimo jeftinija i razliku damo kao donaciju za bolesne...
Ali, i ovo sto su uradili je isto dobro, nekog su usrecili sa tim autom, sacuvali uspomene...
koliko sam ja djece spasio do sad?
i danas sam spasio jednog, ako ti sto znaci
Uuuuf, Papa nisam te prepoznao...
Poslato s Jadrana
Po novom zakonu iz 2017 god. može se privremeno registrovani sarodobno vozilo (član 284 i 285). Sarodobno vozilo je po tom istom zakonu vozilo proizvedeno prije 30 i više godina koje je u izvornom obliku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks