Reći ću mu da si ga pozdravio
Ja sam oduševljen sa Dunlop RoadSmart 3/4/Mutant. Na stazi je Road 4-5 (nisam vozio 6) možda i premeka. Aaaako je dobro vruće istopi se sva i deformiše čak i od Stroma.
Na ulici je Road bolja guma ja mislim, ali ne daleko.
Sent from my iPhone using Tapatalk
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Evo update o gumi/gumama
Prednja Dunlop Mutant se izgleda deformisala na stazi, cupping takozvani. Meka, a 35-40 stepeni asfalt a kočenje saa motorom od 300kg…zadnja Dunlop RoadSmart 3 je bez greške i nakon staze što bi značilo da se bolje troši, što zbog šare što zbog smješe.
Sad treba bit’ pametan pa birati novi set guma![]()
Metzeler Next ovaj novi? Hvale se na trajanje, a i na grip, kišu na priznaje ni par svađa sa stražarima![]()
Da li ima neko provjeren da uradi modifikaciju sjedišta, originalno sjedište na hondi mi je neudobno pa nisam siguran da li da idem sa dodatnim modifikacijama ili da probam ove vazdušne jastučiće. Ima li neko neki savjet?
Situacija je takva da me sjedište konstantno gura naprijed prema rezervoaru, možda bi nabolje bilo poravnati ga
Može to da se odradi sa sjedištem i da super ispadne, samo treba da proguglaš i dogovoriš sa majstorom šta tačno želiš i kako treba da izgleda na kraju. Imao sam i ja namjeru da to uradim, ali nikako ne nalazim vremena za to. Prikupio sam čak vremenom i neke brojeve u PG, DG i NK, ali nijesam još nikog zvao ni pitao. Postoje vrhunski majstori za to i u Srbiji, ali su mi bili daleko.
http://motoklub.rs/moto/trening/
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pozdrav svima,
Bas ovaj trening iz NetworkMaster posta organizujemo sad krajem mjeseca septembra. Jos nismo odredili hoce li biti zadnji ili predzadnji vikend, ovih dana ce biti i to definisano kad je.
Da bi bolje i lakse planirali, molim vas da se prijavite. Ja sam ga prosao 4-5 putai preporucujem svakom.
NAJAVA
TRENING BEZBJEDNE VOŽNJE MOTOCIKLA
Termin: kraj mjeseca septembra 2023.
Prijavite se na:
069 353 840
[email protected]
www.motoklub.me
Danas naleceh na ovaj romanticni bracni parkoji carevi
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks