danasnja terapija
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
I ja i Dante smo bili danas po terapiju, bolje nam je sad malo![]()
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Prohodno je do Susickog jezera sa strane Pluzina i Zabljaka
![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Nadam se da nije protiv pravila, ako jeste neka admin obriše post.
Kupio bi polovnu očuvanu Flip up kacigu xxl(61-63cm) veličine....budžet 100tinjak eura...
Postavio sam oglas u sekciji za oglase, ali ovdje će vidjeti objavu više ljudi koji bi mogli da ponude neku kacigu.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Nađena kaciga na Sajtu Aćimić moto, 150€ HJC Flip up. Za moje potrebe biće idealna. Ja uopšte nisam znao da za te pare može da se kupi normalna kaciga. Doduše nisam se ni interesovao mnogo. Kad sam vidio da se kineske neke prodaju po 100€, bio sam siguran da ispod 300€ nema neka bolja kaciga da se kupi. Hvala kolegi @Stivi na predlogu.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
ljepse se sjedi i ljepsi je osjecaj na ruku na Pegasicu od 2002g. iako ne bih imao nista protiv MT450 ali nije to to
CF Moto 450 MT. Ja evo ga izvozah 500km. Prvi utiski. Ko vozi više po putu nego vanka definitivno treba razmisliti o prednjem lančaniku sa 15 zubi umjesto ovog od 14. Nisam ga zbog razrade tjerao u crveno al definitivno su mu brzine kratke. Vozio po livada i to je san (da napomenem da nisam vozio ovakve motore do sad). Kočnice iznenađujuće dobre iako ima jedan disk naprijed. Očekivao sam slabije kočenje. Udoban je ali se mislim između visočijeg sjedišta i ovog sad. Ne toliko što mi smeta koljenima, naprotiv ne smeta, ali dosta se sjedi "u motociklu". Nisam siguran da li mi se to dopada ili ne. Da je malo više sjedište ne bih mogao noge da imam na zemlji kao sad. Tu do 184cm visine ne mora visočije sjedište a i može kome se ne dopada položaj. 44ks su više nego dovoljne za vozača sa oko 85 kg i plus stvari. Nisam osjetio da mu fali snage al opet nisam vozio ovakve motore prije.
Preporučio bih svima kad ga uzmu da pritegnu šarafe koje vide jer znaju da budu opušteni. Gas mu trza ne znam jel to treba na 2 cilindra tako ali definitivno 70% tog problema je do fabrički nezategnute sajle gasa koja je imala hod kod mene blizu blizu 1cm pa sam to naštelovao na 3mm. Ostatak tog trzanja više ne primjećujem što znači da je stvar navike i kontrole. Gume fabričke isto jako solidne po asfaltu i suvoj livadi i makadamu. Ne bi ih mjenjao odok ne zrenu, za 90% vozača koji su blago tiltovani na offroad mislim da su pogodak.
Na kraju, jako je zabavan za vožnu. Iako ima kila ne osjećaju mu se ni van asfalta ni na asfaltu. Mislim da je onako kako mu reputacija veli ali ovaj vozač nije dorastao reputaciji motocikla da bi baš pouzdano tvrdio ovo.![]()
BTW gledao sam ovaj Voge nisam ga vozio ali kvalitet komandi i onih plastika je komat iznad Vogea.
γνῶθι σαὐτόν
nisam ga izvozao, samo sjeo par minuta i pipkao sve i svasta
sve je pristojno sto bi se reklo, ali meni koji sam naviknut na starije motore nekako osjecaj na dodir nije taj, ovo isto vazi i za novija auta, sve je nekako suplje, lako, jednostavno ne vidim da ce ista od ovoga danas trajati 20 i plus godina
ja sa 181cm i mozda malo kracim 'inseam-om' volim da diram obijema nogama, i stvarno polozaj na mt450 je perfektan, lagan bjese kod kuka.
svidio mi se kako zvuci, i definitivno je ljepsa siva varijanta.
trenutno mi je mt450 i voge 300rally pik, mada je Voge visociji dosta...
[mention]Caesar [/mention]
Ne znam koji si Voge gledao. Moguce 525. Na 625 je komad bolje nego na 525. A i od CF-a po meni. Na 900 da ne pricamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Pasha da da taj 525
γνῶθι σαὐτόν
Par slicica sa otvaranja moto sezone u Novi Pazar
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Što ste predavali za prvu registraciju za novi motor iz salona? Račun i još nešto?
Papire salon pripremi, obično je tuuz račun carinska deklaracija uz koju je priloženo sve sto treba za predhodno carinjenje , cprs, pib, pdv, uvozna faktura itd.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Meni su samo stavili papire u dvije fascikle i rekli ovo ti je za registraciju a ovo za tebe. Jesi li zapamtio? Klimnuh glavom i predah obje fascikle na registraciju i oni mi vrnuše nepotrebnu![]()
γνῶθι σαὐτόν
Akcija je za motocikliste 4 dana od danas, cuvajte se 😃
Kaciga, registracija, brzina.. cim vide motor trče da zaustave..
https://play.google.com/store/apps/d...usic.mototrail
Dobra aplikacija, zanimljiva..
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DH1rY...h1bGgxNzJhdQ==
Ako je istina ovi kinezi zavladase trzistem motora u 5 godina...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks